mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at få velplejede og glatte ben

Sponsoreret indlæg

Så er Fru Buttenschøn sgu kommet på opgave! En opgave jeg faktisk var en lille smule mådeholden med at sige ja tak til – simpelthen fordi jeg helst ikke vil sige ja til at skrive indlæg her på bloggen om noget jeg ikke forventer at jeg kan skrive pænt om. Gode folk fik mig dog overtalt og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket.

Produktet jeg har testet, er den nye epilator Braun Silk 9, som altså, hvis nogen ikke ved det, er sådan en dimmer, som river hårene ud med rod. OH MY, tænkte jeg! Jeg har jo tidligere postet et rædselsindlæg om en kvinde som på allerværste vis forsøgte sig med at rive egne uønskede hår af. Godt nok med voks, men alligevel. Jeg kunne lige se mig selv stå der med et ben velplaceret på toiletkummen, for så at falde med hovedet direkte ned i den i det skrig af smerte jeg forstillede mig at epilatoren ville volde mig. Sådan gik det heldigvis ikke.

Jeg har endnu kun brugt epilatoren en enkelt gang for godt og vel en uge siden og altså, jeg har ikke haft skyggen af hår på benene siden. Det er intet mindre end fantastisk. Særligt når man, som jeg, har besluttet, at gøre lidt ekstra ud af hverdagslooket. Det er nemlig som om jeg ikke kan føle mig sådan rigtigt lækker, medmindre min krop og hud også er nogenlunde velplejet. Og altså, benene barberet – eller i dette, meget bedre tilfælde, epileret. Når min krop er velplejet og jeg kan føle mig lækker fra inderst til yderst, har jeg, med fare for at lyde enormt overfladisk, altså et godt udgangspunkt for at få en god dag. Jeg føler mig ovenpå og klar til at møde verden på en god måde, hvad enten den indebærer lange køer i supermarkedet, overload af lortebleer, udsolgte biografbilletter eller hår i maden. Jeg kan klare det meste.

Som forventet, stod jeg med et ben placeret på toiletkummen og startede med svedige håndflader epilatoren. AV! Udbrød jeg lige i sekundet jeg satte den på benet. Vidst nok mest fordi jeg blev overrasket. Men jeg faldt altså hverken for- eller bagover og jeg klarede lige begge ben på 10 minutter. Og selvom jeg selvfølgelig ville lyve, hvis jeg sagde at det var en fornøjelse sådan at få trukket hårene ud, så gjorde det altså ikke mere ondt, end når min baby giver mig kærlighedskys på min rigeligt solbrændte nakke. Og lad mig gentage – der har ikke været skyggen af hår siden. Det er fuldstændigt vidunderligt og jeg er temmelig sikker på, at epilatoren bliver min nye bedste hårfjerningsven. Den er nem at bruge og fjerner alle hårene i ét enkelt strøg, så processen bliver lynhurtig og dermed vældig mor-venlig.

Jeg kan ret godt lide at bruge den eksfolierende børste, som følger med. Det er a little piece of heaven, at køre den langsomt rundt på huden, for at fjerne døde hudceller og efterlade huden en engleberøring værdig. Man kan, for at opnå endnu bedre resultat, bruge den sammen med en scrub, som jeg altså i dén grad kan anbefale. Mine ben har sjældent været så bløde som de er lige nu. Braun Silk 9 får altså grønt lys herfra og jeg glæder mig over, at min vise-ben-sæson allerede er skudt i gang, nu hvor jeg ikke behøver tænke over at barbere ben hver dag, for at føle mig velplejet.

Udover epilatoren og eksfolieringsbørsten, følger der også et barberingshoved med, som lynhurtigt giver en tæt barbering på de steder, hvor man – som jeg – ikke lige synes epilatoren behøver komme i brug. Ret nemt og ret smart, synes jeg.


Jeg har været så heldig at få lov til at udlodde et sæt magen til mit til en heldig læser. Alt I skal gøre for at deltage er, at skrive en kommentar her, under indlægget, hvor I fortæller om hvad der er vigtigst for Jer, når I skal føle Jer velplejede? For mig, er det noget med at have glatte ben, to lag mascara og nylakerede negle. Simple, but good.

Det er mega nemt at deltage og jeg er altså svært begejstret for præmien, så giv den gas damer!

Kommentarer (292)

 1. For mig betyder det meget at jeg har fået noget god søvn, føler mig udhvilet. Spise sundt og træne. Når jeg kombinerer de 3 ting, føler jeg mig veltilpas. Og selvfølgelig 2 lag mascara, jeg er bleg og lyshåret og ligner en syg zombie uden mascara. Og velplejede ben…. Mine ben ligner 2 ben fra en anden planet. De er tørre selvom jeg påfører et tykt lag krem hver dag. Og jeg hader at barbere ben, jeg tror at selvom jeg ikke vinder, kunne det være en ting jeg skal købe eller ønske mig

 2. Søvn! Når jeg bare har fået nok søvn, føler jeg mig – og ser jeg også – væsentligt mere velplejet ud.
  Glatte ben har jeg indtil nu opnået ved barbering, men det er drønirriterende at skulle gøre så ofte.
  Jeg prøvede at eppilere som ung teenager for 25 år siden. Det gjorde naller! Jeg har ikke prøvet det siden. Så jeg håber jeg kan vinde din konkurrence og blive overbevist om, at teknologien har udviklet sig…

 3. For at føle mig velplejet er det vigtigt med nyvasket og silkeblødt hår. Mine ben må meget gerne være nybarberet og ligeledes meget bløde for at jeg kan føle mig ekstra lækker og klar til hverdagens strabadser. Dette produkt lyder præcis som det jeg har brug for til at få en sommer hvor jeg kan føle mig velplejet hver dag.

 4. Jeg føler mig mest velplejet og lækker efter et dejlig bad, og har fået smurt mig ind i creme og fået lidt parfume på 🙂 Mine ben og bikinilinje plejer jeg at vokse, men måske man skulle prøve sådan en epilator 😉 ps. Du ser hamrende godt ud!

 5. Jeg føler mig velplejet når jeg har fået fugtet huden, plukket øjenbryn og barberet ben – og med sådan en epilatorfætter kunne jeg jo være velplejet lidt længere

 6. Et langt bad, Hårshampoo gange 2, hårkur i lange baner og silkebløde ben! kunne godt bruge den epilator, især efter tre operationer i en alder af 20 og store (grimme, forfærdelig) ar. Så kan det måske være lidt nemmere at fjerne hårene alle steder 🙂

 7. Tak for en god blog! Som nybagt mor til to er det skønt at læse dine meget ærlige beretninger.
  Når jeg skal føle mig velplejet skal jeg gerne have barberet ben, bikinilinjen og under armene, neglelak på fingre og tæer og glattet hår Så er jeg klar til at indtage verden

 8. Det er noget med et godt bad, glatte ben og nybørstede tænder! Jeg bruger sjældent mascara til hverdag, men jeg kan ikke gå ud uden at bukke vipperne lidt 😉
  jeg skal føde min første til oktober og regner med at jeg ikke får så meget plejetid på badeværelset, så en uge med glatte ben kan jeg godt være med til! Desuden ville det være fedt at møde op på fødegangen med totalt overskudsbløde stænger (og naturligvis nylakerede negle)!

 9. For tiden er det nok med et bad og et lag mascara, så føler jeg mig velplejet. Med en baby på knap 6 måneder er der ikke så meget tid til at gøre det vilde.

  Jeg hader dog at have hår på benene, men synes bare ikke tiden er der til at holde det nede med en skraber for tiden.

  Jeg har før overvejet om jeg skulle have en epilator, og har også haft den på min ønskeseddel flere gange. Den er dog taget af, da jeg er lidt bange for det tortur middel og måske det også er pga de forbundne smerter jeg ikke har været så heldig at få en i gave. Din beskrivelse gør dog at jeg tænker det skal prøves, så håber jeg bliver den heldige. En anden ting der gør jeg nu tør prøve er at jeg for nylig er begyndt at få vokset mine bryn hos frisøren, noget som jeg ellers altid har sagt ikke ville ske, da jeg har været utrolig bange for smerterne samt at de skulle tage min hud med sammen med hårene. Det er dog ikke sket og det er faktisk mindre smertefuldt end pincet, da det er hurtigere overstået.

  Krydser mine samt min babys tæer og fingre, så jeg kan få smukke sommerben.

  Og så lige en lille side bemærkning. Du skriver i nogle indlæg at du er ked af din mor hud m.m. men at den der, ahh hvad var det nu den hed, rulle tingen der har hjulpet meget. Jeg vil bare skrive at jeg synes du er utrolig smuk og har en så flot krop. Jeg selv kæmper stadig med 15 kg fra graviditeten. Inden jeg blev gravid med mit andet barn havde jeg tabt mig 20 kg (50 hvis de kilo jeg tog på i første graviditet regnes med), jeg tog det hele på igen da jeg blev gravid og kæmper nu for at komme tilbage.

 10. Man skal jo gerne være realistisk, så for tiden er det nyvasket hår. Og hvis man med en lille baby også kan nå at redde håret, få lidt mascara på og endda tøj uden gylp, så er den helt på toppen!

 11. For tiden for jeg mig lækker når mine arme er glatte og uden pigment forandringer jeg lider af vintereksem, og mine arme er altid den del af min krop jeg gemmer i længst tid selvom solen titter frem. Men når de får lidt sol, og eksemen forsvinder. Så føler jeg mig vel plejer og lækker

 12. Nyvasket hår, glatte ben og make up er det, der får mig til at føle mig allermest velplejet 🙂

 13. Nøøøøj for en fantastisk konkurrence!!
  Når jeg lige er kommet ud af badet og har smurt creme på så føler jeg mig mest velplejet – det er simpelthen den bedste følelse 🙂

 14. Når jeg skal føle mig lækker og ovenpå, så skal der være nybarberet og velplejet ben, en frisk neglelak på tæerne i sandalerne og en let makeup 🙂
  Glæder mig til eksamen er overstået, og jeg kan komme ud i solen og føle mig lækker 😀
  Tak for reminderen om hverdags lækkerhed!!

 15. Glatte ben helt sikkert. Det er bare mere feminint og lækkert, når benene er plejet og ligner ben, der er taget ud fra en af de der gilette reklamer. desværre er det en længer proces med shaver, olie og div. Creme og så skal man være glad hvis det holder et par timer så er der neglene jeg gerne skal have lavet vær 4 uge og efter at have prøvet singel eyelash, føler jeg mig bare endnu mere velplejet og lækker. så der skal til at indføres opfyldning hver 3-4 uge og her når det engang bliver sommer, er der også lige nogle tånegle der skal lakeres det er en dyr fornøjelse, at være kvinde men også en ren fornøjelse. at være lækker og velplejet.

 16. Det må være velplejede ben og fødder (uden revnede hæle) med en pæn lak toppet op med lidt sommerglød. Ansigtspeeling i badet samt en god hårkur og så ind i nyvasket sengetøj med de 3 mænd i mit liv – total velplejet ❤

 17. Jeg føler mig allermest velplejet og lækker, når jeg lægger mig i rent sengetøj efter et langt aftenbad, hvor der har været god tid til at barbere ben, exfoliere, vaske hår og smøre creme på hele kroppen. Det er den bedste følelse 🙂
  Det kunne være super fedt at erstatte barberhøvlen med en lækker epilator!

 18. Når jeg skal føle mig velplejet og hverdagslækker, skal neglene være uden fejl, og håret skal spille.
  Problemer vil nok opstå på begge fronter under årets Roskilde, hvorfor en tur med den der epilator vil være perfekt inden afgang 🙂 -så er der ihvertfald én ting der spiller rent udseendesmæssigt 🙂

 19. For at føle mig velplejet, skal jeg have vasket ansigtet hver dag, mascara på og en smule pudder, sådan at det ikke virker fedtet. Elsker den første dag af nybarberet ben, så dette kit vil være perfekt.

 20. At have sovet ordentligt!
  Selvfølgelig har makeup og især tøj også noget at sige, men hvis jeg har sovet ordentligt, har jeg bedre overskud til at klare det andet, nogle gange får jeg sågar creme på – store sager!

  1. Hov, og altså – pt har jeg skide travlt på arbejdet OG lange hår på benene, det hjælper ikke meget på lækkerheds-kontoen 😉 men oooorker ikke at stå med hjemmevoks, og jeg er faktisk inde i en voks-periode, men har ikke fået bestilt tid 🙁

 21. Jeg føler mig velplejet når jeg har ny farvet hår, lagt nyt neglelak, lidt let selvbruner i ansigtet så man får en dejlig glød og lidt makeup. Man skal selvfølgelig ikke undervurdér hvis man samtidig har købt lidt nyt og lækkert til garderoben
  Så føler jeg at jeg er lige i mit Es, og er klar til at erobre verden ✌️

 22. Helt sikkert nybarberede ben, smurt ind i creme.
  Og nylagt neglelak

 23. For at jeg føler mig velplejet kræver det en tur under bruseren med skraberen i hånden og så får det hele turen, herefter smørres med lækre olier og cremer. Herefter en dejlig kur til håret og så sætter jeg det lækkert og for at føle mig helt på toppen tager jeg mascara på og jeg er næsten et nyt mennske 🙂

 24. Glatte ben, eksfolieret hud og lak på tåneglene – ahhh, så er jeg klar til verden!

 25. Jeg føler mig mest velplejet med glatte ben og når ansigtet har fået en maske eller to, efter en hjemmespa dag faktisk. Men nu hvor jeg har en lille på 2 år, sker det desværre sjældnere end jeg har lyst til 🙂

 26. Jeg føler mig allermest velplejet, når mine fødder har fået en ordentlig omgang med fil og creme, og dertil selvfølgelig en frisk fransk pedicure. Derudover når jeg har renset mit ansigt inden sengetid. Så kan jeg med sindsro falde i søvn velvidende at alt snavs og skidt er væk og min hud regenererer i løbet af natten Skøn konkurrence i øvrigt.

 27. Søndag morgen kan jeg snige mig ud på badeværelset en times tid, mens 3 børn og manden stadig ligger på sofaen og slumrer til Ramasjang. Så bliver der plukket bryn, lagt maske, barberet ben og diverse, scrubbet, brugt hårkur, filet fødder, ordnet negle på hænder og fødder og drukket et stort glas kogt vand med citron. Så er jeg klar og velplejet til en ny uge :smiley:

 28. Føler mig altid mest velplejet, når håret sidder pænt, lidt mascara og eyeliner og så med nybarberede ben, så stængerne tager sig godt ud

 29. Med en 8 måneder gammel baby, er der ikke så meget tid til personlig pleje desværre. Men det vigtigste for mig, er at få plukket øjenbryn! Hader når man lige får et glimt af sig selv i spejlet og kan se man ligner en mandedame fordi det er over en uge siden, man fik plukket øjenbryn.

 30. En gang om ugen får hele kroppen, HELE turen. ALT bliver barberet af, bryn og andre uheldige steder bliver plukket, negle bliver fixet, ja behøver jeg at sige at jeg føler mig som nyfødt bagefter? 😀 Det er svært i en fortravlet hverdag, at holde sig selv i skakten – men ved at gøre det til en ugentlig rutine, er det altså blevet mere håndgribeligt.

 31. Det vigtigste for mig er glatte ben, flotte bryn samt velplejede negle! Det giver en god følelse af velvære og overskud! Og så er det lækkert at kunne slappe af, mens man bruger lidt tid på at forkæle sig selv

 32. Hvis jeg skal føle mig rigtig velplejet, så er det vigtigste for mig, motion. Det giver mig et enormt overskud, som gør at jeg fx kan se bort fra stikkende stikkelsbærben og utrimmede øjenbryn etc.

  Når det er sagt, så foretrækker jeg altså at have glatte og lækre stænger. Livet er sgu for kort til at bekymre sig om hår, så denne dimmer kunne være en god erstatning for min engangsskraber, hvor resultatet bestemt ikke er noget nær så holdbart!

 33. Jeg kunne godt tænke mig, at du gav en melding om, hvordan hårene vokser ud, for netop det, har jeg haft udfordringer med, når jeg har brugt epilator. Hårene har svært ved at trænge igennem huden, så der kommer så røde mærker… Ikke så kønt eller behageligt 😮
  Nå, men jeg føler mig mest velplejet efter et skønt bad med skrub, og når håret er sat, lækker parfume og lidt creme og makeup.

 34. Min gamle oldemor sagde altid, at man skulle have et velplejet ansigt og velplejede negle & hænder – for så gav man det bedste førstehåndsindtryk. Det har jeg holdt ved siden, og sådan føler jeg mig velplejet:-)

 35. De dage jeg kommer ud af døren med nybarberede ben, armhuler, skidt, velsmurt krop, ny mascare, nyvasket hår, rent tøj og lidt rødt på kinderne er de VIRKELIG gode dage hvor intet kan slå mig ud 🙂 Men come on, det sker pænt sjældent I must say! Jeg er faktisk godt tilfreds hvis jeg kommer ud af døren iført rene trusser og morgenkys fra børn og mand 🙂 Efter to nogenlunde smertefrie fødsler uden nogen form for bedøvelse, hvor både læger og jordemodere sagde at min smertetærskel var EKSTREM høj, er jeg så klar på at prøve kræfter med denne maskine 🙂 Tillykke med dine nye ben i øvrigt 🙂 Man skal aldrig gå ned på et par glatte stænger 🙂 🙂

 36. Jeg føler mig mest velplejet når jeg har styr på hår, hud bryn, lidt mascara og selvfølgelig ben uden hår. Især her i sommertiden. Med to unger kommer jeg bare oftere ud af døren med, end uden hår på benene. Så præmien ville gøre stor lykke her hos mig.

 37. Som datter af en spansk far og en sorthåret mor, har jeg altid været begavet med en utrolig strid hårpragt på ben, bikinilinie og under armene. Jeg har altid følt mig mest velplejet og feminin, når hårpragten var under kontrol. Epilatoren har været min tro følgesvend siden jeg som 14 årig fik min mors aflagt braun epilator. Det er 17 år siden og i sidste måned tog den et dybt suk og epilerede den det sidste hår ud.
  Jeg forsøger at gøre noget ud af mine fødder, huske at vaske hår og ellers være lidt gravid lækker her 8. måned, men det hele falder lidt til jorden, når jeg pt har flere hår på benene end min mand. Så jeg krydser fingre og håber Epilatoren skal være min de næste 17 år:-)

 38. Netop det der med at fjerne døde hudceller.. Føler mig virkelig ren, når det virkelig er blevet skrubbet igennem.. Og følelsen af bløde bukser – du ved de løse fra Thailand – mod ny epilerede ben er bare fantastisk..
  Forresten er det med at føle sig virkelig ren og velplejet ikke noget der sker så tit, med to børn under 2 år.. Det er mere et spørgsmål om acceptabel en og velplejet..
  Heldigvis synes den lille på 2 måneder at lyden af min gamle haltende epilator er hyggelig.. Desværre tror den store på 19 måneder det er hans private legetøj, så generelt når jeg kun et kvart ben før han kaster sig over den..

 39. Jeg kunne ikke være mere enig. Alt bliver lidt mere overskueligt når hårene er under kontrol.
  Jeg har ikke brugt en skraber i 5 år nu (undtagen til under armene), og jeg har svært ved at forestille mig, at jeg nogensinde kommer til det igen.

  Det allerbedste jeg kan gøre for mig selv, er en dansetime og nyepilerede ben, så føler jeg mig top-lækker.

  Krydser fingre, det er jo en alt for lækker konkurrence….

 40. Jeg føler mig mest velplejet, når jeg har brugt laaaaaang tid på badeværelset inden en fest.. Desværre kommer jeg ofte til at bruge lidt for lang tid/er ikke så god til beregne hvor lang tid jeg skal bruge, så jeg skal altid løbe ud af døren og kommer ofte lidt for sent – dog med lækkert hår, blød hud, glatte ben og makeup, hvis jeg altså nåede mere end mascara..

 41. Jeg føler mig mest velplejet når jeg har plukket bryn, og alle de små sorte hår på hagen, der desværre bliver ved med at dukke op. Men det er også fedt med nybarberet ben og sommerkjole

 42. jeg føler mig mest velplejet efter et langt bad – alene… Ja ældre er min sønnike ikke, at det altså er en selvfølge og hyppig begivenhed… Et langt bad inkluderer selvfølgelig også diverse hårfjernings procedurer – og jeg hader den del.. Men hey efterfølgende er jeg glad og bedst af alt får jeg masser af komplimenter fra min kæreste når det sker…

 43. Åh det vil jeg gerne prøve! Med en 8 måneder gravid mave har jeg nærmest opgivet at få lækre glatte ben denne sommer! Men det her er da min løsning!
  Min måde at føle mig velplejet er lækkert hår og matchende undertøj, skørt men jeg glædes over at skjule sådan en lille matchende hemmelighed for alle andre end mig selv!

 44. bløde ben, fine fødder og skinnende hår, samt en let make up, så er jeg klar til dagens strabadser

 45. MASCARA! Jeg har lyse øjenvipper, så ligner et lig hvis ikke jeg får mascara på. Efter at have været på barsel i 7 mdr. nu, er den glippet et par gange. Specielt efter de søvnløse nætter. Jeg ville elske epilatoren, da de fleste småbørnsmødre nok ved at det ikke er lange bade der prioriteres p.t.

 46. Uhhhh jeg har været dem alle igennem (næsten) skraber, Veet skum, voks, laser med de forbandede hår!!!
  Har endnu ikke prøvet epilator OG det vil jeg ret så gerne.
  For velplejet ben og en velplejet bikinilinje er lige noget som får mig til at føle mig lækker.
  Så jeg vil da umanerlig gerne vinde.

  Tak for en super blog smukke Cana.

 47. Når håret sidder godt og er nyligt klippet så er det vigtigste klaret. At jeg så har hormonbalance problemer som giver mig en vanvittig hårvækst på benene giver så ikke lige følelsen af velplejet. Når jeg har tid får de en tur med skraberen.

 48. En temmelig simpel ting som et bad alene hvor jeg har god tid og så bare stå og børste tænder under det varme vand…

 49. For mig sidder det i hår og negle og hud. En god hårdag, pæn hud (og vi ved alle at det svinger :-/) og nylakerede negle er vigtigst. Men der er alligevel ikke noget værre end at tage kjole på – og opdage opad dagen, at man sørme lige havde glemt barberingen…

 50. Åh det sker ikke så ofte, når man er alene med 2 børn 🙂 MEN når man har haft en HEL dag til sig selv, hvor man kan tage et langt bad, blive exfolieret over hele kroppen, få fjernet hår div. steder, uden at have helligdage 😛 Og så slutte det af med en lækker pleje og klipning af håret 🙂 JA TAK

 51. Velplejede øjenbryn og mascara til mine blege øjenvipper.

  Og så meget gerne hårløse ben… og da jeg desværre ikke kan tåle at barbere hverken ben eller andre steder, så er voks den eneste løsning… medmindre jeg vinder en fin ny epilator.

 52. En let naturlig makeup, noget lækkert tøj der sidder rart og at håret arter sig (har krøller )
  Og ja selvfølgelig glatte ben og hårfri armhuler 🙂

 53. Det vigtigste for mig er at min hud, og især bumser bliver plejet så de ikke er så fremtrædende. Jeg er desværre ikke så godt til at få mine ben barberet når det ikke er sommer – men det betyder også meget for at jeg føler mig velplejet. 🙂

 54. Jeg føler mig velplejet når jeg har mascara, eyeliner og min guld øjenskygge på :). Desuden elsker jeg at havde glatte ben, men med en skraber går der max 1 uge før at man kan begynde forfra :/.

 55. Min starter bedst hvis jeg har fået tjekket mine ” heksehår”. I en alder af 42år er jeg begyndt at få sorte stive hår på kroppen og i ansigt – de vokser så hurtig og skal hives ud med rod.

 56. Som kommende mor til 2 (anytime now) må jeg sige at jeg føler mig mest velplejet de dage hvor jeg rent faktisk har været i bad og fået lidt Make up på. Overskuddet er ikke det store som højgravid og det kunne da være fantastisk at få fingrene i en epilator der kunne lette arbejdet lidt 😉

 57. Når jeg lige er blevet klippet og farvet og krøllerne bare sidder, som de skal

 58. For at føle mig velplejet giver jeg mig selv et lækkert fodbad og ansigtsscrub, maske, og fugtmaske..

 59. Make-up har jeg aldrig brugt, men det sidste års tid er jeg begyndt at gå mere op i min hud og nyder at rense og pleje ansigtet.
  Bikinilinjen får jeg vokset ved en proff., men de kære hår på benene/under armene fjernes med skraber og jeg lyver ikke når jeg siger at der allerede er små stikkere dagen efter barbering! 🙁
  Gad så godt prøve en epilator! 🙂

 60. Altså…udover tøj…. Så tænker jeg lidt polish i ansigtet….hår og knopfrie ben og under armene….

 61. Jeg føler mig enormt velplejet når benene er glatte og bløde og ikke mindst fødderne har været under kærlig behandling og neglelakken er placeret helt rigtigt på mine bløde fødder uden hård hud… Bløde fødder og bløde ben er min største luksus

 62. Jeg har en bebs på 6 mdr så det helt vilde wellnessshow er der meget sjældent tid til så her må prioriteres – nybarberede ben og lidt mascara så går man aldrig helt galt i byen synes jeg 🙂

 63. For mig er det helt klart med en let makeup, nyvasket hår og glatte ben, at jeg føler mig mest velplejet.

 64. Jeg føler mig (mest) velplejet når:

  1. Jeg lige har været i bad, vasket hår, barberet ben m.m.
  2. Har lagt en simpel make up!
  3. Har taget noget rent, lækkert tøj på – UDEN gylp, yoghurt, snot og hvilke spor børnene ellers kan sætte 🙂

  Men når det er sagt er det ikke altid der er lige meget tid til at få alt til at spille..
  Gad godt prøve den lille vidundermaskine, den kan i det mindste spare bad-barberingen væk 😉

 65. Som pige med PCO er hårfjerning på benene noget nært et dagligt ritual for at jeg føler mig velplejet og lidt lækker. Jeg ville give alt for at kunne bryde udad dette ritual ved at kunne bruge en Braun Silk 9 i stedet for. <3

 66. Ansigtsmaske og hårkur i forbindelse med et varmt bad efterfulgt af lækkert mad og bobler (champagne) på terrassen i en smuk kjole og i godt selskab. 🙂

 67. Jamen helt klart ny “trimmet” 😉 Et bad og en lækker bodycrem og ansigts pleje <3 En let makeup i form af mascara og lipgloss 🙂 elsker det enkle og naturlige look! Og nybørstede tænder 🙂 Som mor til 4 sætter man pris på de 5 minutter man måske får for sig selv på badeværelset 😉 ❤️

 68. Har ikke følt mig lækker og velplejet i snart 2 mdr., da vi er genhuset, efter en brand i vores hus og alt hvad vi ejer er på et skadescenter, for at blive gjort op og vi har stadig ikke fået en øre af forsikringen.
  Så savner virkelig min young blood make up, min hårtørre og min gode skraber og babermaskine. Har fået købt mig en billig skraber og en mascara, men det gør bare ikke rigtig jobbet for mig.
  Og oveni er jeg 29+3 nu, så har en forfærdelig udgroning, som virkelig snart skriger på hårfarve (må væbne mig med tålmodighed lidt endnu) og kan dårligt se, at babere mig selv længere og min kæreste, som ellers gerne vil babere mig, skal ikke i nærheden af mit aller helligste med en billig møg skraber. 😉

 69. Det vigtigste for mig er simpelthen, at jeg skal føle mig godt tilpas. Når jeg så føler mig allermest velplejet, er det oftest når jeg har gjort lidt ekstra ud af mig selv. Det kan være når jeg lige bruger de ekstra minutter på, at bruge en scrub i badet, når jeg lakerer mine negle eller lige bruger lidt ekstra tid på at sætte mit hår om morgenen:-)

 70. for mig er det helt sikkert at have noget foundation eller pudder i hovedet (da jeg har mange akne ar) og mascara og eyeliner på øjnene. Og så skal pandehåret også sidde godt, så kan jeg klare alt 🙂

 71. 1. Været i bad og vasket hår
  2. Tage parfume og deodorant på
  3. Have noget tøj på, som jeg føler mig lækker og tilpas i

 72. Mascara, nypudsede briller og neglelak, der ikke er begyndt at skalle af 🙂

 73. Nyvasket hår, nybarberet ben, mascara, kindrødt, smil på læben og kærlighed i hjertet. Så er jeg klar til at møde dagen og livet ❤️

 74. For mig er det nyvasket hår, nybarberet ben, lækker fugtighedscreme på. Mascara og så er jeg klar til at erobre verden 😀

 75. Jeg føler mig aller mest velplejet på de dage, hvor både benene barberes og fødder skrubbes. Efterfulgt af indsmøring af hele kroppen, og mascara på de ellers kridhvide øjenvipper.
  Det sker langt fra hver dag, i en travl hverdag med børn og skiftende vagter, – men når det gør, – er det det hele værd 🙂

 76. Jeg føler mig mest velplejet, når min hud er ren og når min krop er frigjort for diverse sorte hår, hvilket den så sjældent er efter en tur med skraberen og man dagen efter igen, kan sige goddag til små sorte stikkende hår. Når sommervejret forhåbentlig snart indtager Danmark, er det da vist værd at anskaffe sig sådan en fætter! :-))

 77. Jeg føler mig shinet op, når håret er nyvasket (og sat op), benene hårfri og jeg har nået mascaraen også

 78. Som enlig mor og et krævende universitets studie sætter jeg altid pris på at have lidt ekstra lækkerhedsfaktor over mig. Er altid en smule overdressed i forhold til mine medstuderende. (LÆS mørke bukser, skjorte og blazer)
  Står ekstra tidligt op for at kunne gøre mig færdig i badet inden min datter vågner. Det tager jo gerne lidt tid, når man skal barbere ben, glatte hår, 3 lag mascara og en god gang blush. Så ser jeg altid lidt overskudsagtig ud 🙂
  Men ville lyve hvis ikke det gjorde mit morgenritual en smule lettere, hvis jeg kunne slippe for at stå med min ellers elskede venus skraber hver morgen 🙂

 79. Noget så simpelt som et bad hvor jeg kan nå at smøre mig ind i creme over hele kroppen. Jeg når det virkelig kun ca. En gang om ugen 🙁
  Og det der med at fjerne hår det er der virkelig sjældent tid til. Så sådan en epilator kunne være ret fiks, så er det jo slet ikke nødvendigt så tit… sænker Krydser fingre for at jeg er heldig… (hvilket jeg aldrig er hihi ;))

 80. Efter en laaang graviditet med frygtelig bækkenløsning hvor jeg var delvist sengeliggende (!!!) er mine krav blevet en hel del mindre 🙂 Nu har jeg (udover min 2-årige dreng) en lille pige på 5 uger, og hvis jeg bare når i bad OG barbere mine ben er der intet der kan stoppe mig 😀

 81. Jeg føler mig mest velplejet når jeg har nået et varmt bad incl hårfjerning og peeling med efterfølgende montering af virkelig flot undertøj. Så gør det egentlig ikke så meget om det er en af de dage, hvor der kommer sweatshirt eller kjole udover. For mig er det det inderste som tæller. Forventningen er jo at uanset hvilket tøj det er yderst, kommer der småbørnsfingre og æblekys på 🙂

 82. Ofte får jeg ikke lige barberet ben, så en epilator med langtids virkning ville være et hit 🙂 Jeg føler mig mest velplejet når jeg er nybarberet, creme på, nylarkeret negle, mascara og lækkert hår 🙂

 83. Jeg trænger virkelig til at få ordnet mine ben så det holder og ikke gør mega nas! Jeg føler mig lækker med blød hud og udslået hår og ellers bare ret natural uden for meget make up:)

 84. Når jeg i en længere periode formår at spise farve- og fiberrigt, så min fordøjelse fungerer optimalt, hvilket skinner igennem på min hud som bliver blød og frisk at se på – tilsæt så en hårfjerning, på med en lækker olie og undertøj, så føler jeg mig super velplejet

 85. Det vigtigste for mig er søvn! Nu er min søn 10,5 mdr, og han vågner stadig mange gange om natten.. Så de mørke rande under øjnene og de grå hår som er kommet gør at jeg ikke føler mig velplejet. Et langt, varmt bad, scrub , hårfjerning og kan dog hjælpe lidt det er dog ikke meget tid til det..

 86. Jeg føler mig mest velplejet, når håret er nyvasket og forsøgt sat, diverse uøsnkede hår er fjernet og mascaren er på øjenvipperne 🙂

 87. Jeg føler mig allermest velplejet når jeg har været i bad, og fået fjernet alle de sorte stikkende hår, dog føles det nogle gange som spild af tid da de kan ses igen næste dag. Mine øjnenbryn skal være plukket, og mine negle skal være ordnede. Det kunne være vildt skønt at vinde epilatoren, da jeg ikke så godt tåler skraberen og jeg er studerende og har derfor ikke økonomi til at gå til en prof for at få fjerner uønsket hår. Jeg forestiller mig at epilatoren i sidste ende er mere skånsom, og blidere for min økonomi.

 88. Mine negle er helt klart en prioritet! Helst skal de lakeres med en flot lak 🙂

 89. Jeg føler mig mest velplejet med glatte ben, nylakeret negle, og vildt hår efter en hel dag på stranden.

 90. God psyke, så kan jeg klare det meste 🙂 Selvfølgelig er det bedst hvis jeg ved håret samt tøjet og duften er helt i top:-)

 91. Jeg føler mg mest nyplejet, når jeg og mit store hår er nyvasket og sat, med bløde og nylakerede fusser.

 92. Ny vasket hår
  Glatte ben og armhuler (står troligt med en skraber i busekabinen hver morgen om sommeren)
  Lidt makeup
  Det er i hvert fald målet hver morgen, men er selv mor og nogen gange brister den “bade boble” jeg står inde i af tanker der mylder inde i hovedet når jeg er i bad og en stemme F.eks kalder” moaaaar jeg har lige badet hunden i en liter mælk og jeg brugte ellers en kasse jeg satte ham op i ,men nu ryster han det af og der er mælk ud over det hele…. og så gælder det bare om at få skyldet shampooen ud af håret eller, hvis man er så heldig at være nået til balsam og droppe resten
  kh Charlotte

 93. Hvis jeg skal føle mig lækker og velsoineret er glatte og bløde ben et must! En smule mascara og nyvasket hår 🙂

 94. Jeg føler mig mest velplejet og veltilpas, når jeg har glatte ben og endda har haft tid til at smøre dem ind i en lækker creme. Og jeg føler mig også frisk og lækker efter en gang ansigtsmaske og exfoliering. Det er desværre alt for sjældent, at jeg har tid, så det ville da være fantastisk, hvis jeg kunne få følelsen til at vare lidt længere.

 95. Det vigtigste for mig er glatte ben, helt klart! Jeg kan føle mig helt utilpas med hår på benene, men det er altså en krig, at skulle barbere dem hver dag.
  Med glatte ben, nyvasket hår og en smule mascara, så bliver dagen bare bedre. 🙂

 96. Jeg føler mig mest velplejet med nybarberede ben, der også har fået en godt lotion på. Faktisk også når jeg er nyklippet. Og så en klat mascara på øjenvipperne.. Så kører det

 97. Som dig er jeg mor til to små banditter hvilket overlader meget begrænset (alene)tid på badeværelset. Det daglige bad og lækker creme er et absolute must for mig! Og så at føle sig “hår-fri” de rigtige steder altså… Har faksisk overvejet sådan en “dims” der da min hud under armene ikke er ret glad for skraberen, så jeg prøver at begrænse det til et par gange om ugen! Jeg har bare været lidt i tvivl om hvor effektiv (og smertefuldt) den er… KRAM (og tillykke med mindste manden)

 98. Ej en lækker konkurrence!
  Jeg føler mig allermest velplejet efter min ugentlige beauty aften. Der står den på boblebad, bodyscrub, skraber, ansigtsmaske og fodbad, ahh!! Det er bare et hit! 😀

 99. Er helt klart til lækker makeup, velplejede negle og fødder…
  Og burde være så meget bedre til det med benene, især om vinteren får jeg det ikke gjort, og man føler sig bare ikke lækker med stubbe på benene….

 100. Jeg er højgravid og standarten er desværre ikke så høj u øjeblikket.. Men glatte og især bløde ben, gode produkter (god skrub og creme) og en lille smule make up.. Men vigtigst er at jeg er glad og generelt føler mig ovenpå!

 101. Altid rart at have ny vasket hår, glatte ben og selvtillid stiger helt klart når man føler man ser ekstra godt ud. Men at være velplejet kan jeg sagtens føle mig når jeg sidder en weekend i joggingbukser, hættetrøje, uvasket hår og guffer chips og ser min ynglingsserie. For så har jeg det godt både fysisk og psykisk – at være glad og føle sig godt tilpas er for mig en ligeså vigtig ting når man snakker om at føle sig velplejet! Det vigtige er at man plejer sig selv! Både udenpå – men også indeni!

 102. Det viktigste for meg er gredd hår uten floker, deodorant, parfyme, pussede tenner, øredobber og klokke på – Alle disse er ting jeg kan snu og gå hjem igjen for hvis jeg ved en feil glemmer dem om morgenen. Men med dem tar jeg meg selv fra morgenvrak til morgenfresh.

 103. Det kunne være fantastisk med sådan et sæt her til sommer, og som du beskriver det så tør jeg jo rent faktisk at prøve det 🙂 for mig er en smuk naturlig makeup, velplejet hænder og fødder det der giver mig overskud, og velbehag 😉
  Kh Nanna

 104. Er helt enig at bløde, barberede ben er et must for at føle sig velplejet! Derudover elsker jeg et nyrenset ansigt og neglelak på tæerne.

 105. for mig er det hårfjerning der hvor man nu vil det og så en lækker ansigtsmaske og hårmaske – så føler jeg mig sgu lækker 😀

 106. Nyvasket hår med brug af lækker hårkur, velplejede hænder og fødder(ahh, savner USA og deres neglebikse), øjenbryn der lige er formede og rettede, bløde læbe med en god læbepomade, glatte ben, armhuler og “love triangle”. Sidst, men ikke mindst – når pikslipset og Gollum-hårene på fødderne er væk(det er simpelthen så maskulint, øv!).

 107. Wauw! Du får det jo til at lyde som en leg at få velplejede og lækre ben! Det vil jeg virkelig gerne lægge krop til. Pga en meget gravid mave har jeg desværre ikke haft et forhold til mine ben i et par måneder, så denne gevinst vil virkelig bringe lykke!
  Normalt er det for mig også sådan noget som nybarberede ben der gør at jeg føler mig lidt ekstra lækker og feminin 🙂

 108. Bl.a. hårfjerning, primært under armene. Men nu her hvor det bliver sommer, er det også rigtig rart, at benene er ordnet 🙂 Og så at mine negle er nogenlunde pæne. Ikke nødvendigvis lakerede, men de må meget gerne være ca. samme længde og ikke beskidte 😀

 109. Når jeg føler mig mest velplejet, har jeg nyvasket hår – nybarberede ben og ansigtet er smurt ind i en skøn ansigtscreme

 110. Jeg tror egentlig at en god nats søvn er det der giver mig den bedste følelse af velplejethed. Men derudover er det selvfølgelig ikke til at kimse af et godt bad, glatte ben og hår der bare sidder som det skal 🙂

 111. Jeg føler mig flot og godt tilpas, når håret endelig er sat (på en anden måde end den obligatoriske mor-knold), når armhuler og ben er blevet afpelset og kroppen har fået en ordentlig omgang med en skrub 🙂

 112. Uhh, en lækker præmie 🙂 Jeg føler mig mest velplejet lige efter et bad, hvor skraberen har været med. Håret har fået kur og en maske i ansigtet. Og så er det kun ekstra lækkert hvis neglene har lidt lak på og lidt mascara på øjnene – men jeg er alene-mor, så det er begrænset hvor meget tid der er til at nyde velplejet-heden…

 113. Uh sådan en ville jeg så gerne have fat i! For det, der får mig til at føle mig u-velplejet er stikkende ben, som sker omkring 5timer efter barbering jo!
  For at jeg skal føle mig velplejet, skal jeg have nyvasket hår, der lige har fået en gang hårolie. Og ja, som dig: nylakerede negle(gerne turkis i denne sommertid) og glatte ben.

 114. Velplejethed betyder meget.
  Også i form af … nul stikkeri af hår på benene, som ikke er særlig delikat , især ikke når de grimme pisti’ javerter har tænkt sig at titte frem som sorte kaktusarter som nok ikke er navngiver endnu. .. Ej heller selvom man har rundet de 50 … Så Vil man stadig kunne være barbenet i kjole i korte bukser uden at skulle have mandeben. Håber at vinde den, da mine ben ikke kan tåle voksbehandlinger og kan næsten høre hårene gro selvom de næsten dagligt skal tortureres med en almindelig Ladyshaver. …

 115. Jeg har tit overvejet at få fat i en epilator da det kunne være så lækkert at have glatte ben i mere end en dag, men smerten har sgu også skræmt mig lidt.. Men det lyder til at de langvarigt glatte ben er den forholdsvis korte smerte værd, så jeg deltager sgu 😉
  Jeg føler mig mest lækker når jeg har mascara på øjnene, glattet håret og nybarberede sommerben 🙂

 116. Når mine ben er dejlige glatte, og for en gangs skyld uden røde knopper og sår, når neglene er filet til den rigtige form, og når håret er nyvasket og de naturlige krøller blødt snor sig omkring min ansigt, så føler jeg mig dejlig velplejet, smuk, og tilpas i min krop! 🙂

 117. Jeg føler mig mest med glatte ben, diskret makeup og pæne velplejede negle.

 118. Glatte ben giver virkelig en god hverdagsfeeling, men også de dage, hvor håret bare af en eller anden grund sidder perfekt! Har én gang prøvet min venindes epilator og jeg løb skrigende væk, men måske skal jeg give det et forsøg igen. Har termin med første barn om 2 uger og mødrevenligheden tiltaler mig.

 119. Noget med glatte ben, nyvasket hår og en vellagt makeup, som jeg har haft god tid til at lægge. 🙂

 120. Jeg føler mig velplejet, når jeg er god ved mig selv: Nok og god søvn, rent og rigeligt vand, grøntsagsjuice, alenetid, dans, venner og rolig tid med mine børn.
  Når jeg nærer mig selv, og værner om mine grænser SÅ shiner jeg. Og føler mig velplejet Så vibrerer jeg af livsglæde.

  Når det er sagt, så har jeg en stor hårpragt -såvel på hovedet som på benene. Har flere gange måtte opgive daglige glatte ben netop pga hårpragten. Så ha tak til premien. Den vil komme på arbejde her

 121. Jeg har termin om 6 uger med mit andet barn. Så tiden til lidt mommy-love er i forven sparsom, og bliver kun reduceret fra nu af. I forvejen sker det for sjældent, at jeg får barberet mine ben så tit, som jeg ville ønske. Derfor kunne jeg virkelig godt tænke mig dette sæt, da det vil betyde, at jeg i lidt længere tid ad gangen kan føle mig dejlig og soigneret, hvilket er et must for at føle mig lækker både for mig selv og min mand. Derudover er det et must, at jeg hver morgen får gennemført min morgenrutine (vask, scrub og creme i ansigtet). Herudover skal der selvfølgelig mascara på og håret skal glattes, så det bliver dejligt silkeblødt. Og for at fuldende lækkerhedsfølelsen slutteligt lidt på læberne med en smule farve og shine. Så kan man da kun være klar til at gå en forhåbentlig dejlig dag i møde

 122. Jeg føler mig mest velplejet med nyplukkede øjenbryn og nylakerede negle på hænder og fødder 🙂

  Jeg får meget nemt voldsomt kløende røde knopper på benene efter barbering som først går væk efter ca 3 dage, hvilket er et helvede at gå rundt med… :/
  Og jeg bruger tit penge på at få dem vokset på en klinik, hvilket ikke er så S.U venligt.

  Derfor ville epilatoren være en drøm for både mine ben og økonomi 😉

 123. Jeg elsker fodbad, nybarberede ben og armhuler. Der føler jeg mig velplejet

 124. For mig er der næsten ikke noget mere lækkert, end at få en pedicure (og friske, velplejede fusser) – kombineret med følelsen af nybarberede ben vil følelsen af velvære næsten ingen ende tage 😀

 125. Det vigtigste for mig er at bruge en god fugtserum under min ansigtscreme, det føler jeg er vild luksus

 126. Det lyder til at være en virkelig god præmie! Jeg elsker at rense min hud og give den en god serum og creme efterfølgende ligesom glatte nybarberede ben og en gang olie også er et hit 🙂 Og hvor er du dog læks btw!

 127. Jeg er helt enig ifht. de glatbarberede ben og nylakerede negle. Og så føler jeg mig allermest velplejet lige efter et bad… Gerne hvis jeg også har haft tid til at bruge en scrub og efterfølgende velduftende bodylotion. Mmmh….

 128. Det vigtigste for at jeg føler mig velplejet, er en hurtig skyller under bruseren og lidt farve på vipper og bryn. Så kan verden bare komme an!
  Hvis benene så også er glatte – hvilket sker lidt for sjældent her i min barsel – så er jeg nok den lækreste mor til i byen!

 129. Det vigtigste for at jeg føler mig velplejet, er en hurtig skyller under bruseren og lidt farve på vipper og bryn. Så kan verden bare komme an!
  Hvis benene så også er glatte – hvilket sker lidt for sjældent her i min barsel – så er jeg nok den lækreste mor til 3 i byen!

 130. Puha hvornår føler jeg mig mest velplejet? Hmm nok noget med søvn, blød hud og lidt highlighter de rigtige steder… Nårh ja! Det allervigtigste for mig er faktisk pæne bryn – noget som i dén grad lider under at jeg har to små børn hjemme! Jeg ville dog elske ikke at skulle bekymre mig om konstant strittende hår på benene – måske min mand inklusiv;-)

 131. 1) mascara og eyeliner SKAL på, glatte ben JA TAK ihvertfald om sommeren ,
  Og følelsen at ens tøj sidder perfekt, speciel de dage hvor man ik lige føler at alt ser godt ud når man kigger i spejlet, men ingen ting klemmer de trælse steder, “hansen” dellen kan ik ses i blusen og man er egentlig godt tilfredse alligevel, det er bare right one.

 132. Det lyder som det perfekte værktøj til at forvandle mine stikkelsbærben til labre ben!
  Jeg føler mig allermest velplejet, når håret er nyfarvet og klippet, og det samtidig er sommer, så en fin kulør og fregner fremstår i mit ansigt, hvilket er ret lækkert, for så behøver jeg kun bruge mascara for at føle mig smuk.

 133. 1) At føle mig frisk/ren efter et dejligt bad, når jeg føler mig ren, giver jeg mere af mig selv, end hvis jeg føler mig klam! Så jo renere jo gladere og jo mere af mig får man at se!

  2) Glatte og bløde ben er for mig et MUST! Men hold op, hvor det tager laaaang tid..
  -Med den epilator + tilbehør, vil det jo ingen tid tage + det behøves ikke at gøres hver dag – der er trods alt kun 24 timer i døgnet, som burde bruges på andet end at barbere sine ben, hvorefter man finder ud af at man glemte en område :/

  Jo mere jeg er tilfreds med mit eget ydre, desto mere overskud og selvsikkerhed viser jeg!
  Vil blive den lykkeligste vinder, virkelig.

 134. Jeg føler mig uden tvivl allermest lækker når jeg er rigtig godt glad i låget! Og allergladest bliver jeg af at vågne op til solskin ved siden af min fantastiske kæreste – som helt sikkert heller ikke har noget imod glatte og bløde ben 😉 Så bliver dagen bare god, og verden får mig at se fra min bedste side!

 135. Jeg elsker når jeg har nybarberede, glatte, bløde ben 🙂 nyvasket hår der dufter dejligt, mascara og lidt lipgloss, og så er jeg klar til at overtage verdenen!

 136. Ha… Wolverine ville stirre i misundelse, hvis han så mine ben i dette øjeblik. Jeg føler mig velplejet, når benene er glatte og mascaraen sidder lige i skabet – det er dog desværre ikke det hyppigste følelse som mor til tre skøre skønne drenge. Tilgengæld ved jeg alt om superhelte, mine craft og tyggegummi i håret …

 137. Duften af en god parfume, en lækker fugtighedscreme i ansigtet og om sommeren er glatte ben helt sikkert et must!

 138. Lidt makeup og ny glattet hår! Så er jeg kørende. Jeg drømmer om at par lækre ben, men det er som om det ikke sker. Derfor kunne det være super lækkert at vinde

 139. Det lyder så godt! Århundredets opfindelse! YES 🙂 Jeg føler mig velplejet med glatte ben, fine negle (også på tæerne) og nyvasket hår. Og måske aller vigtigst: Nybørstede tænder!

 140. Jeg er den tykke mor. Så er par velplejet ben, lækre hæle og en skøn farve på tæerne gør det lidt mere ok at vise sig i somnerlandskabet☀️

 141. Efter at have siddet hjemme i jogging tøj i flere måneder og arbejde på min PhD afhandling skal der meget lidt til for at jeg føler mig lækker (eller i hvert fald lækrere)… Et bad og lidt mascare:-) Det havde dog været skøn at hæve standarden lidt med glatte ben;-)

 142. Uhh den er lidt svær, men hvis jeg skal føle mig rigtig velplejet, skal jeg have brugt noget lækker shampoo og balsam, så mit hår stråler. Have helt nybarberede ben (du ved den følelse, når man tager jeans på og det føles som om at benene glider ud) og ikke mindst nylakerede negle. Det er sjældent at overskuddet er til det, men for fanden jeg føler mig lækker, når (læs:hvis) det sker!

 143. Når jeg skal føle mig velplejet skal jeg gerne være nyklippet, nybarberet og have ordnet fødder og negle.

 144. Når jeg føler mig velplejet, har jeg været i et lækkert bad og brugt en hårmaske, har barberet mig, således at jeg har silkebløde ben efterfølgende. Så får øjenbrynene en tur så de sidder lige i skabet. På med kjolen, sko hvor tæerne er fri og så udenfor i det lækre vejr og mærke vinden og solen. 🙂
  Noget af det bedste der findes er at vågne op om morgen og mærke de bløde glatte ben i sengetøjet! Dette sker kun, hvis man barberer benene om aften lige inde sengetid.. 🙁

 145. Godt humør, en god sommertan og en velplejet hud. Nyvasket hår giver prikke over i’et 🙂

 146. Jeg føler mig allermest velplejet efter et dejligt langt bad, hvor der både har været tid til hårkur, ansigtsscrub og bodyscrub, mens jeg har skrålet med på god musik 🙂

 147. Velplejet og blød hud all over med fin sommerglød… naturlig makeup og så lige lækker lokker

 148. Når jeg har ro og tid til et langt morgenbad efterfulgt af olie på kroppen. Jeg plejer at blive afbrudt af en af mine skønne drenge. Men når far er hjemme i weekenden er det tid til mors lange bade.

 149. Helt klart nybarberet ben, fin lak både på hænder og fødder, lækker glimmer fra min NUXE olie og så mascara – så føler jeg mig velplejet og klar til at møde dagen 🙂

 150. Jeg føler mig aller mest velplejet når jeg lige har været i bad og har barberet mig under og armene og på benene. Med ny smut negle lak både på hænder og fødder. Samt ordnet øjenbryn og lagt mascara.

 151. Nybarberede (og -skrubbede) ben og lækker sommerglød er helt klart vejen frem når jeg skal føle mig velplejet og på toppen! Når ansigtet har fået fregner og håret er lysnet i solen skal der ikke meget mascara til før jeg føler mig über-lækker 😀

 152. Som mor til tre bliver man mindre krævende i den afdeling, da tiden foran spejlet ofte er med en unge om benet. Derfor får jeg ca. hver 6. uge farvet vipper og bryn, det gør forskellen for mig:-)

 153. Åh en ansigts maske og en dejlig creme bagefter.
  Og ny barberet under arme.
  så synes jeg at det er hyggeligt at Være mig.
  lige for tiden er det svært at få overskud til så meget da jeg er sygemeldt med stress.

 154. Ville jeg mega gerne vinde. Føler mig velplejet når jeg har barberet ben, neglelak på både hænder og tæer, velplejet ansig med Ole Henriksens lækkerier, kun lidt make up men 3 lag mascara, det lange hår har været til frisør og de grå hår farvet med lyse striber og er passet med hårkur. . Og holder min vægt.
  Sjældent alle dele går op
  By the Way : den frisure er det smukkeste til dig

 155. Jeg føler mig aller mest velplejet, når jeg får mit daglige bad, har pæne negle og er smurt ind i en lækker creme 🙂 Og til hverdag bare en simpel og neutral makeup 🙂

 156. Et dejligt varmt bad, eksfoliering af hele kroppen, derefter mandelolie og derefter lidt let make up. Primært bare mascara….. Men hvis den står på bad efter arbejde, afhentning af børn, aftensmad og putning, så bliver det godnattøj. Et kys fra ham jeg elsker og så ind under dynen Så er min krop velplejet.

 157. Når jeg er nybadet og med lækkert tøj, god parfume og en let make up. Og selvfølgelig med lækre ben 🙂

 158. Et bad, uønsket hårvækst væk, føntørret + glattet hår, flotte øjenvipper med en god mascara 🙂

 159. Et dejligt langt og varmt bad så alle urenhederne rigtig kan forsvinde, ny vasket hår og en makeup der sidder som den skal 🙂

 160. Et langt bad for mig selv 😉 have tid til barbering bodylotion og negleklipning. Seriøst man kan føle sig som et nyt menneske.

 161. Jeg føler mig velplejet når jeg har en god hår dag – hvilket oftest sker hvis jeg husker at gå i bad fra morgenstunden 🙂 Når mit hår krøller på den helt rigtige måde så føler jeg mig sgu smuk 🙂

  Dog hjælper glatte ben og frisk omgang neglelak også!

 162. Et dejligt langt bad, med barbering, efterfulgt af kropsolie. Føntørring af håret og en lækker makeup, så kan jeg simpelthen klare det hele!! Og snyde mig selv, så jeg pludselig ikke er træt længere

 163. Mine veninder har snakket så meget om epilering, men da jeg er lidt af en pivskid har jeg slet ikke tænkt det kunne være noget for mig. Men helt ærligt. En uge uden at barbere ben?!!? Jeg er imponeret! 🙂 Jeg føler mig altid som et nyt menneske efter en tur hos frisøren. Men til daglig er følelsen efter et bad med glatbarberede ben indsmurt i kokosolie den bedste følelse – gerne med god tid til at rende rundt i undertøj og danse fjollet foran spejlet .. 🙂

 164. normalt vil det være nyvasket hår, barberede ben og mascare.
  Lige pt med en jeg-sover-røv-dårligt-baby og gylper-udover-det-hele er jeg faktisk bare ret godt tilfreds med rent tøj!!

 165. Jeg føler mig godt tilpas efter et dejligt bad, smurt mig ind i en lækker olie/creme. Mascaraen sidder ordentligt. Og ikke mindst har tøj på jeg føler mig godt tilpas i

 166. Nyklippet hår, et bad med hele turen fra top til tå (indeholder bl.a. barbering og hårkur) og så lidt make up på

 167. Når fregnerne pibler frem i hoveder, tæer, arme og brystkasse har fået lidt farve. Neglenylakerede og helt klart nybarberede ben….og gerne også velplejede bløde selvbruner ben – mine ven er altid kridhvide. Det skete vidst sidst op til mit bryllup for 3 år siden…. ,men det var godt (-;

 168. Et bad, en hårtørrer, god ansigtscreme og min vandfaste mascara – så er jeg glad! 🙂

 169. Jeg føler mig mest velplejet når jeg ikke har spist for meget. Det er mega turn-off med udspilet blegfed mave… Men hår på diverse steder er jeg slet ikke god til, så jeg tager hermed udfordringenop (hvis jeg vinder) og skiver en detaljeret beskrivelse af en bikinilinieepilering. Jeg har født to børn, så hvor ondt kan lidt tissekoneplukkeri gøre…?

 170. Jeg er ligesom du mor til en snart 1 årig baby (dog pige) samt weekendmor til 3 teenagedrenge og synes det der med at føle sig lækker har været lidt i baggrunden det sidste år eller 2 Nu har jeg så lavet en pagt med mit spejl om at jeg skal føle mig lækker inden jeg går ud af døren☺ Dette indebære glatte ben, dejlig glød til huden, pæne negle, en smule BB cream m/solfaktor samt mascara…. Jeg er ikke god til uønsket hår og vil nok bruge den alle de steder på kroppen det er muligt

 171. Ny vasket hår og lidt selvbruner på, så jeg bare har en smule glød til min blege krop! Og selvfølgelig mascara og lidt parfume, så føler jeg mig da lidt veltilpas 😉

 172. Jeg føler mig mest velplejet efter et langt bad, hvor jeg har barberet de mest trælse hår væk, brugt en scrub og vasket håret grundigt og så bare komme ud af badet og være helt nøgen for makeup, skidt og ikke mindst små hår 😉 Der er ikke noget bedre.

 173. Mine sandaler, yndig sommerkjole (dertil GLATTE brune ben) og de helt rigtige solbriller og vind i håret! Eller noget så simpelt som en sød bikini 🙂

 174. Med en kæreste der har et rimeligt loose forhold til hår, så har benene efterhånden ikke set skyggen af en skraber i flere år. Men her 2½ år inde i det lykkelige parforhold er bomuldstrusserne sku begyndt at sidde rimelig løse på den der meget afslappede måde, og jeg holder fint varmen om benene selv i den hårdeste isvinter. Derfor vil det helt klart opgradere min lækkerhedsfaktor, hvis skoven blev fældet eller endda rykket op med rod! Jeg vil jo gerne holde på ham de næste maaange år endnu 😉

  Samtidig har jeg tidlige præsteret at sparke en lilletånegl halv af, hvorefter jeg for at undgå ventetid på skadestuen og turen derned – dovenskaben længe leve – selv rykkede den resterende negl af med en pincet. Derfor VED jeg med sikkerhed, at jeg har modet til at epilere de mere delikate områder – og jeg gæsteblogger gerne om den oplevelse, hvis du helst vil undgå det 😀

  Og faktisk føler jeg mig mest velplejet, når øjenbrynene er nyplukket. Det er en lille ting, men jeg holder af det naturlige look uden for meget makeup og gøren-ved, men som blondine med sorte øjenbryn, så er busk-orms lokket bare ikke særlig læks i længden. Dog tvivler jeg på, at øjenbrynene kan epileres. Men hvem ved? Igen gæsteblogger jeg gerne om oplevelsen, hvis du vælger mig 😀

 175. Det vigtigste for at jeg kan føle mig velplejet er helt klart nybarberede ben, nyklippet hår og negle, der er renset, klippet og lakeret. Dog vil jeg ikke udelukke at jeg føler mig vildt velplejet når jeg har taget mig god tid til at smøre min krop ind i en god bodylotion og dufter dejligt! Dog er det ikke det samme, hvis hårene ikke er trimmede! 🙂

 176. Jeg føler mig allermest velplejet, når sommeren kommer, og jeg kan svinge mine blege, men nybarberede ben ud i den bagende sol, så de kan få en lækker kulør 🙂

 177. Jeg føler mig velplejet når jeg har hårfrie og gennemfugtede ben, lidt mascara på vipperne og nyklippet hår 🙂

 178. Det vigtigste for mig, når jeg skal føle mig velplejet er, at jeg giver mig tiden til det. Jeg elsker at sætte nogle timer af til at pleje mig selv med fodbad og lignende. Jeg ville lyve stort, hvis jeg sagde, at jeg altid render rundt med nybarberede ben, da det (desværre) er en af de ting, jeg aldrig sætter tid nok af til. Derfor ville jeg virkelig elske at vinde denne konkurrence 😀

 179. Det eneste måde jeg kan føle mig rigtig velplejet på, er ved at bruge tid på mig selv.
  Jeg har en rigtig travl hverdag, hvor der sker meget omkring mig. Jeg har derfor for omring et halvt års tid siden, fået indført spa-søndag. Her sætter jeg alle sociale medier på pause, og bruger tid på bare at være mig selv og gøre mig klar til en ny uge. Jeg går oftest en lang tur, hvorefter jeg bruger adskillige timer på at finpudse både hår og krop. Når jeg har gjort det nyder jeg bare aftnen, og sørger for at få noget ro ind i mit sind. På den måde er jeg klar til at gå velplejet og frisk ind i en ny og dejlig – travl – uge 🙂

 180. Det er når mit korte hår er nyklippet i en frisk frisure og huden er sund og velplejet. Jeg kommer dog lidt til kort med den fine hud da jeg altid ender med røde knopper efter barbering mon din vidunder maskine undlader at efterlade dem? Jeg krydser hvad jeg kan og håber jeg får chancen for at afprøve vinder-gaven

 181. Nyklippet hår, smart tøj, glatte ben og make uppen!
  Og alt andet end helt flade sko 🙂

 182. Hvis mit hår sidder som det skal så er jeg godt på vej. Men pæne negle og mascara er også højt på listen!

 183. En groomet krop er alt andet end stikkende hår på benene, så når håret er nyvasket og benene glatte, tøjet er lækkert og behageligt, så er jeg klar til at indtage verden 🙂

 184. Jamen det lyder jo næsten for godt til at være sandt. Har prøvet at vokse og det er bare for smertefuldt (også selvom det var en prof der gjorde det) så dette ville jeg “nyde” at kaste mig over. Glatte stænger om sommeren er et must ❤️

 185. For mig handler det om at have fået et ordentlig bad, at have glatte ben og være bumse fri.. Og selvfølgelig mascara

 186. Uha lækker – det er vist noget jeg var, inden jeg fik tre drengebørn… men tror jeg ville være lækker hvis der ikke hang mørke (læs MEGET mørke, som hårene på dine mest intime steder) og lange, strittende hår på mine ben. En gang mascara, lagt ordentlig på og ikke bare kørt hurtigt hen ad vipperne med klumper (for jeg har jo selvfølgelig også fået dårligere syn efter de her tre fødsler) og en lækker frisure, og ikke den evige mor knold ! Jeg tror i bund og grund ikke der skal så meget til at føler mig lækker, tror det mest af alt er lidt tid jeg savner – tid til mig og min kære krop ♡

 187. Glatte ben er noget af det vigtigste, men da jeg efterhånden er ret meget gravid, er det ikke lige jordens letteste opgave at få gjort, så det ville være skønt at vinde denne gevinst, således at det resten af graviditeten ikke behøvede at være helt så ofte, man skulle tage kampen med at få bekæmpet hårene..! 😉

 188. Årh det kunne da være en dejlig ting at forkæle mig med. Det sjældent at det bliver budgetteret med det med husrenovering og baby på vej..

 189. Jeg føler mig mest velplejet efter træning, et varmt bad og når jeg er nybarberet.

  Men jeg HADER faktisk barbering, synes det skal gøres ALT for tit og er kedeligt.
  Det ville være fedt at vinde, og gøre barbering lidt sjovere samtidig med at det ikke skal gøres så ofte 🙂

 190. Laaaangt varmt bad – ny barberet ben – larkeret negle – makeuppen sidder som den skal – håret velplejet med skønne produkter og tøjet der bare sidder lige i skabet! 🙂

 191. Nyvasket hår, let krøllet og makeup, der rent faktisk sidder som den skal – så kan jeg klare det meste! 🙂

 192. Hej Cana.
  For mig er det vigtigt at føle at mine ben er velplejet, jeg er ikke altid lige god til det! Melder volder mig en helvedes masse problemer når jeg ikke er god til det! Jeg lider af OCD (diagnosticeret) og jeg kan ikke have bumser, hudorme og andet – det lyd virkelig underligt, jeg ved det, men jeg kage i selvsving hvis jeg kan se i min hud. Hvilket vil sige at denne maskine ville være god for mig, for det ville løse det problem at jeg ville gå helt amok over småting på mine ben i hårsækkene som sætter sig sammen med hårene.

  Derfor synes jeg at du skal trække mig som vinder 🙂

  Ligeledes for at jeg ikke længere møder op inde i byen i korte bukse, og opdager at jeg har glemt benene og står og tænker: “fuck du skulle lige have husket!”

  Knus

  1. Åndsvage iPad – den kan virkelig rette ting til de mest underlige ting – jeg håber at du kan finde hoved og hale i mit indlæg!

 193. Et lang bad med en god scrub, let makeup og .. selvfølgelig glatte ben – så er jeg godt tilpas 🙂

 194. Glatte ben som ikke “stikker”, serum i mit hår og selvfølgelig mascara 🙂

 195. Nyvasket hår, huden smurt ind i velduftende creme og glatte ben – så føler jeg mig velplejet.

 196. Når man, som jeg, totalrenovere hus, uden så meget varmt vand i bruseren, så er nyvasket hår og glatte ben (for slet ikke at tale om de “andre” steder på kroppen;)) en sjælden luksus! Men livet er bare lidt lysere og bedre når det så sker! 🙂

 197. Med en baby på 7 mdr føler jeg mig velplejet de gange, hvor jeg får et bad. Hvis jeg er træt, så er det på med makeup. Med mascara på begge øjene. Så føler jeg mig ikke så træt udenpå som indeni. Og ellers, hvis det virkelig skal krydres, så må det blive med en ansigtsmaske inden badet, hårkar undervejs og ja, frisk tøj uden gylp, madrester eller savl. Benene nævnte jeg ikke – jeg har nemlig ikke tid til at skraaaaaabe løs i hverdagene. Så, de er desværre kun forbeholdt sommersæsonen, og så må “pelsen” varme mig om vinteren.

 198. Glattet hår, pæne negle, mascara og så ikke alt for store mor-rander under øjnene.

 199. For mig er det en kombination af uspaltede hårdspidser (en mangel hos mig), ren hud, glatte ben og blød hud. Og hvor fjollet det end lyder så gør lidt farve i mine bryn altså en verden til forskel (ihverfald inde i mit hoved) 😉

 200. Det vigtigste for mig er faktisk at have velplejede hænder og negle – de flosser og bliver tørre når jeg er stresset, og det synes jeg virkelig ser sjusket ud!

 201. Lidt ligesom dig. Glatte velplejede ben og neglelak på tæer såvel som på hænderne og en lækker håndbremse på. Så føler jeg mig velplejet og glad. Hvis håret så samtidig er nyvasket og godt fugtet og er nemt ag få sat op pænt, så er jeg ikke til ag skyde igennem.

 202. Jeg er helt klart også til glatte ben, men også nyvasket hår, der efterfølgende bliver føntørret og sat, så totterne bliver kontrolleret og til sidst en omgang god creme i ansigtet, så man ikke er så stram:-)

 203. Efter et dejligt bad med nyvasket hår, nybarberede ben, bikinilinie og armhuler samt kroppen indsmurt i en dejlig bodylotion oplever jeg en skøn følelse af at være velplejet!

 204. Helt klart også glatte ben. Jeg hader at vokse og er ved at være træt af skraberen, så er klar på at kaste mig ud i epilering.

 205. Åh den ville jeg gerne eje – håber du får lov at dele rabatkoder ud, hvis jeg ikke vinder
  For mig er det vigtigst at have været i bad og have børstet tænder men styr på diverse hårvækster og mascara på vipperne kommer snabbt herefter!

 206. Jeg føler mig mest vejplejet når jeg efter en løbetur tager et langt bad, giver håret en god kur og derefter får givet neglene en tur med fil og lak.
  Og til hverdag når jeg husker at fjerne make up og rense hud 😉

 207. At få børstet tænder er noget af det vigtigste for mig, og skal gerne ske som det første når jeg står op! Men for at det er en rigtig god dag vil jeg også gerne lige smide lidt makeup på, er bare ikke så tit jeg får det gjort når jeg bare får herhjemme og holder barsel.. Og nu kommer sommeren, så selvfølgelig glatte ben 😉

 208. Altså lidt mascara på vipperne, nogle lækre lakerede negle og så nogle dejlige glatte ben og armhuler så er jeg sgu på toppen

 209. Det er de der små ting, der nok er ret usynlig for andre, nemlig en ekstra god rens og creme i ansigtet, nyfarvede vipper (jeg er lidt skønhedsdoven, så bruger sjældent mascara) og nybarberede ben og des lige. 🙂

 210. Jeg går ikke til dagligt med mascara, men for at føle mig velplejet er det vigtigt, at mit hår sidder godt, ikke stritter til alle sider, og at mine øjenbryn lige har fået lidt farve. Bum bum. 🙂

 211. Velplejet hud på kroppen og i ansigtet, lidt mineralpudder og mascara, så er jeg godt kørende. Det lyder som om epilatoren er et hit til huden på benene, så den vil jeg virkelig gerne vinde 🙂

 212. Hmm… Pre tre unger, lige starter på job, med rodende hjem og knapt med tid til én selv, må det helt klart være når jeg husker at spise mine vitaminer, drikke min morgenolie og løbe en tur, der gør at jeg føler mig mest velplejet. Men udadtil handler det i høj grad også om hvordan man ser ud (jeg) så smart tøj og lækkert hår er heller ikke helt uvæsentligt for velplejethedsfølelsen

 213. Som meget nylig single vender jeg mange ting pt – herunder selvfølgelig også hvordan en 47 årigs (mig!) ser sig selv… og sommeren kalder nu med blålakerede negle, sommerkort hår og glatte ben ☀️

 214. SØVN (og rent hår) er det vigtigste for mig! Solbrune kinder og mineralpudder sætter prikken over i’et 🙂

 215. Nyvasket hår, lakerede negle og glatte ben, så føler jeg mig allermest skøn og velplejet:)

 216. Nybarberede ben, en tur med skrubbebørsten og så smøres ind i creme – derefter under dynen i rent seng- og nattøj. Hvis jeg skal ud af døren er det bad, håret sat, mascara og lidt rouge på kinderne

 217. Creme. Min hud er knastør og jeg er temmelig doven, derfor er det ikke alt for tit at jeg sådan gør noget ekstra ud af mig selv, men når det sker at jeg der kommer creme på kadaveret, så føler jeg mig temmelig lækker.

 218. TID! Tid er en mangelvare og tid er det der er vigtigst for mig for at have det godt. Bare en lille smule tid til mig selv og forkælelse af min krop. Der er så mange ting jeg skal nå. Give min datter masser af KÆRLIGHED, nyde mit job som jeg ELSKER, se venner og familie, have et pænt hus og have, huske at nyde et glas rødvin… Hvem der bare kunne have flotte glatte ben uden at skulle bruge oceaner af tid på det hver eneste uge. SUK! TID!

 219. Det må bære et nyrenset ansigt med efterfølgende påføring af ansigtsolie. Det produkt rocks my World!

 220. Jeg føler mig velplejet når jeg har glatte ben (lige før jeg savner min kemotid hvor der ikke var et eneste strå under arme og på ben)
  Øjenbryn farvede og plukkede og god knaldrød neglelak på alle 20 negle (man skal tælle de små mærkelige der sidder på lilletå, ik?)

 221. Den ville ikke være dårlig at have i mit helt spritnye hjem med min kæreste (av, vi er flyttet sammen i dag – så spændende og godt, men også lidt uhyggeligt og stort). Men det, der får mig til at føle mig mest velplejet, er rent og glat hår (så svært med min hestemanke – altså at det er glat), fin og jævn hud (uden allergi, puha – render ind i det alt for tit) og helt bløde og glatte ben – altid smurt ind i Kiehl’s bodylotion. Måske jeg er den heldige vinder – who knows, men man kan altid håbe. Kh og god aften! (Nat, må det vel nærmere være hos jer nu 😉 )

 222. Jeg bruger få gode produkter uden parfume (har parfume og kemikalieallergi)
  Så en god bodylotion eller mandelolie, velplejede negle, lidt Nilens jord i ansigtet og en lækker duftfri olie til håret, så jeg ikke render rundt med HØ-hår.. mere skal der ikke før jeg føler mig velplejet..
  Synes også det er dejligt med nybarberet ben, så det ville være skønt at vinde denne fætter, der kunne klare det lille job for mig.
  Krydser fingrene og håber :blush: :heart_eyes:

 223. Jeg svømmer i havet hver dag, både som sommer og vinterbader. Jeg føler mig mest velplejet når jeg har svømmet en lang tur og efterfølgende ligger med nybarberede ben, fine negle og får solen lige i ansigtet. For mig er det nemlig vigtigt at være velplejet både udenpå og indeni, hvorfor det er vigtigt at være glad hver dag. 🙂

 224. Med neglelak på føler jeg mig velplejet. Og nybarberet under armene. Helst også glatte ben – men helt ærligt; det er kun i sommerperioden det reelt sker!

 225. Velplejet for mig er nyvasket hår, tan med selvbruner ( nu den danske sommer lader sig vente på sig) neglelak og sandaler could kill for that

 226. Velplejet for mig er at have nyvasket hår, nybarberede ben og armhuler, huden er smurt ind i en lækker fugtighedscreme og så to lag mascara. Når det er helt optimalt har jeg også fået ordnet fødder, men i min mor-verden er det tit ønsketænkning.

 227. Et bad! Efterfulgt af fjernelse af minus ønsket hår, en god creme og make-up.

 228. Rent hår! Jeg kan ikke fungere, hvis jeg fornemmer at håret er bare den mindste smule fedtet

 229. Den der følelse lige efter et langt og uforstyrret bad, hvor kroppen er blevet peelet, håret har fået en tiltrængt hårkur, hår på ikke ønskede steder er fjernet, kroppen er effterfølgende smurt ind i en lækker olie, og man så hopper i yndlings-outfittet (og afhængig af tidspunkt kan det for så vidt både være kjole og de højhælede som det kan være “slap-af”bukserne og en casual trøje) – så føler jeg mig godt tilpas og velplejet

 230. For at jeg føler mig velplejet er når jeg har været i bad. Fået benene barberet. Smurt hele kroppen ind i dejlig cream. Derefter lidt mascara og en lækker parfume

 231. Jeg føler mig mest velplejet efter et langt bad med scrub, hårkur og når alle hår er fjernet – uden at få de irriterende røde barberingsknopper! Lækre hårfri, bløde stænger byder sommeren velkommen sammen med nylakerede negle, sol, iskold rosé og gode veninder <3

 232. Helt klart efter et dejligt langt bad med fjernelse af diverse uønskede hår, og måske endda en hårkar hvis min tålmodighed peaker 😀

 233. Et laaaangt bad, nybarberede ben og god tid til creme, ordne håret, osv. Noget der desværre sker lidt for sjældent, som alenemor til en 4-årig pige, med krudt i måsen

 234. Åh. Et laaaangt varmt bad med hårkur; scrub og hele svineriet. Især hvis det er med god samvittighed, fordi baby sover 🙂

 235. Jeg føler mig mest velplejet, når jeg lige har været i bad, benene, armhulerne og bikinikinjen er trimmet, dufter ren, håret sat og jeg har min elskede bb-cream og mascara på 🙂

 236. Jeg elsker følelsen af nyvasket hår, en god fugtighedscreme over hele kroppen og så lige de obligatoriske to lag mascara. Så er jeg et menneske, der som idag, er klar til at møde verden og en ny arbejdsdag med dertilhørende udfordringer.

 237. ansigtsmaske, glatte ben, nylakeret negle og nyfarvet hår – så kan det ikke gå helt galt (Y)

 238. Jeg er simpelthen ALT for dårlig til at tage mig tid til at pleje mig selv, det er som om at der altid er noget andet der liiiige skal klares med børn, hus, have osv : )
  Men når jeg en endelig når det elsker jeg et langt bad inklusiv fjernelse af hårpragt div. steder og skrub og maske i ansigtet! ps. går lige pt. stadig rundt med “vinter-pels” på benene, så denne maskine vil virkelig være som sendt fra himlen ; )

 239. Jeg vigtigste for mig for at føle mig ekstra klar til at møde dagen er, når der er tid til at gøre bare lidt ud af håret og tage mascara på (det sker ikke så tit) 😉 Det ville være en luksus at kunne smøre sine ben ind sommeren over velvidende at man ikke skal barbere dem i tide og utide for at se nogenlunde repræsentabel ud når man skal vise dem frem i sommerkjolerne :joy:

 240. Jeg føler mig mest velplejet efter et bad med rent hår, glatte ben og frisk makeup. 🙂

 241. Mine fødder!! Jeg elsker, når de er velplejede og neglene er nylakeret. Fødderne bliver så ofte glemt, og det er altså ikke særlig lækkert at hoppe i et par sommersandaler med hård hud

 242. Uden tvivl at være HÅRFRI! jeg har sorte mandehår ALLE VEGNE!!!! På maven, på benene, baglårene og ja… Mellem ballerne. Om vinteren gemmer jeg dem bare inde i varmt tøj, men når foråret kommer, gør jeg ikke hovedrent, men fjerner hår! Faktisk har jeg slidt min nuværende silkepil op, så en ny ville rede min sommer 🙂

  Tak for en virkelig underholdende blok!

 243. Velplejet føler jeg mig, når jeg har været en tur i sauna og bagefter giver kroppen en god omgang bodyscrub! Arrrrhhh dét er en lækker følelse:)

 244. Når jeg føler mig aller mest velplejet, er når jeg lige er kommet ud fra et dejligt langt bad. Bodyscrub og nybarede ben, sp man er silkeblød og lækker. Ville ønske man havde den følelse efter hvert eneste bad, selv de hurtige om morgnen lige inden man skal ud af døren

 245. Jeg føler mig aller mest velplejet når jeg en sjælden gang får ro og fred (+ en masse xtra tid) til at gøre mine mor ting. Hvilket ikke altid er lige nemt når huset kan være (når vi er samlet hele flokken) fyldt med 6 børn i alderen 4-20 år og vi kun har et brusebad og jeg samtidig er selvstændig og arbejde 3 aftner/nætter om ugen … Men det er den ene gang om ugen hvor jeg ikke skal skynder mig fordi der lige er en mere som skal i bad, eller der lige er en som skal på toilet eller ud og børste tænder eller hår (der er 4 piger i mellem )
  Men bare det at man får håret vasket grundigt og givet det en god gang pleje, kørt skaberen de steder hen, man ikke lige når i lynbadet i løbet af ugen og så en god gang creme så man ikke føler man er tørret helt ud på ben og arme… Det er utroligt at der skal så lidt og at man ikke gør det noget mere – men familien og arbejdet kommer jo tit først når man er mor/kone/selvstændig

  Men skulle jeg betale penge for at bliver velplejet – så ville jeg helt sikkert gerne have en “head to Toe” behandling hos Ole Henriksen LA igen… Har aldrig haft så dejlig en oplevelse, gad godt have dem her i baghaven

 246. Når jeg føler mig velplejet eller lækker er det efter en lang løbetur som ender med en kold dukkert i Storebælt, et langt bad, og når jeg så går ud af døren er det med en lækker kjole, hvor man kan se mine smukke glatte veltrænede ben..

 247. Kære Cana!
  Tusind tak for en super god og hyggelig blog! Jeg elsker simpelthen dig og din søde lille familie!
  Jeg føler mig allermest velplejet, når jeg bruger en hel dag på at gøre totalt hovedrent i hele lejligheden, for til allersidst, at gå i bad og lave en “hovedrengøring” på mig selv. Det indebærer hårkure, bodyscrub, barbering af diverse steder, og indsmøring af min krop bagefter i kokosolie. Det giver mig simpelthen den bedste velvære i min krop og sjæl, at vide at hele mit hjem -inkl. mig selv er tip top rent og lækkert!

  Derfor ville jeg simpelthen elske at vinde den Braun Silk 9, så jeg kan få overskud i min hverdag, til at der ikke går så lang tid imellem barberingerne. Det ville min kæreste sikkert også være godt tilfreds med 😉

  MVH Miranda Løkke Jørgensen 🙂

 248. Puha ja… Når jeg er ren, glad og har tid til at hygge med makeuppen. Hvilket er ret sjældent med 2 børn under 3,5
  Jeg elsker min mascara og så gerne lidt bb cream.. Så kører festen!

 249. Nu ligger landet sådan at jeg er meeeget dårlig til at huske at barbere mine ben!
  Men når jeg eeendelig får det gjort, så er det klart mest det tidspunkt hvor jeg føler mig allermest velplejet! Det kilder helt op og ned af benene ved bare det mindste touch!
  Og udover det, så er jeg mega glad for olier.
  Så en omgang velduftende myntheolie er lige sagen! :ok_woman: :ok_woman:

 250. Det vigtigste for at jeg føler mig velplejet er et deeeejlig langt bad med skønne produkter og pleje af mig selv, afsluttet med skøn creme. Det sker desværre ikke så tit lige for tiden, som nybagt mor til nr to men det gør det jo bare endnu lækrere og eftertragtet

 251. Jeg føler mig mest velplejet med et par glatte ben (ikke nemt med en baby i maven) og et par velplejede fødder med fin, rød neglelak på (heller ikke nemt med den føromtalte baby i samme mave) 🙂

 252. at jeg har pæn hud, uden rander under øjnene og, og ser frisk og klar ud til en ny dag 🙂

 253. Oj, jeg var ved at klikke den hjem forleden, men måtte sande, at mit pressede su-budget ikke tillod det! Så hvor ville det være heldigt, hvis jeg kunne vinde den i stedet!!
  Det vigtigste for mig for at føle mig hverdagsvelplejet er pæne, naturlige negle med en klar lak, lidt mascara og så en god hårddag! Mit hår er faktisk nok det vigtigste 😀 Hvis det er godt, er alt godt. Og så er der virkelig heller ikke noget som helt glatte ben, der kan sige luksus på en hverdag!

 254. Jeg føler mig velplejet efter et godt langt bad med tid til scrub, hårvask og hårfjerning – og smurt ind i lækker creme efterfølgende. 🙂

 255. Jeg føler mig aller mest velplejet når jeg har haft tid til et godt langt bad, barberet ben, smurt mig ind i creme og har haft tid til at lige give den lidt ekstra med make up og fået sat håret lidt godt så kan man klare lidt mere. hvem der dog havde lidt mere tid

 256. Når jeg skal føle mig velplejet, er det vigtigste for mig at have glatte og silkebløde ben, og nyvasket og bølget hår. Jeg har meget tykt hår, så det tager en krig, men så føler jeg mig også virkelig flot og velplejet efter! 🙂

 257. Jeg føler mig mest velplejet når min hud er flot – både på kroppen og i ansigtet! Og der hjælper det altså gevaldigt med glatte ben 😉 Og derudover føler jeg mig mere velplejet og flot når jeg har flotte øjenbryn 🙂

 258. Jeg nyder når mit hår er velplejet. Jeg sover fra tid til anden med kokosolie i håret, så er det dejligt glansfuldt dagen efter.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven