mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at være sådan én der altid bliver beskidt

IMG_2770

På et eller andet tidspunkt skulle det jo gå galt for mig. Selvfølgelig.

Den seneste uges tid, har jeg i den grad følt mig ovenpå; Jeg har haft rimelig pænt tøj og make-up på hver dag, som altså for mig er noget af en præstation, fordi jeg derhjemme ofte kan være forfalden til daggammel mascara og småkedeligt tøj.

I dag har selvfølgelig ikke været nogen undtagelse. Vi skulle til havefest hos nogle venner i North Hollywood, hvor jeg var blevet lovet en overvældende udsigt, som jeg altså så mit snit til at få Thomas til at skyde et par outfit-billeder af mig foran. Til bloggen, som en lille se-mig-pral-faktor, som jeg altså nu vil forskåne Jer for.

Jeg tog sådan noget, i ved, jeg-er-bare-casually-lækker-tøj på, lagde makeup, inklusive foundation og det hele (sgu!) og var parat til fest med fremmede mennesker, storslåede komplimenter, stenovnsbagte pizzaer og selvfølgelig de dersens outfit-billeder.

Da vi kom til det sted vi skulle være, viste det sig, at være den dejligste sandbelagte have, jeg nogensinde har set. Der var legekroge overalt, musikinstrumenter stillet op, lyskæder og fuld hammer for den hjemmelavede pizzaovn, som allerede da vi ankom, spyttede de lækreste pizzaer ud, jeg længe har spist.

Eneste lille problem var, at jeg på ingen måder kan administrere at hoppe på trampolin, svinge gynger og spise både mig selv og mit afkom af, uden at få pletter på tøjet. Heller ikke selvom jeg hjemmefra har planlagt at samle knæene når jeg sidder, holde trøjen pæn og i snotsikker afstand til min forkølede baby. Derfor fik jeg altså hurtigere end en sky kat kan stikke af fra en legesyg baby, snasket mig ind i både støv, snot og pizza. På mit tøj. Over alt. For helvede også.

Derfor må I tage til takke med et halvfesent selfie, jeg trods alt nåede at tage hjemme på terrassen, inden vi tog afsted. – Og altså, hvis ikke I tror på mig, så scroll op og kig nærmere på billedet øverst i indlægget. Jeps, snot og pizza, lige der på trøjen.

IMG_2768
Min t-shirt er en af mine yndlings fra Libertine-Libertine, som jeg har købt hos Jim-P. Nederdelen er fra Zalandos egen basic-kollektion og er altså så svinebillig, at man køber to ad gangen. Den er enormt dejlig at have på og fungerer ret godt sammen med en fin top eller t-shirt til hverdagsbrug. Den kan findes HER. På fødderne, som man altså ikke kan se, havde jeg mine hvide kawasaki, som muligvis er old school, men som altså holder hundrede i min bog. De kan lige nu fås med 15% rabat lige HER, med koden “stylebloggers“, som forøvrigt giver 15% rabat på ALLE i forvejen ikke nedsatte varer i shoppen.

IMG_2738

Udover lige mit snavsede tøj, var eftermiddagen og aftenen på alle måder en succes. Min mand var – som det oftest er tilfældet – både pæn og glad, solen var varm, menneskerne søde og jeg stak af med børnene inden de blev overtrætte og fik dem puttet i ro og mag, inden jeg nu sidder og holder mig-tid foran computeren, imens min mand forhåbentlig danser moderne, drikker sig fuld og spiller med på en jam-session. Jeg er vild med det.

– indeholder affiliate links – 

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Haha, jeg indså, halvvejs gennem min sidste vagt, at jeg havde verdens længste tandpasta-stribe nedad trøjen, da jeg fik et øjeblik til at kigge mig i spejlet.
  Og den var fra dagens foregående vagt.. for kunne genkende det røde tandpasta, fra borgeren jeg passede dagen forinden. Suk.
  Flot Anne.

  (.. fik også at vide, jeg havde kagerester på kinden liiidt for mange timer efter den var indtaget, for nylig..)

  Vil have ansat spejl-holder-tjener der følger mig!

  – Anne

  http://www.venterpaavin.blogspot.com

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven