mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Vind et weekendophold (inkl fly og hotel) i Venedig

low_venezia_evidence

Var det noget med et lille weekendophold i Venedig for dig og dit yndlings-voksne-menneske?

Et indlæg udgivet i samarbejde med Bownty

Selvom jeg lige nu befinder mig på den anden side af jorden, hvor jeg oven i købet ferierer den med mine yndlingsdrenge, så er jeg altså aldrig for fin til at takke ja til en mulighed for lidt voksen-alene-tid. Jeg elsker mine børn, bevares, men jeg elsker også min mand, som jeg kan give allerflest kys, når vi er alene. Og til lige præcis dét, forestiller jeg mig at et weekendophold i Venedig må være perfekt. Et weekendophold som I altså kan vinde lige HER.

Det eneste det kræver, er at I skriver jer op til Bowntys nyhedsbrev.

Bownty er et dealsite, som tilbyder på rabatter på en masse forskellige oplevelser. Og hold nu fast, man kan altså søge på tilbud i næsten halvtreds forskellige byer – alene i Danmark. Derudover er flere tusinde byer i øvrige Europa. Det er sgu ret smart, synes jeg.

Hvis I skriver Jer op, vil I hver dag modtage en mail med de allerbedste tilbud, som selvfølgelig kan målrettes Jer, så de passer til Jeres interesser. Og jo, selvfølgelig kan nyhedsmailen afmeldes nemt og hurtigt igen, hvis I finder ud af, at det alligevel ikke lige var Jeres stil, sådan at modtage knaldtilbud på lidt hverdagsluksus hver eneste dag. Loddet i konkurrencen er lige så godt af den grund 🙂

I mine øjne, er det en win-win-situation at skrive sig op – jeg er vild med selvforkælelse og hverdagsluksus; særligt når jeg kan få det hele for det halve, som det er tilfældet hos Bownty og så er jeg vild med konkurrencer! Særligt konkurrencer som denne, hvor det kræver minimalt at deltage. I den slags konkurrencer er der nemlig ingen tabere, men til gengæld en megaheldig vinder. Lige i min ånd! Så altså, skriv Jer op til tilbudsnyhedsbrevet HER og deltag i konkurrencen om et weekendophold i Venedig, inklusive fly og hotel. Så håber jeg at én af mine læsere, bliver den heldige vinder! Pøj pøj.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven