mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om et tungt hovede og en bager fra himlen

image

Det her ferie behandler os altså godt. Vi lever af take-away, frugt og kærlighed. Vi går på legepladser i solskinsvejr og jeg kan lige præcis holde til det. Også selvom mindsten er blevet sløj – som alle småbørnsforældre ved, betyder absolut forringelse af både nattesøvnskvalitet og -mængde – og at jeg selv, ovenpå en knaldhyggelig fredag aften på vores terrasse, hvor jeg, til en hyggelig musikbattle imellem min mand og Tim Schou, som var kommet et smut forbi, fik mig et glas rødvin for meget og altså i dag er en lille smule tung i hovedet.

Oven i købet har vi netop fundet en dansk bager, Hygge Bakery, som er både leveringsdygtig i træstammer, rugbrød og en virkelig sød indehaver, som blev så begejstret over at have danske kunder, at han stak os et rugbrød free of charge. Det har jeg helt vildt meget optur over, selvom jeg samtidig flover mig en lille bitte smule over, ikke at kunne adoptere den amerikanske livsstil lidt bedre imens vi er her. Jeg er tilsyneladende bare rugbrødstypen. Og træstammetypen. Særligt når jeg, som i dag, er i søvnunderskud.

Nu mangler jeg bare lakridserne, som der heldigvis kom masser af tips til i mit forrige indlæg – og tak for dem i øvrigt! – og som jeg derfor har tårnhøje forventninger til at have i hus (læs: mave) snarest. Nå ja, og måske en dansksproget barnepige en aften eller to…

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Hej Cana, hvor jeg dog nyder at læse din humoristiske blog. Som kommende førstegangsmor og en mand som kommer halvt fra Afrika føler jeg en vis sammenhøringhed til dit liv. Er det muligt for dig måske at give et par tips til hvordan man for alvor starter sin egen blog? Jeg elsker at skrive og tage billeder, så tænker det ville være noget for mig.

  1. Tak for din søde kommentar, Anne-Sofie. God idé! Jeg vil gerne skrive et indlæg om at starte en blog i nærmeste fremtid, så hæng på! KH Cana

 2. Jeg har aldrig rigtig gjort i det der med at læse blogs, og alligevel er din side efterhånden endt som en af mine oftest besøgte 🙂 Og når jeg så sidder her og råhygger med amning og din blog og synes det er synd det nyeste indlæg allerede er slut, har jeg kigget i “arkiverne”. Er det muligt systematisk at finde dine gamle indlæg (ud over de enkelte kategorier der findes i menuen) eller er det bare mig der ikke rigtig kan finde ud af det fra telefonen? 🙂 Og når nu jeg så den forrige kommentar med en efterspørgsel tillader jeg mig at komme med min egen: må vi høre hvordan dig og din mand mødte hinanden? 🙂 Kram fra en underholdt medlæser 🙂

  1. Hej Sara,
   Hvor er det dejligt at du læser med! Thumbs up, girl.
   Via computeren er der i højre side en “arkiv” menu hvorfra man kan finde indlæg fra hver eneste måned. Udover den, er der desværre ikke nogen samlet oversigt (som ellers ville være drønsmart!)..
   Tjek, din efterspørgsel er taget til efterretning – faktisk har ret mange efterhånden spurgt, så måske skulle jeg snart få skrevet lidt om det 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven