mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om at overnatte i København – et lille tip

IMG_3111

Allerede om en uge lander Familien Buttenschøns fire rumpetter igen i Danmark. I Kastrup. Sent om aftenen. Som altså er en lille bitte smule uhensigtsmæssigt, når man, som jeg, er den gudsbenånede indehaver af ansvaret for to små børn. I hvert fald når man bor i Sønderjylland og formentlig bare gerne vil hjem efter en lang rejse.

Rejsen bliver forlænget med en ekstra dag og vi er derfor nødt til at tage en ekstra overnatning i København. Scheisse, var min første tanke.

Derfor overvejede vi, at tage på hotel, som vi har gjort det så mange gange før i de seneste 2½ år, hvor vi har boet temmeligt langt væk fra København. Det er så dejligt nemt og bekvemt og der findes så mange gode.

Jeg elsker at besøge venner sammen med min familie, men jeg bryder mig ærligt talt sjældent om at være gæst mere end højst en overnatningstid, fordi vi – med to børn og store armbevægelser – fylder en del. Derfor har det været super fedt at bo på hotel, så vi kunne fortrække om aftenen og bo for os selv, i de mange weekender vi har været i på besøg i hovedstaden.

Vi plejer at booke vores hoteller igennem hotels.com, hvor vi ofte er endt ud med DET HER lejlighedshotel, som er pissesejt, fordi man altså har sin egen lejlighed og derfor kan have gæster (eller hvad man nu har lyst til, hø hø) i stuen, imens børnene sover sødt i soveværelset. Ligesom jeg er ret stor fan af, at man kan lave havregrød i køkkenet når børnene vågner og ikke behøver vente på, at morgenmadsbuffeten åbner. Hotellet ligger knaldgodt, for enden af studiestræde, en spytklat væk fra Strøget, Palads og Tivoli – og bedst af alt, det koster nogenlunde det samme som de fleste andre hoteller og er altså en kæmpe succes, hvis man skal besøge København i selskab med sine børn. Bare et lille tip, fra mig til Jer.

Men men men, fordi datoen har passeret 1.juli når vi igen rammer dansk landjord, er vi de glade ejere af en andelslejlighed på Østerbro, som vi i stedet rykker direkte ind i. Godt nok på luftmadrasser og uden nogle møbler, men til gengæld i selskab med min søde handyfar, som hjælper os lidt med at sætte lejligheden i stand inden vi sådan for alvor, et par uger senere, flytter ind. Selvom jeg på mange måder er vild med hoteller, så glæder jeg mig tossemeget til at vi skal indvi vores nye lejlighed. Lige om lidt. Hold kæft, hvor er det stort!

Vores nye hverdag rykker pludseligt så tæt på, at jeg nærmest kan smage den, som et langsomt kys der står parat lige foran læberne.

– indeholder affiliate links – 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Ih hvor bliver det dejligt for jer når I er kommet helt på plads! Østerbro er så dejlig (især for børnefamilier tror jeg), og indeni glæder jeg mig en lille bitte smule til måske at støde ind i dig og dine smukke børn en dag ❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven