mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Vinderen af gavekortet til Jane Kønig blev…

IMG_1563

Et indlæg udgivet i samarbejde med Jane Kønig

Aldrig i min vildeste fantasi, havde jeg troet at så mange ville deltage i en konkurrence her på bloggen. Knap syvhundrede har deltaget i konkurrencen om gavekortet på 2000 kroner til Jane Kønigs webshop.

I har alle skrevet søde, rørende og ærlige kommentarer om hvad det ville betyde for Jer, at vinde og jeg er fuldstændigt slået bagover.

Egentlig havde jeg besluttet at udvælge den allerbedste kommentar, men da jeg læste alle kommentarerne igennem, kom jeg til konklusionen, at det var en umulig opgave. Kræftramte mødre, udsmidelse af dagpengesystemet, depressioner og jeg skal komme efter dig, har været på dagsordenen og jeg har simpelthen ikke kunnet vælge én, blandt de mange, mange kommentarer.

Derfor trak jeg lod og den heldige vinder blev Johanne, med kommentaren: Hvilken vidunderlig konkurrence! Den største gave for mig (og alle andre forældre, forhåbenligt) er mine børn og for mig ville dét at vinde betyde, at jeg kan give mine piger en gave hver med en god og sød historie til. Hvis jeg vinder, vil jeg nemlig vælge to lovetag-armbånd med mine pigers initialer. Jeg vil selvfølgelig bære dem med stolthed. Når pigerne så bliver teen-agere eller måske 18 år vil jeg give armbåndene videre til dem med et tak fordi de valgte mig som deres mor.

Ingen kræft, ingen depression, ingen krise, men en tydelig kærlighed til hendes piger og god karma i at give gaven videre til dem, når de bliver voksne. Det kan altså også noget. Tillykke, Johanne!

Det gør mig så glad, at så mange af Jer har deltaget og jeg håber at I alle får nogle andre gode mors dags gaver- eller minder, som I kan bringe med Jer videre. Tak til Jer alle og et ønske om en god mors dag til Jer, alle min skønne medmødre.

(Vinderen får direkte besked på e-mail)

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. TUSIND, TUSIND TAK 🙂 Jeg er simpelthen så glad. Rigtig god Mors Dag til alle <3 Mvh Johanne

    1. Hvor er det dejligt at læse! Sig det endelig videre til Børn i Byen (bornibyen.dk) hvor man lige nu kan indstille sine yndlingskandidater i en masse forskellige kategorier, herunder blogs 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven