mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Verdens nemmeste DIY-scrub og en konkurrencevinder

IMG_2793

Sponsoreret indlæg

Så har min nye bedste ven været med mig i bad. Altså, min nye bedste hårfjerningsven. Det var meningen at jeg ville have knipset et lækkert billede, med vandet rindende ned af mine ben imens jeg havde gang i epilatoren, men med mine kluntede motoriske  tendenser, endte det uden billede, men med temmeligt våd telefon, så derfor må I tage til takke med et efter-epileringsbillede taget i dobbeltsengen.

Men altså, Braun Silk Epil 9 fungerer også i vand. Ret godt endda. Jeg ved selvfølgelig ikke om det er fordi jeg nu har epileret benene to gange at det gjorde (endnu) mindre ondt, eller om det var de vandvarmede åbne porer på benene der lidt lettere lod hårene rive ud, men det var en fest, som jeg har optur over hver eneste gang jeg kommer til at kigge ned af mine glatte ben.

Som jeg skrev om i mit indlæg HER, følger der også en fantastisk eksfolieringsbørste med til Braun Silk Epil 9, som jeg har brugt et par gange om ugen og som altså har givet mig den blødeste englehud på benene, som jeg på ingen måder ville kunne komme i nærheden af ved at skrubbe manuelt på benene. Det er ren velvære, siger jeg jer!

De dage hvor man har lidt ekstra tid til selvpleje, kan man eventuelt bruge en scrub sammen med eksfolieringsbørsten, som giver et (om muligt) endnu bedre resultat. Det er ikke noget man behøver gøre, for at få silkebløde ben, men det giver mig en dejlig følelse af velvære, så jeg vil forsøge at gøre det en gang om ugen. Jeg har lavet min egen scrub, da jeg godt kan lide at bruge naturens egne ingredienser.

image

DIY kaffe-scrub:
1 ske fintmalet kaffe (kaffegrums kan også bruges for en endnu billigere og miljørigtig version)
1 ske sukker, evt brun farin
2 skeer olie
Ingredienserne blandes og voila, en billig hjemmelavet scrub. 

En hjemmelavet scrub kan laves på tusindvis af måder og jeg plejer bare at tage hvad jeg lige har i skabene. Det eneste der er vigtigt når man laver sin egen scrub er, at der er både “skrubbemiddel” som fx sukker og bindemiddel som fx olie. Derudover er der vidst hverken regler eller begrænsninger.

Hvad er Jeres yndlings DIY-hjemmespa? Fifs til gode scrubs, hårkure, hudpleje, særligt gode velvære-juices, you name it, er mere end velkomne i kommentarfeltet. Hvis der kommer mange forslag, vil jeg samle de bedste i et indlæg for sig 🙂

Vinderen af konkurrencen om en Braun Silk Epil 9, magen til den jeg har, blev Marianne Luna, som lærte mig et nyt yndlingsord “skønhedsdoven” – som må være indbegrebet af mig! Tillykke til dig, Marianne og tak til alle Jer andre, som har været med i konkurrencen. Uden alle Jer, ville det ikke være spor sjovt at afholde konkurrencer. I er seje, er I.

Vinderen får direkte besked via e-mail

Skriv din kommentar

Kommentarer (14)

 1. Oh yea! Dén er god! Men…hvis man som jeg har et ældre hus med ditto ældre afløb fra bruseren, så får man IKKE bonuspoints af manden for smækker-lækker hud når han igen-igen skal ordne afløbet… Det er kaffen der gir’ problemer…

  1. Oh shit, det har jeg aldrig tænkt på! Jeg håber der kommer nogle fifs til nogle afløbsvenlige hjemmelavede spa-sager, så. Jeg tænker at bytte kaffen ud med lidt vanille og citronskal måske er bedre? 😀

   1. Hæld en kande kogende vand i efterfølgende – det renser afløbet.

    Derudover plejer jeg at afslutte peelingen i ansigtet med en fugtmaske af 50-50 honning og kokosolie. Alene eller som ‘forstærker’ ovenpå en cremefugtmaske.
    – sidder gerne en times tid

 2. Der er et eller andet med at man putter noget fra et æg i ansigtet og så det andet i håret, men kan godt nok ikke lige huske hvilket det skal hvor hen

 3. Jeg er ret vild med havregryn som skrubbemiddel, da det skrubber uden at ridse det mindste 🙂 meget behageligt!

 4. Et fodbad med et skvæt salt, olie, bodylotion og sæbe. Det giver de blødeste fødder jeg nogensinde har haft og så giver fodbad bare altid en afslappende følelse i kroppen! 🙂

 5. Juhuu! Jeg glæder mig til, at posten kommer. 🙂
  Jeg er også vild med kaffescrubs, eneste minus er, at der jo er kaffe fra bund til top i brusekabinen bagefter, haha.
  Kokosolie er nok mit bedste skønhedstip. Efter barbering, som en lækker bodylotion, som ansigtscreme og til hårspidserne. Det er virkelig genialt, ikke særlig dyrt og består af lige præcis en ting. 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven