mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om en tur i parken og en status

image

Efter mere end tre uger i Los Angeles har jeg endelig formået at finde en rigtig god park. Én af de første dage blev jeg svært begejstret for Echo Park, som har både sø, vandcykler, græs (som altså ikke er en selvfølge i alle parker herovre, hvor regngudene ikke just er lutter gavmilde) og legeplads.

Desværre viste det sig at legepladsen er udlideligt varm når solen er fremme og ja, vandcyklerne ikke særligt babyvenlige. Men i dag! Vi fandt Los Angeles’ svar på skydebanen på Vesterbro. Altså, bortset fra at der faktisk ikke var en legeplads. Men der var soppebassin, skyggepletter i græsset, puslepladser på toilettet og en Starbucks. Og selvfølgelig verdens største spejl, som billedet ovenfor er taget foran.

Dér slog jeg mig ned i græsset med mine to drenge ved min side og kunne tænke lidt over mit indlæg i går.

Jeg er klar over, at det blandt bloggere ikke ligefrem er kutyme sådan at skælde ud – og slet ikke når det involverer politik, fordi man med det, er i højrisiko for at miste læsere.

Men here’s the truth: mortilto.dk er en personlig blog. Her lufter jeg mine tanker om lige præcis dét der rører sig i mig. Og i går var det, som hos så mange andre, altså politik der fyldte. Andre gange – og oftest – er det i den lidt mere letfordøjelige genre.

Så snart stemmerne var talt op, fløj jeg til tasterne og krængede mit hjerte ud, uden at overveje hverken meget eller længe, hvad jeg skrev. Bloggen er endnu ikke et år gammel og jeg skal altså stadig vænne mig til, at min platform er så stor som den er og at så mange læser med. Nogle læser og forstår hvad jeg mener, andre ikke – selvfølgelig. Vi ser alt igennem vores eget perspektiv og heldigvis for det.

Det betyder at jeg har måttet tage imod mere end bare en håndfuld lussinger og at en del har været inde på min bloglovin‘ og trykke “unfollow”, fordi jeg blev for spids. Det har jeg fuld forståelse og respekt for. Jeg kan ikke gøre alle tilfredse og jeg forstår godt, hvorfor mange blev sure eller kede af det over mit indlæg i går. Indlægget var en del af min egen frustration og jeg skal ikke benægte, at det formentlig havde haft en anden, noget mildere, udformning, hvis jeg havde været hjemme i Danmark, hvor jeg kunne have diskuteret valgresultatet med mine nærmeste inden jeg fløj til tasterne. Sådan var det ikke. Jeg var alene hjemme med mine børn og havde brug for luft. Sådan én er jeg nemlig. Jeg har brug for at dele mine inderste tanker. Nogle gange bliver det med Jer her på bloggen, andre gange med min mand, mine veninder og min familie.

Derfor er jeg så uendeligt glad for, at I trods alt stadig er mange der stadig følger med i mit lille blogunivers. Det er Jer der driver værket for mig og jeg er dybt taknemmelig for at I kan rumme mig, på godt og på ondt. I har (endnu engang) reddet min lille blege bagdel for en nedtur. Tak for Jer.

Skriv din kommentar

Kommentarer (22)

 1. Du skal absolut ikke undskylde- jeg elsker din blog for dens personlighed 🙂 Det fede ved at læse blogs er, ifølge mig, jo netop at man lærer noget om bloggeren som person frem for alm. artikler skrevet af journalister.

  At jeg så også er fuldt ud enig i dine frustrationer i gårsdagens indlæg er en anden sag.

  Krydser nu fingre for at der stadig om nogle år er plads til forskellighed og mangfoldighed i Danmark.

 2. Tak for dit indlæg. Som sendt fra himlen netop idag. Jeg bor LA og leder med lys og lygte efter en god splash pad legeplads. Hvor ligger den du skriver om?
  Kh Josefine

  1. Jamen for fisen, så skal vi da lave en play-date! Parken er såmænd bare Grand Park ved Music Center – jeg synes den er enormt hyggelig, selvom der mangler en legeplads.

 3. Kære Cana
  Tak for en skøn blog… Jeg synes det var spændende at læse dit indlæg igår, og ikke mindst kommentarerne 🙂 jeg må sige lige på det politiske er vi ikke enige, jeg er nu heller ikke DF’er 😉
  Men det er jo netop det politik og det vi alle (forhåbentlig) ønsker for vores land at der er plads til forskellighed og at man ytre sig.
  Det er her de gode diskussioner opstår og man/ jeg reflektere endnu en gang over tingene…. Fedt at du var ærlig, jeg følger i hvertfald stadig med, blogland er for mig min inspirationskilde både for kreativitet, som mor ( har en lille ninja i maven som så åbenbart ikke mener vi skal sove lige nu :-/) og ja nu blev det også politisk, spændende….
  Kh Nanna

  1. Hvor er du sød, Nanna! Det er dejligt du til trods for at vi er politisk uenige vil følge med 🙂 og pøj pøj med din lille ninja 😉

 4. Jeg forstår simpelthen ikke, at man “unfollower”, blot fordi en blogger udtrykker en mening, der ligger langt fra ens egen (men måske falder det meget godt i tråd med det menneskesyn, man har, når man befinder sig på yderste højrefløj.)
  Jeg elsker din impulsivitet og ærlighed og læser med netop pga. variationen i dine indlæg.

  1. Jeg tror faktisk godt jeg forstår det. Hvis man i dén grad føler sig trådt på, er mit liv og min blog nok alligevel det forkerte sted at bruge sin tid 🙂

 5. Og jeg var så en af dem der delte dit indlæg, hvilket jeg ellers aldrig har gjort. Sådan er vi så forskellige og det står jo folk frit for om de vil unfollow, dele eller bare trække på skuldrene. Hurra for at din blog er så personlig. Det håber jeg ikke du giver slip eller køb på for et beholde lærere. Der skal nok komme nogle andre til.

  1. Jeg LOVER at jeg aldrig kommer til at skrive for hverken at holde på eller få læsere. Så ville jeg jo forsvinde ud i ligegyldighed 🙂 Til gengæld bliver jeg ked af det, når jeg retrospektivt ser, at jeg måske kunne have udtrykt mine holdninger pænere. Jeg er ikke ude på at skabe yderligere distance til nogen 🙂

 6. Det er da netop det der er det fede ved din blog ❤️ dejlig personlig og nede på jorden!

 7. Hej Cana.
  Jeg blev glad og er i fuld respekt for at du af hjertet ytrer modviljen imod de værdier der nu vil komme frem i lyset. Det er vi jo heldigvis mange der er meget enige med dig i. Og mange der fik en grim mavepuster og blev ret berørte og alvorlig talt noget triste over valget. Nogle kalder det tudekiks. Andre, som mig, bare alvorligt bekymrede. Fremmedhad. EU kritisk. Grænsebomme op. Imod homoseksualitet. Osv osv. Det er værdier der ikke er rare i min bog at blive kendte for. Men nu er jeg spændt på at alle de ting må komme frem i lyset. Så lad os se hvad det egentlig er de borgerlige står for.

 8. Du har da intet at undskylde. Hvis ikke vi er ægte, hvordan kan vi så forholde os til hinanden? Vi var mange, som sad måbende tilbage efter valgresultatet.
  Jeg stemte selv rød, og en del af mine “blå-stemmende” venner var semifornøjede over resultatet, for med DF som største parti i den blå afdeling, blev den borgerlige politik pludselig svær at komme igennem med.

  Det ser så også ud til, at blive overordentlig svært for Løkke at samle de fire partier til en flertalsregering, for indtil videre er både DF og K ikke synderligt interesserede i at gå ind i regering… Uanset kan det godt gå hen og blive meget op ad bakke, og kun et enkelt mandag skiller fløjene. Der skal altså samarbejdes på tværs af partierne – røde og blå – temmelig grundigt for at føre politik OG holde på værdierne..

  1. Ja, man kan håbe på masser af brede forliger og er DF som på trods af deres massive fremgang, ikke får alt for meget at skulle have sagt.

 9. Du skal ikke undskylde noget vi er mange det ikke forstår hvad der er sket med Danmark ! og DF bliver i mine øjene ALDRIG stuerene de lever på at skabe frygt og folk hopper på den ?? men det er da godt at i er flyttet væk fra sønderjylland hvor DF har fået flest stemmer

 10. Det var et rigtig godt indlæg og jeg kunne ikke selv have sagt det bedre! Jeg sidder med præcis samme følelse og kan slet ikke forstå at min lille datter skal vokse op i et land, hvor hver femte menneske har sådan en holdning til andre mennesker. Jeg bliver ved med at følge dig og synes det er så dejligt at din blog er så personlig og at du giver udtryk for alle dine holdninger. Bliv endelig ved med det, det er skønt alt ikke skal være så overfladisk efterhånden 🙂 (og tak for der altid er noget om slik og næsten aldrig noget om sund kost!!)

 11. Jeg har ikke læst alle kommentarerne til dit valgindlæg, men jeg vil bare lige pippe at jeg altså synes det er virkelig forfriskende at du kan blogge både om hjemmefødsler, mode, dine børn og din familie og politik. Det gør dig meget autentisk og jeg sidder med en følelse af at et HELT menneske, i modsætning til andre bloggere, som i min bog kan ende med at virke en tand overfladiske og lidt for “happy-go-lucky”. Så fortsæt endelig – du har fået en ny fan i mig 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven