mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om et ferrariagtigt indkøbscenter og et stjernemøde

image

Dagen i dag – eller altså for Jer der nu læser med i Danmark, dagen i går – er gået med besøg i et af vores mange lokale shopping centre, The Grove. Indkøbscentrenes Ferrari, hvis nogen spørger mig. Og tilsyneladende også Selma Blair, som på mest afslappede og lækre på jeg-er-totalt-superstjerne-måden, spankulerede rundt med sin knap 4-årige på armen. Selma Blair som altså blandt virkelig meget andet, har spillet med i The Sweetest Thing og Legally Blonde. Legally Blonde, som det jo altså bare er et par dage siden jeg – sådan rigtigt – hang ud med en af de øvrige skuespillere, fra, som jeg skrev om HER.

Okay, Selma og jeg hang overhovedet ikke ud, men hun så godt ud! Desværre fik jeg ikke engang nosset mig sammen til at sige Hej og spørge om et selfie til bloggen, nu hvor chancen bød sig. Doh! Will do next time, though.

Indkøbscentret var super skønt, udendørs og lige klos op og ned af Farmers Market, som må være Los Angeles’ svar på Torvehallerne i København. Selv toiletterne er overdådige og, i allerbedste Hollywoodstil, selvfølgelig med enorme spejle og blomster. Overalt.

image
Og man kunne købe både louboutin-stiletter (hvis man havde råd!) og magnum-is med peanutbutter. Min glade sukkergris, hvor smager det himmelsk! Det er som en snickers-is, bare uden chokolade som smelter enten i papiret eller i fingrene. Og altså med meget tykkere chokoladeskal. Mundorgasme i hver eneste bid, siger jeg Jer. Havde jeg vidst hvor god den var, havde jeg sgu købt én til hver hånd.

Min lange skjorte er forøvrigt en yndlings fra Vero Moda, som jeg desværre ikke har haft held med at kunne finde online til Jer, men da jeg prøvede faldt jeg over den perfekte hverdags(-eller weekend-)festlige kjole, som altså er pæn både med hvide sneakers eller tårnhøje stiletter, på tilbud lige HER

– affiliate link – I kender rumlen

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

    1. Tjek! Havde hun ikke haft sin overlækre dreng på armen, tror jeg dog ikke jeg havde kunnet dy mig 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven