mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om i virkeligheden bare at være glad

image

Fik jeg egentlig nogensinde sagt, at jeg elsker mit liv? Midt i alt mit ked-af-det-hed over det nyoverståede valg, så er jeg samtidig ovenud lykkelig.

Der sker så mange gode ting i mit liv. Mine drenge er sødere end nogensinde før, store som små og jeg befinder mig i solskin og blandt søde mennesker. Jeg mærker kærligheden fra dem jeg omgås – om det er kasseekspedienten i supermarkedet, dem jeg går forbi på gaden, eller mennesker som jeg, som i dag, møder igennem bloggen. Og lige om lidt, flytter vi ind i vores nye lejlighed og skal igen til at etablere en hverdag i nye omgivelser. Jeg er pjattet med det! Det er som en kæmpe stor vaffelis med både flødebolle, guf og vingummibamser på toppen, er det.
Det var bare lige det jeg ville.

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Hvor er det bare fantastisk for dig og din søde familie! Nyd det!!
    Livet bliver bare dejligere, når fokus er på de positive ting! Vi holder skansen herhjemme i kølige Dk, så nyd USA – det er et vidunderligt sted med gæstfrie hjælpsomme søde mennesker! Kh Lone / DoodleMor.dk

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven