mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Vinderen af et års forbrug af Sun Lolly

IMG_1531

Et indlæg udgivet i samarbejde med Sun Lolly

Med over firehundrede deltagere, i konkurrencen om et års forbrug af Sun Lolly, vil jeg konkludere, at I er ligeså pjattede med de smækre frys-selv-is som jeg.

Jeg har læst dem alle og synes i virkeligheden at I allesammen fortjener de is! Men men, jeg skulle finde en vinder og jeg har derfor ved random scroll på telefonen, landet på en kommentar fra Caroline, som bor i studielejlighed med sin kæreste og som altså gerne vil blive venner med alle sine nye naboer. Tjek, Caroline – nu har du i hvert fald et års forbrug af Sun Lolly til at bløde dem op med. TILLYKKE!

Til Jer andre, mega mange tak fordi I var med – det er pissehyggeligt at læse Jeres kommentarer og ikke mindst få et lille indblik i hvem I er, alle Jer der sidder og læser med.

Med det, vil jeg få afspist min egenavl og ud og se på lejlighed!

Ha’ en dejlig, dejlig dag.

(Vinderen får direkte besked i en e-mail)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven