mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Swiss Skin Renewal – det endelige resultat

IMG_0545 IMG_0696

Et indlæg udgivet i samarbejde med Swiss Clinic

Nu har jeg i halvanden måned testet Swiss Clinics Skin Renewal og jeg må sige, at jeg er postitivt forundret over resultatet. Som jeg også skrev om HER, synes jeg at min hud er blevet meget, meget flottere siden jeg startede og jeg kan altså konkludere, at det har virket for mig. I hvert fald på det umiddelbare udseende.

Huden er stadig løs og jeg tror desværre ikke, at der er andet at stille op, end at acceptere det. En accept jeg faktisk begynder at få. Alle de mange søde kommentarer jeg – og mit maveskind – har fået med på vejen, har gjort accepten lettere og jeg har derfor også besluttet at gå sommeren i møde iført bikini, sgu! It’s time to show it of. Lidt nervepirrende, men dejligt! Særligt nu hvor huden altså er blevet en hel del pænere end den var for halvanden måned siden.

Om Swiss Clinic kan jeg fortælle, at de er stolte PETA-medlemmer og at ingen af deres produkter bliver testet på dyr. Produkterne er selvfølgelig også frie for parabener, som for mig at se, en stor fed tommelfinger opad. Derfor, med en ren samvittighed, kan man altså med Swiss Skin Renewal få en markant pænere hud, hvis man som jeg, er ramt af en strækmærket krop. Jeg kunne i hvert fald.

Jeg kan selvfølgelig ikke sige, hvordan det virker på andre, men mit bedste og uforbeholdent ærlige bud er, at resultaterne kan variere til både det lidt ringere og det lidt bedre end hvad jeg har opnået. Og altså, selv hvis jeg skulle have været så uheldig – som jeg heldigvis ikke var – at produktet ikke havde virket, så ville jeg have været glad for i det mindste at have prøvet! Jeg er nemlig af den overbevisning, at hvis der er noget man ikke er tilfreds med, eller ikke er glad for, så må man gøre hvad man kan – indenfor ens egne rammer og grænser selvfølgelig – for at forsøge at gøre det bedre.

 

Og så skal I selvfølgelig ikke snydes for syn for sagen. Billederne er henholdsvis fra inden jeg startede behandlingen, fra da jeg havde behandlet i knap en måned og fra i går.

førefterswissendelig

Hvis nogen af Jer skulle have fået lyst til at prøve Swiss Skin Renewal af og forhåbentlig få en pænere hud i løbet af ganske kort tid, så kan I lige nu får 100 kroner i rabat med koden mortilto1, som gælder i én uge fra i dag.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven