mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Vi har købt lejlighed!

IMG_1596

Et par stykker af Jer har allerede gættet det. Vi har købt en lejlighed. Sgu.

En – vidstnok – dejlig lejlighed på Østerbro. Vidstnok, fordi jeg faktisk ikke har set lejligheden endnu. Et par billeder, en plantegning og grønt lys fra min mand, som så lejligheden og faldt i snak med nogle søde naboer og desliges børn. En god gård og gode naboer er i virkeligheden det allervigtigste for os. Eller for mig. Thomas kan vidst bo hvor som helst og er enormt god til at tilpasse sig. Jeg er lidt mere besværlig. Til gengæld har jeg en virkelig god fornemmelse af lejligheden, som jeg skal se i morgen for allerførste gang.

Huset i Broager er stadig til salg og altså sat gevaldigt ned i pris, i håbet om hurtigt at finde en køber. Hvis ikke det lykkes, lejer vi det ud og bliver altså en slags bolighajer, omend det er noget ufrivilligt. Vores megaseje – og altså nu utroligt billige – hus, kan stadig ses (og deles videre på Facebook, hvis nogen skulle være så søde) lige HER.

Derfor, fra en snarlig jydekåbenhavner, ha’ en dejlig aften, ik (sagt med sådan overdreven kjøwenhavner-dialekt, som kun en sønderjyde kan præstere).

Mojn!

Skriv din kommentar

Kommentarer (15)

 1. Næ hvor dejligt. Østerbro vil tage godt imod jer.
  Hvis i har behov for anbefalinger om institution så sig til!
  Kh My

 2. Jamen, kan kun sige hjertelig velkommen til Østerbro.
  Mangler i/du noget den første tid eller vil du bare have insider tips, til de fede steder, så sig endelig til.

 3. tillykke tillykke…. Hvor på Østerbro har I købt? Vi har lige købt i faksegade med skøn går. Så er lidt nysgerrig om det er i samme går (der er lidt andet til salg også…).

 4. Velkommen til Østerbro!!
  Det dejligste sted for jydekøbenhavnere 😉 Er sikker på I kommer til at elske det 🙂

  Skulle I være interesseret i dagpleje til jeres skønne mindstemand, så er I velkomne til at høre om jeg har en ledig plads 🙂
  http://dagpleje.oettinger.dk

  Kh Louise

  1. Hej Louise,
   Mange tak! Det kunne meget vel være relevant med en dagplejeplads – tak for dit tip om din 🙂

 5. Ih hvor er det mega spændende!! Jeg er sikker på at det er en lækker lejlighed! Og som du siger så betyder det mere med søde naboer og en “god gård”. Jeg håber I må blive (fortsat) lykkelige der

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven