mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om hverdag og mærkelige madder

IMG_2977

Hverdagen er indtruffet. It’s here. Også selvom jeg endnu hverken har serveret leverpostej eller makrel i tomat for mine børn her i det solbeskinnede (sorry guys, men det passer) Los Angeles.

Til gengæld er vi begyndt at omtale huset vi bor i, som ”hjemme” og rutinerne begynder at lugte langt væk af hverdag. På den gode måde. Jeg har sågar scoret mig et medlemskort til det lokale supermarked, hvor jeg gang på gang overvældes af både størrelsen på deres vandmeloner, som I måske kan se på billedet ovenfor, hvor jeg på noget grinagtig manér forsøger mig med en omgang mislykket melontræning, og – selvfølgelig –  deres seriøse variationer af alt lige fra fra is til morgenmadsprodukter.

Var det måske noget med en omgang peanutbutter-cookie-dough-ultra-puffs med mælk til morgenmad? Jeg har totalt god griner over det og priser mig lykkelig for, at jeg ikke er mor til de baryler, den slags morgenmad helt sikker må give, når de starter dagen med et seriøst sukkertrip.

Også smøreost fås i alskens varianter. Var det måske noget med en baconsmøreostemad? Lidt klamt, men formentlig også ret lækkert, så den har jeg altså købt. Jeg har endnu ikke givet den et forsøg – til trods for at jeg blandt venner, er kendt for aldrig at være bleg for at spise mærkværdige madder. Jeg mener, når alt alligevel bliver blandet sammen, så kan man lige så godt få det hele ud af smagen og gøre det fra starten, ikke? Således har jeg for eksempel erfaret, at leverpostej og jordbærmarmelade trods alt gør det bedst på hver sit stykke rugbrød, hvorimod ost med sennep og ristede løg er blevet én af mine favoritter. Det er lidt ligesom en ristet hotdog på rugbrød, som en markbundsjyde som jeg på ingen måder kan stå for… Og så var det at jeg fik lyst til ristede løg. Dammit.

Anyways, rigtig god valgdag til Jer alle – jeg vil glæde mig til (de sociale) medier igen får lidt ro på, i stedet for at flyde over med “alle de andre lyver, altså“-posts, som jeg efterhånden er ved at være grov-træt af.

Skriv din kommentar

Kommentarer (17)

 1. Min mand har en kollega, der insisterer på at rejeost med pålægschokolade er en gudespise. Vi har valgt ikke at afprøve det… :smiley:

  1. Det lyder i min bog ellers ret lækkert. Jeg mener, jeg er vild med rejeost og jeg er vild med pålægschokolade – det må prøves!

 2. Hejsa søde Cana min mor sværger til brun farin med banan eller pålægschokolade med banan rigtig god tid derover in god’s øen country knus fra kolde Danmark PS du kan også få baconsmøreost herhjemme nu fra buko

 3. Hejsa søde Cana min mor sværger til brun farin med banan eller pålægschokolade med banan rigtig god tid derover in god’s own country knus fra kolde Danmark PS du kan også få baconsmøreost herhjemme nu fra buko

 4. Baconsmørreost har man også altid kunnet få i Sverige. Det holder 100 pct., og jeg spiser det hver sommer i mine forældres ødegård (og der kommer også et par pakker med hjem til DK). Prøv det, prøv det!!!

 5. Jeg er for nyligt faldet over din blog – og altså hvor er det bare en dejlig blog du har dig! Lige dele positiv ægte glæde, indlæg om børn og babyer (som ikke altid gør som man liiige havde forestillet sig) og sådan et rigtigt indblik i en familie på godt og ondt – men da vist mest på godt. Din evne til at se positivt og humoristisk på livet er virkelig dejlig! Og så kan jeg virkelig godt lide dit mix af både mode, refleksioner over livet, amning (det var derfor jeg fandt herind), fødsler og verden sådan generelt. Nyd LA – der er daarjligt! Hilsen en mor til tre og tidligere bosat i New York 🙂

  1. Sikke da en vidunderlig kommentar at vågne op til, her 9 timer efter de fleste hjemme i Danmark. Tak! Det er smadderdejligt med feedback – særligt når den er som din! Ha’ en skøn, skøn dag 🙂

 6. Jeg er klar over, at det lyder herre klammo, men markrel med remo smager altså ret så fantastisk. I børneomgangskredsen i min familie er det almindeligt spise, efter et fejltag af remo frem for mayo 😉

  1. Ha ha, jeg synes nu ikke det lyder herreklamt, men jeg forestiller mig at lidt ristede løg vil kunne gøre det endnu bedre 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven