mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om slik i alle regnbuens farver og savnet til de sorte

image

I skrivende stund er Disney Show rullet ind over skærmen i de fleste danske børnefamiliers hjem og den store skål med bland selv slik fundet frem til hæmningsløst indtag. Sådan plejer det i hvert fald at være hos os.

Her er det i midlertid formiddag og jeg giver ikke en disse for amerikansk slik. Her er nemlig ingen lakridser. Og hvad er vingummi egentlig uden lakrids?! Temmeligt kedeligt hvis nogen spørger mig. Da jeg skrev om de forskellige farver vingummi, var det i min terminologi allerhelst i ledtog med de store flade lakridser. En slags slikburger, om man vil.

Jeg savner lakrids! Sidst jeg var i USA, var jeg gravid med Jens og havde dermed den allerbedste undskyldning for min lakridscraving – baby vil have det! (Som om en baby nogensinde har villet have det, men Thomas troede på den og vi brugte dagevis på at køre rundt i landet for at finde mig nogle salte lakridser). Denne gang craver jeg i smug.

Heldigvis er det i dag national donut-dag, så jeg påtænker at forsøge at dulme lakridstrangen med en fuldfed, gennemsnasket, vaskeægte amerikansk donut, som trods alt må gøre en udemærket erstatning for abc-lakridser, som er min absolutte all-time favorit.

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

  1. En længere periode uden lakrids – nej tak! Du kan tage herhen: Sokerbit, 7922 West 3rd Street Los Angeles, CA 90048 !!!

  2. Der er intet bedre end dansk slik!
    Bor ii Schweit, og slikket er bare ikke det samme! Vingummi er alt for sødt lige så snart man kommer syd for dem danske grænse, og lakrids findes også kun i meget søde udgaver.. Så jeg var gravid med min datter cravede jeg dansk slik så vildt, at jeg fandt en 75 siders produktliste fra en blandselv butik, kortede den med til 3 sider med de ting jeg virkelig savnede, sendte den til en frivillig på Facebook og betalte 300 kr i porto, for næsten 3 kg slik.. Duften da jeg åbnede postkassen var himmelsk! (indpakningen var gået lidt itu)

  3. Du har så evigt ret! Det er en tilbagevendende udfordring for mig (og mine omgivelser) hver gang, jeg er i udlandet….jeg er en lakrids-junkie 🙂 Jeg sværger i øvrigt til poletter…..

  4. Rookie-mistake! Hapser altid 1(løgn, 2) poser Super Piratos i Travel Edition med fra TaxFree i lufthavnen 🙂 Har du prøvet Pesetos sammen med Piratos? Sublim slikburger!

  5. Uh lakrids er en mangelvare i udlandet.. Jeg manglede det også, da min mand og udgave i New York for nogle år siden. Vi havde ellers forsynet os i Keflavik lufthavn, men så var det sød lakrids – SLET ikke det samme. Ælsker i øvrigt PletSkud. De er bare så svære at finde

  6. Når først man har tilbragt et par måneder i udlandet, så går op for en, hvor meget “bedre” det danske udvalg af slik er. Og ja, lakrids er bare ikke noget man finder. Prøv at tilbyde folk udenfor DK en Junglevrål – de vil tro du forsøger at slå den ihjel 😀 de har simpelthen aldrig smagt noget lignende 🙂

    1. Tjek, en Amerikaner vi havde på besøg i foråret mente at Jungelvrål var det ulækreste han nogensinde havde smagt – og jeg frydede mig over at have dem for mig selv 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven