mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Vind lækkert badelegetøj

Badebørn og gladebørn herhjemme - særligt når det foregår som udendørs fællesbad!
Badebørn er gladebørn herhjemme – særligt når det foregår som udendørs fællesbad!

Et indlæg udgivet i samarbejde med BR-legetøj

Som jeg i sidste uge skrev, har mine drenge fået det dejligste badelegetøj, som på magisk vis, har givet mig lidt mere frie hænder, imens drengene pjasker løs i badekarret. Som lovet, kommer her en konkurrence, hvor I kan vinde en ordentlig røvfuld badelegetøj fra BR, fuldstændigt matchende det vi har fået. Mine drenge herhjemme elsker som sagt sættet, som bliver brugt fuldstændigt ud fra deres individuelle kognitive formåen og altså virker perfekt for dem begge to, på trods af en aldersforskel på tre år.

Vi bruger badelegetøjet hver eneste gang de er i bad og jeg må indrømme, at det i dén grad har givet mig lidt mere tid til selvpleje på badeværelset, imens drengene bader. På de varme dage, har jeg ovenikøbet kunnet dase i solen – bleg som en anden tysk turist på en dansk vestkystbadestrand i højsæsonen – imens drengene har haft en kæmpe fest i babybadekarret, som altså også, sammen med badelegetøjet, fungerer super fint udendørs.

Derfor kan jeg endnu engang kun opfordre Jer til at deltage – selvfølgelig primært hvis I enten selv har børn eller kender nogen som har. Det vil måske alligevel være for mærkeligt at vinde det til sig selv, ha ha!

Alt I skal gøre er, at lægge en kommentar her på bloggen, hvor I skriver hvilket stykke legetøj af dem I kan vinde, I tror, vil gøre mest lykke hjemme hos Jer?

Vinderen modtager naturligvis HELE sættet. Altså, alt det I kan se herunder.

br2 br3

 

 

br4

 

 

br1

 

Vinderen finder jeg i løbet af ugen. PØJ PØJ!

Skriv din kommentar

Kommentarer (165)

 1. Min 5 måneders baby ELSKER at være i bad. Hun kan slet ikke være i sig selv af glæde, når det går op for hende, at i dag, er det badedag. Indtil videre vil hun nok få mest ud af baderanglerne, men hun er under rivende udvikling

 2. er sikker på at alle de der stickers ville gøre mest lykke herhjemme på et helt hvidt badeværelse

 3. Jeg tror helt sikkert at fiskestangen ville være et hit herhjemme, både hos mor, far og baby. Spørgsmålet er blot om der bliver kamp om den?

 4. Min søn på 2 vil uden tvivl være helt tosset med fiskestangen! Vi skal til at flytte inden længe og han skal vænne sig til et mindre badekar – måske kan nyt, spændende legetøj gøre forandringen lidt nemmere.
  Lillesøster ankommer sidst på sommeren og forhåbenligt bliver hun lige så glad for at komme i bad og der vil baderanglerne sikkert være et stort hit!

 5. Den lille blå hval her til at starte med, men med tiden vil min lille badenymfe få glæde af det hele 🙂

 6. Den der nederste “aktivitetsstang” vil gøre lykke – tror egentlig også at jeg selv ville synes den er ret sjov 😉

 7. Storm ville blive gladest for den lille blå hval til at starte med og når han bliver ældre bliver fiskestangen sikkert et hit.

 8. Oj! Den der Aktivitetsstang vil bringe stor fornøjelse 🙂 Min datter Frida på 1,3 år har allerede glæde af fiskestangen med tilhørende fisk

 9. Min bedste venindes søn vil ELSKE dem alle sammen – alt med farver og lyde! Nu vil han helt sikkert blive gladest for hvalen, senere fiskestangen! 🙂

 10. Min trold Elliot på 14 mdr. vil elske det hele. Han er ikke kritisk hvad angår legetøj – så længe det kan puttes i munden, finder han ud af resten

 11. Min datter vil nok til at starte med få mest ud af baderanglerne, hun er ikke så gammel endnu. Men resten vil helt sikkert blive et hit senere!! 🙂

 12. Jeg er sikker på at fiskestangen, vil gøre lykke hos alle mine børnebørn 3 – 14 år

 13. det er en kamp at få mine piger på 3 og 4 år i bad. Med dette kunne det være en fornøjelse hver gang

 14. Tror faktisk at begge mine børn vil være vilde med fiskestangen selvom vi har en på 5 og en på 1 år. Men er nu ret sikker på at det hele nok skal blive brugt til masser af leg.

 15. Selvom han stadig svømmer rundt inde i maven, er jeg sikker på at det vil bringe lykke senere hen

 16. Min ældste søn vil helt sikkert elske fiskestangen, og hos den yngste vil ranglerne være et hit.

 17. Mine drenge på 5 og 2 vil begge elske den sidste af billederne. Den med klovnfisken og øseskeen og tragten. Når lillesøster på 6 mdr bliver stor nok så tror jeg også det bliver en win for hende <3

 18. Jeg er sikker på at den lille hval med kuglerne i ville bringe stor lykke herhjemme

 19. Ihh sikke noget lækkert legetøj!!
  Vi mangler nemlig nyt til badekarret.. Og jeg er sikker på at det sidste stykke legetøj, aktivitsstang, vil give manget underholdning, min søn på 2 år, ELSKER at flytte vand fra det ene, til det andet sted og se det rende ud..

 20. Min dattter vil helt sikkert elske den aktivitetsstang der er nederst på billedet. Jeg tænker også det vil være skønt med lidt sjovt legetøj til badet, da hun ikke er så vild med at være der for længe!

 21. århh det er fint det hele… Tror min Sophia på knap 2 år vil elske aktivitetsstangen. Så kan lillebror Tobias overtage når han bliver større.
  Klistermærkerne er dælme også fine til kreativ leg.
  Ingen tvivl om at det kommer på Sophias ønskeseddel når hun fylder to i juli.

 22. Er sikker på at mine tøser vil være vilde med det hele. Da de elsker at lege i badekarret.
  Men tror at aktivitetsstangen nederst vil bringe lykke.

 23. Uh, det ville være skønt at få sådan et sæt til min Emil på 2,5. Fiskestangen vil især være et hit, da morfar og far er ihærdige lystfiskere! Og er sikker på, at lillebror i maven vil nyde alt det spændende legetøj med de glade farver, når han er stor nok til det 🙂

 24. Min datter på 8 mdr. vil elske den orang/røde vandmand med kugler i. Og min dreng på 6 år ville kunne få laaaang tid til at gå med vandkarusellen

 25. Naja på snart 11 mdr vil elske de små rasle-dyr. Hun er i en periode nu, hvor alt legetøj bliver rystet, og hvis det ikke siger noget, smider hun det og prøver næste stykke

 26. Jeg er sikker på at min lille niece på 1,5 år vil elske den lille røde søstjerne. … og alt det andet

 27. Min datter på 8 mdr. vil elske den orang/røde vandmand med kugler i. Og min dreng på 6 år ville kunne få laaaang tid til at gå med vandkarusellen 🙂 Hvor min store datter på 9 år, nok bare vil synes det er sjovt at underholde den lille med det hele;-)

 28. Mine drenge på 3 måneder og 3 år ville elske sættet med fiskestangen – den store kan fiske mens den lille holder øje med de flotte farver

 29. Tror lykke ville være aktivitetsstangen for min datter Lærke på 2 år og min datter Laura på 7 mdr vil nok elske det hele

 30. Helt klart fiskestangen, der fanges i forvejen mange farlige ninja fisk her;)

 31. Jeg tror helt sikkert den nederste vil være et hit hos min datter på 2,5år. Nu sidder hun altid med to kopper og hælder vand frem og tilbage, så den der vil da kunne udfordre hende lidt mere

 32. Det vil nok være fiskestangen som vil vække størst interesse hos min lille datter, som fylder 2 på fredag…. tiden flyver jo afsted!

 33. Vores lille prut Cecilie på 1 år eeeeelsker at bade – og især det sidste billede ville bringe lykke!

 34. Fiskestangen vil min søn på knap 3 elske:) Jeg var så sent som i går smidt det gamle ud, da det var blevet ulækkert, og dette sæt ser ud til at man fint kan holde rent.

 35. Herhjemme vil det hele bringe lykke. Lillebror er dog ikke stor nok til at lege i badet endnu, men når han er, er jeg sikker på at hans storebrødre vil lære ham at fiske

 36. Er sikker på at de øverste, baderanglerne ville gøre lykke hos min fantastisk dejlige guddatter

 37. Baby hygger sig stadig inde i maven, så der går lidt tid, for h*n får lejlighed til at more sig med badelegetøjet. Men mon ikke at det hele vil gøre lykke 🙂

 38. Tror møllen vil være et hit til motrikken, men det hele er jo top godt til børn!

 39. Min pige elsker fisk, så jeg er sikker på at fiskestangen ville bringe lykke. 🙂

 40. Det må klart være fiskestangen hos storesøster. Og kunne egentlig bare håbe, at lillesøster ville blive lidt mere glad for at være i bad (og få vasket hår) med en masse sjovt legetøj:-)

 41. Min Osvald på 10 måneder elsker som mange andre børn at bade. Han vil formentlig tage det hele med i badekarret og så plaske godt og grundigt med det hele. Så bliver mor og far jo også “vasket” samtidigt med

 42. Helt klart møllen!
  Den vil vække stor begejstring hos begge mine unger på hhv 2,5 år og 9 mdr. De elsker at bade sammen (dog oftest i hver sit badekar pga pladsen), og pt er hittet at plaske, plaske, plaske!! Så møllen vil give en kærkommen afveksling og måske knapt så meget vand, der skal tørres op bagefter? Jeg giver gerne en tilbagemelding 🙂

 43. Herhjemme har vi en pige på tre som er VILD med klistermærker – så det vil helt klart være skumklistermærkerne, der vil bringe størst glæde i badet. Og så trænger alt det gamle badelegetøj til at blive skiftet ud, så moren ville også sætte pris på at vinde 😉

 44. Jeg tror min store dreng på to et halvt ville elske den der mølle. Han elsker at hælde. Alt skal hældes. Vand, sand suppe osv 😉
  Babypigen er vild med alt hvad storebror er vild med 🙂 Men raslefiskene ville også gå rent ind 🙂

 45. Lige nu vil det være fiskestangen der vil være det største hit for de “store” af mine unger, når lillebror på to mdr bliver lidt større, forestiller jeg mig at hvalen og søstjernen er et hit 🙂

 46. Min yngste dreng ville elske knagen med fiskene, han elsker at hænge ting op 🙂 Så kan hans to brødre selv slås om de andre ting 😉 Fællesbadning er nemlig også lykken her 🙂

 47. Min datter på 8 måneder er nok mest til den røde søstjerne, fordi der sjove kugler indeni 🙂

 48. Raketten vil elske nyt til badekarret – især møllen vil han kunne få timer til at gå med at lege med

 49. Min søn på 6 måneder vil helt sikkert være vild med den blå hval og den røde søstjerne!

 50. Mit søde, kommende gudbarn, skal lige om lidt døbes. Jeg tror han vil elske den lille fisk/blæksprutte, som passer til hans badekar. Han elsker allerede at være i bad, så mon ikke dette kunne være et godt supplement til dåbsgaven, som vil vække meget glæde fremover.

 51. Jeg tror, at min datter Aya på 6 mdr vil have størst fornøjelse af ‘baderanglerne’ pt, men på sigt, vil alle de fine sager helt sikkert skabe stor glæde i badekarret og i badebassinet til sommer 

  1. Hov, der er åbenbart forsinkelse på siden, fik skrevet to kommentarer, da jeg ikke troede at dette – min første kommentar ‘gik igennem’ 

 52. Den blå hval ville gå rent hjem hos min lille søn, Søren på 5 måneder, som lige er begyndt at plaske, når han er i bad

 53. Sikke nogen fine sager!
  Jeg tror at min Aya på 6 mdr vil synes at baderanglerne er sjovest pt, men på sigt vil hun helt sikkert få glæde af alle tingene – især i badebassinet, hvis fætteren og kusinen på 1 og 2 år kommer på besøg til sommer 

 54. Møllen vil helt sikkert blive hit (også hos moderen), da den er perfekt til at erstatte køkken skålene, som pendler ml madlavning og badekar

 55. Møllen vil helt sikkert blive et hit…. også hos moderen. Den er nemlig perfekt til at erstatte de to-tre køkkenskåle, som pendler ml madlavning og badekar

 56. Det er alle nogle fine ting, men især den sidste, møllen, tror jeg vil bringe mange glade stunder i badet. Vores datter elsker at være i bad, men nyt, sjovt legetøj vil da være lykken 🙂

 57. Den lille fiskestang ville med garanti være en succes hos både den lille og store herhjemme….ja måske endda også for far

 58. Min store dreng på snart 3 år er helt vild med pingviner for tiden. Så båden med pingvinen ville helt sikkert blive et hit og også når han hjælper med at bade sin 8 uger gamle lillebror 🙂

 59. Den lille søde orange blæksprutte er jeg sikker på at min datter vil elske! Hun elsker alt der larmer 😉

 60. Hej Cana!

  Er sikker på fiskestang med fisk ville vække begejstring hos mine drenge på 4 og 1,5 år. Den store kan fiske og den lille sætte fisk på

 61. Tror den blå fisk vil være et hit hos min søn på 5 mdr. Fiskestangen tror jeg min datter på 2½ vil elske.

 62. uhhh hvor er det fint.
  Tror helt sikkert at aktivitets bøjlen vil være det største hit herhjemme

 63. Ihh så fine. Alt Ville sikkert gøre stor lykke. Tror ranglene Ville bringe mest glæde hos lillebror mens møllen Ville være et hit hos storebror 😀

 64. Den nederste hvor der kan løbe vand igennem! Min baby på 8 mdr (præcis idag, hurra) bliver helt paralyseret når han ser vi hælder vand op. Han ELSKER vand! Både til at drikke og lege med. Arme og ben kan slet ikke holdes stille, når det er badetid her!
  Storebror på 6 vil nok også låne det i badet, det er man trods alt ikke blevet for stor til, selvom badekarret er ved at være for småt 😉

 65. WOW lækkert legetøj. Den der fiskestang ville blive et sikkert hit herhjemme i vores badekar. Hvis ikke det ville mere tid til selvpleje, vil det helt sikkert give lidt mere sjov for de to store i badekarret imens jeg sidder og ammer vores helt nye lillebror og forsøger ikke at blive for våd af de plaskende søskende!
  Og så kan lillebror jo arve:)

 66. Den med fisken, og tragten, man kan hælde vand i. Mit yngste barnebarn, som vi skal holde navngivningsfest for d. 30. Maj, skal have det i gave, hvis jeg er heldig.

 67. Jeg er sikker på at min søn på godt 2 1/2 år vil elske “vandmøllen” på det nederste billede. Han elsker at lege med vand, så på den måde kan badet også blive lidt sjovere.

 68. Jeg tror at Sofia vil synes bedst om den lille orange øverst til højre. Det ligner én der kan lave noget lyd, og det er et hit for tiden (skriver jeg med “jeg har fundet ud af at jeg kan lave nogle MEGET høje skrige-toner med min stemme, så det skal da udnyttes”-baby i baggrunden). 😉

 69. Jeg tror min søn David vil kunne lave en masse dejligt ballade i badet med møllen. Han bliver 1 år lige om lidt og elsker alt der kan plaskes med 😀

 70. Fiskestangen eller aktivitetsstangen med fisk og tragt ville være et hit her 😀

 71. Fiskestangen eller aktivitetsstangen vil nok være det største hit her 😀

 72. Tror det hele ville være et hit. Mine børn på 2 1/2 og 1 år bader sammen og det er bare den bedste tid på dagen. Jeg tror dog Naja ville blive særligt glad for fiskestangen og Axel for fiskene 🙂

 73. Fiskestangen! Mine unger (4 og knap 2 år) nyder også fælles bade – nu i et rigtig badekar 🙂

 74. Fiskestangen ville Villads elske, Valdemar syntes alt nyt er spændende, så han ville elske det hele 🙂

 75. Mit lille barnebarn Lucia er vild med alt hvad der kan lejes med i vand. Så bare det har fine farver så bliver hun glad. Det kunne være dejligt at forkæle hende med en ekstra gave. Hun fylder 2 år på torsdag

 76. Min pige på to er besat af at fiske i øjeblikket. Fx med opladerkablet ned fra sengen eller med et snørebånd ned af et trappetrin.
  Hun ville blive ellevild for at kunne “fange fiks” med fiskestangen.

 77. Jeg tror at den orange fisk med de små kugler i vil vække stor jubel herhjemme så krydser fingre for ar vi vinder

 78. Begge mine piger er vilde med blæksprutter så det vil helt sikkert være den søde orange sprutte øverst

 79. Mine børneungetwins vil elske lege med det hele – måske især legetøjet med møllen 🙂

 80. Min store dreng på 4 elsker at fiske og har haft et lignede (billigt) sæt til badebassin i haven, men det holdt kun én sommer.
  Min lille dreng på 1 år vil elske det hele. Bare det kan ‘smages’ på 🙂

 81. Tror helt klart den nederste ville blive en succes herhjemme både hos den lille og den store

 82. tror helt bestemt det vil være den der larmer og sprøjter mest når Alma 11 mdr kaster den ned i vandet..

 83. Karl er i en fase lige nu, hvor alt der på en eller anden måde kan gå i hak /passe sammen, er helt vildt fedt.. Skruelåg, nøgler i låse, spændet til selen i vognen.. Han kan bruge evigheder på at sidde og lukke den sele – heldigvis kan han kun lukke den, så sidder han og råber når jeg skal komme og åbne den igen..

  Så.. Jeg tror fiskestangen ville vække enorm glæde..

 84. Aske på knap halvandet vil helt sikkert elske det hele – men mon ikke fiskestangen vil være et hit!

 85. Den nederste ville klart blive favorit herhjemme. Simone på to er meget ked af at få vasket hår, så mon ikke lidt nyt lejetøj kunne gøre badetiden lidt sjovere igen.

 86. Som mor til en lille bandit, der kun vil i bad hvis han må sidde og lege i t-i-m-e-v-i-s (okay, hvert fald indtil han får rosinfingre), ved jeg at det hele vil bringe lykke! Dog særligt den med klovnefisken – han eeelsker at fylde kopper med vand og hælde dem ud igen. Helst udover mig. Eller mine sokker. Måske jeg kunne få neglelak på igen her til sommer, hvis lillebror og storebror kunne lege lidt i badekarret ved siden af? Jeg håber! 🙂

 87. Den nederst fisk hvor vandet kan løbe gennem i forskellige ting ville være et MEGA hit herhjemme! Linus på snart to, ville elske at holde øje med hvordan vandet løber igennem det. ☺

 88. Min datter på 1 ville helt sikkert synes om de to første – hvalen og blæksprutten. Alt hvad der kan rasle og larme er et kæmpe hit for tiden 🙂

 89. Min søn på tre vil helt sikkert være vild med fiskestangssættet, især når far også fisker rigtigt

 90. Min datter på to vil kunne få meget rynkede tæer af at sidder ret længe i badekaret og lege med dimsen på dit nederste billede

 91. Min lille bandit Harald ville elske fisken, når han bader i hans badekar, som han eeeeeeelsker højt

 92. Jeg tror den med tragten og de små skåle ville gøre stor lykke herhjemme 🙂 det er altid et hit at kunne hælde vand fra en beholder til en anden 🙂

 93. Min datter på 9 måneder vil helt sikkert synes om det hele. Hun putter alt i munden og ville sikkert syntes det var fedt med en masse nyt legetøj hun kan “smage” på

 94. Er sikker på vores lille efternøler Victor på 3 måneder vil komme til at elske det hele. Vi har slet ikke gemt noget fra hans tre søstre, så det hele vil gøre lykke☀️

 95. Min datter vil elske tragten, da hun er vild med at hælde vand i beholdere. Hun er bare en lille vandhund:)

 96. største dreng på 3 siger aktivitetsstangen på nederste billede, og jeg tror yngste dreng på 8 måneder vil blive glad for fiskeranglerne

 97. Fiskestangen ville gå rent ind hjemme hos os. Min datter Julie elsker nemlig at fiske efter krabber, som hun erfarede i sommer på Fanø. Dengang sagde hun “jeg happer dapper”.

 98. Fiskestangen ville gå rent ind herhjemme. Min datter Julie elsker at fiske efter krabber. Som hun sagde i sommer på Fanø “jeg happer dapper”.

 99. Walther på 10 måneder ville elske det hele, men at tygge i den lille blå hval ville da være et hit 😉

 100. ville elske at se mine drenge lege med det sjove badelegetøj og hvis der ovenikøbet bliver lidt “mortid” er det da fantastisk

 101. Jeg tror, min søn vil elske hvalen og søstjernen med kugler i. Alt, der kan rasle, er et hit her 🙂

 102. Jeg er sikker på det nederste legetøj ville gøre gavn her! Min søn på 1 og min datter på 2 ville kunne få langtid til at gå med og hælde vand i 🙂

 103. Tragtfætteren! Men i det hele taget ser sættet super ud til, når min skønne søn og lillebrøster til sin tid kan komme i bad sammen – elsker tanken om fælles søskendeaktivitet<3

 104. Jeg tror brand-/vandmanden vil blive en absolut favorit til gummerne hvor der for tiden konstant bryder nye tænder frem, men hele sættet vil klart skabe glæde ved min lille vandhund <3

 105. Ihhh hvor er de fine. Tror hvalen ville blive et virkelig badehit her hjemme noget at plaske efter når vores lille fyr forvandler badeværelset til et badeland

 106. Fiskestangen!! Min dreng på snart 4 har for siden super travlt med at slæbe pinde med hjem. Det er fiskestænger!! Så at have sådan et lille fiskestangssæt ville være super sjovt for ham at få. Samtidig ville det jo være helt genialt hvis lillebror (11 mdr) også kunne lege med det:-)

 107. Hende på 3 vil elske fiskestangen, og den yngste vil nok bare syntes det er fedt at savle og bide i det hele 🙂

 108. Rangler er et hit lige nu herhjemme, hvor min snart 4 måneder gammel datter bliver ellevild, når hun får sådan en i hånden. Den bliver kastet rundt og selvfølgelig puttet i munden 🙂 Så det vil helt klart være en af ranglerne, der vil være populær 🙂

 109. Vi flytter ind i vores hus om en lille måned og jeg ved at fiskestangen vil bringe stor stor glæde hos min søn. Især fordi der er et godt gammeldags badekar med masser plads til fisk og dreng 🙂

 110. Tror at fiskestangen ville blive ret populær herhjemme. Vi har lige fået et stort badekar på badeværelset og det er hurtigt blevet et hit! Så at fylde det op med sjovt badelegetøj vil helt sikkert bringe store smil frem hos begge børn.

 111. Nu er jeg ikke selv mor, men fiskestangen vil blive et hit hos min lille nevø, der er så heldig at have 3 søstre. Forhåbentlig kan den give anledning til far-søn fisketure om mange år!

 112. Sikke en masse konkurrencer!
  Jeg er helt sikker på, at fiskestangen ville blive et kæmpe hit i badekarret herhjemme. Hun fisker allerede med alt, hvad hun kan finde af gavebånd fra pakker, målebånd fra hækletøjet osv.

 113. Min datter ville elske at få noget nyt legetøj. Så jeg håber jeg vinder ☺️

 114. Nu er min dejlige dreng kun knap 6 uger, men om et par måneder er jeg sikker på at ranglerne vil gøre glæde. Og som han bliver ældre er fiskestangen helt sikkert et hit! Håber at vinde det fine legetøj til vores lille dreng

 115. Jeg er ret sikker på min søn på 7 måneder ville synes “vandmøllen” var det sjoveste ever! Alt der kan plaske er et hit hos ham.

 116. Begge drenge vil elske tragten og vandmøllen. Selvom der er 2.5 års forskel på dem, så vil det klart fange dem begge og gøre badet endnu mere fornøjligt

 117. Det er svært at sige hvilken del der vil bringe størst lykke. … mit gæt er den blå hval 🙂

 118. Min dreng er stadig kun i en alder, hvor jeg tror at baderanglerne kommer til at virke bedst for ham. Til gengæld bliver fiskestangen et kæmpe hit hos hans far og mig, er jeg sikker på!

 119. Hejsa ☺️ Kan jeg være så heldig at du kender navnet, eller hvor jeg kan få fat i, sættet med hvalen og søstjernen?
  De venligste hilsner Jannie

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven