mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om (manglende) gaver til min baby

Fødselsdagsgaven til Peter i onsdags, blev et oppusteligt badebassin, som nu står og pryder forhaven i vores lille amerikanervilla. Fordi vi er på ferie og for øvrigt har alle vores ting opmagasineret og flytteklar, syntes jeg måske det ville være en kende skørt, at købe min uvidende baby en masse store gaver til hans fødselsdag. Han aner ikke hvad gaver er og han bliver svært begejstret for nye ting, uanset om de kommer fra køkkenskabene eller fra en sirligt indpakket pastelblåprikket gave.

Alligevel nager det mig altså lidt, fordi jeg så gerne vil give min sidstfødte nogle dejlige gaver, som han kan bruge de kommende år. Og helt ærligt, småbørnslegetøj er da noget af det allersødeste i verden. Selvfølgelig næstefter børnene selv og deres overdrevet søde første par sko og selvfølgelig deres søde far.

Noget af det jeg godt kunne tænke mig at min baby skulle have i fødselsdagsgave når vi vender hjem er de her lækre sager nedenfor.

fødselsdagsgaver1

En puttekasse – en klassiker, som vi selvfølgelig allerede har et par stykker af, men min erfaring siger mig, at med en 1-årig kan man aldrig få for mange. Særligt ikke når storebror gerne vil lege med.

Stablekasser – eller altså væltetårn, som det hedder hjemme hos os. Peter er stadig lidt for lille til at kunne bygge høje tårne, men til gengæld kan han få grineflip over at vælte dem.

bObles – den moderne klassiker. Vi har allerede en mindre hær af de småpebrede bObles, men helt ærligt, de er alle pengene værd. Jens fik sin første for to år siden og bruger den derhjemme hver evig eneste dag. De er rene børnemagneter og mit bedste bud er, at de holder for evigt.

Bordlampen – okay, jeg ved godt at denne primært ikke er for min babys skyld, men for min egen – men come on, den er jo for sød!

Kuglebanen – der findes et utal af skønne kuglebaner og jeg skal ikke gøre mig til sommer over hvilken der er bedst. Denne fylder ikke så meget i en lille lejlighed og jeg er sikker på at begge mine drenge vil kunne få timer til at gå med at lægge-trille-kigge- og opsamle kugler i en bane som denne.

Gåbilen – denne metalgåbil er intet mindre end fantastisk, synes jeg. Den er både smuk, stabil og sjov – og altså hundrede procent velkommen i min nye stuelejlighed på Østerbro.

Der findes et utal af fede legesager til de mindste, men her var altså nogle af mine favoritter, som jeg håber måske kan inspirere nogle af Jer andre, som står overfor at skulle købe småbørnsgaver.

– Indeholder affliatelinks, som jeg tænker de fleste af Jer efterhånden har styr på hvad går ud på. I shopper og jeg får procenter. Selvfølgelig helt gratis for Jer.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Mht kuglebanen: don’t do it! Find en anden! Min søn fik den sidste år i et års gave, og de dér bolde er godt nok lavet af plastik ifølge indpakningen, men det er godt nok den tungeste, stiveste, mest hårde plastik, jeg nogensinde er stødt på. De minder lidt om mursten, men kan hoppe højt nok til at slå én (MEGET hårdt) på skinnebenet… Vi er lykkelige over kun at have én tilbage, for er du gal nogle blå mærker, vi har haft…

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven