mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Jeg dropper optagelsesprøven! 

  
Ettusindeogtoogtres – så mange likes fik min fødselsdagsbaby med på vejen via bloggens facebookside i går. Og absurd mange kommentarer. Og jeg er altså helt rundt på gulvet over, hvor søde I allesammen er. Tak. 

Nuvel, jeg skal nok forsøge ikke at dvæle for meget ved det, og jeg vil i stedet fortælle jer hvilken dag det er i dag. Altså, hvilken dag det er for mig. 

I dag er, udover at være dagen efter Peters fødselsdag og dagen inden fars dag, dagen hvor jeg havde takket ja til at stille til anden – og afgørende – runde af optagelsesprøven på psykologi i Odense. I dag er også dagen, hvor mit burgermætte korpus stadig befinder sig i LA. 

Efter lange og mange overvejelser og grønt lys fra min mand, har jeg besluttet at droppe optagelsesprøven, på trods af at jeg til forrige prøve, med en score på 77, kom igennem med bravour og en sløjfe på toppen. Jeg dropper det fordi jeg rent faktisk tror på, at jeg kommer ind på uddannelsen i København. Det er derfor vi har købt en lejlighed og altså har satset hele butikken på at jeg kommer ind på studiet. 

Jeg skal ikke læse i Odense. 

Jeg ved det er en stor satsning, men et skønt citat jeg faldt over forleden fik mig overbevist “trust the timing of your life“. Jeg stoler på, at det er det rigtige, at jeg lige nu skal være i LA og at det er rigtigt at vores fremtid de kommende år ligger i København. 

Derfor skal jeg selvfølgelig ikke til optagelsesprøve i Odense. Jeg skal ikke forsøge at “stjæle” pladsen fra en anden. Jeg skal bare ind på det studie i København, skal jeg. Og hvis ikke, så er jeg totalt på røven, så kryds lige fingre, ik’? 

Skriv din kommentar

Kommentarer (17)

 1. Timing is everything!!! Jeg tror på dig – og mega hepper!!! Måske Tutti og jeg ser jer på en Østerbrosk legeplads i nær fremtid…. Nyd det sidste af LA og ferien med dine drenge! Møs

 2. Du har kastet så sindssygt meget positiv karma ud i verden, it’s bound to come back for you! Kram og krydsede fingre

 3. Held og lykke – fingers crossed. Nyd LA og ses på en legeplads på Østerbro. Vi bor jo tilsyneladende lige ved siden af hinanden fremover.
  PS hvordan går det med hus i Sønderjylland – skal vi tage en kaffe når I er hjemme… Så kan du høre hvordan det gik/går med vores ditto problem.

 4. Spændende! Hvor intet vover intet vinder 🙂 Krydser alle mine pølsefingre for at du kommer ind i København 🙂 Nyd LA og hinanden <3

 5. Krydser finger for dig Cana og håber på i snart kan starte et nyt kapitel i Kbh 🙂
  -Fortsat go ferie ☀️

 6. Tro på egne evner, og at livet fører dig der hen hvor du skal hen.
  Stærk holdning- nogen vil kalde det naivt,men jeg siger game on!

  1. Åh det er en længere historie, som jeg har skrevet lidt om i brudstykker rundt omkring. Det korte svar er, at jordemoderjobbet ikke matcher mit familieliv.

 7. Nu ved jeg ikke om du officielt har takket nej men ved du godt at hvis du vælger at sige nej hvis du får plads i København så får en person på stand-by plads jo bare pladsen i Odense så? 🙂

  1. Det er jeg klar over. Jeg har alligevel takket nej, da jeg ikke vil bruge 3 døgn og mange tusinde kroner i flybilletter for at komme til en prøve, som jeg håber er ligegyldig for mig, nu hvor jeg satser på at komme ind i København 🙂 Havde jeg været i DK, havde situationen nok været en anden 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven