mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Status på livet som korthåret #2

IMG_1821

I halen på mit forrige indlæg med en status på mit maveskind, synes jeg det er på sin plads også at komme med endnu en status på livet som korthåret.

Jeg har nu været kortklippet i fire måneder og jeg har været helt vildt glad for det. Fantomhestehalen er fuldstændigt forsvundet og i det daglige, tænker jeg ikke spor over mit hår. Eller altså, jeg tænker ikke på at jeg har klippet det meste af det af. Jeg elsker at det korte har været så nemt og jeg elsker, at det – siden jeg blev klippet – ikke har gjort ondt en eneste gang, når min babys fingre har forvildet sig ind i lokkerne og revet til. Til gengæld savner jeg slet og ret at være langhåret. Faktisk tror jeg, at jeg er en “langthårspige”. Det ekstra sexappeal jeg synes det giver mig og den pænhed jeg synes der er over at være langhåret, savner jeg. Jeg savner franske fletninger og glamourøst hår ved festlige lejligheder. Jeg savner den del af mit udseende, som sad i det lange hår. Også selvom jeg er udmærket tilfreds med hvordan jeg ser ud – de fleste dage – med det korte.

Med det sagt, har jeg på ingen måder fortrudt. Det har været pissegodt at være korthåret imens min baby er og har været lille, men nu hvor den rigtige ikke-barsels-verden om nogle måneder kalder mit navn, vil jeg glæde mig til igen at skulle bruge tid på mig selv foran spejlet. Jeg glæder mig til at skulle pleje mit hår og jeg glæder mig til det bliver langt igen. Jeg glæder mig til at kunne gå ned ad gaden og lade håret flagre i vinden og udgøre absolut kompensation for det booty-sving jeg med min flade popo, formentlig aldrig kommer i nærheden af.

Indtil håret bliver langt, vil jeg glæde mig over en sommer i vente som korthåret, hvor jeg for første gang i mange, mange år, forhåbentlig kan få lidt sol i nakken og ikke skal tænke på at flette og gemme håret væk fra solens dejlige, men slemme stråler. Jeg glæder mig til at springe i min nye bikini – jep, jeg har købt og glæder mig til at vise Jer den! – og med mit korte hår, ikke at skulle bøvle med vådt hår i timevis, efter jeg har været i havets kolde dyb. Og så vil jeg selvfølgelig glæde mig over, at jeg kan spise lige præcis alle de is jeg har lyst til, i lige præcis alle vindretninger- og styrker, uden at jeg skal tænke på om jeg nu får mit hår med i munden, når jeg gaber op for at få en bid is. Det har jeg jævnt meget optur over, faktisk. Også selvom jeg savner mit lange hår lidt.

Med sommeren og bikinien følger selvfølgelig også et naturligt flash af maveskindet og til de af Jer, som har spurgt ind til om det produkt – Swiss Skin Renewal – jeg igennem de seneste halvanden måned har testet, så JA. Det har virket! Min hud er blevet væsentligt pænere og jeg har, hånden på hjertet, ikke gjort andet for det, end at rulle løs og smøre ind hver aften. Og nej, jeg er ikke blevet betalt for at skrive det. Det virker!

førefterswissendelig

Jeg kan SÅ meget anbefale det, hvis nogle af jer ikke er tilfredse med Jeres hud. I mit forrige indlæg i dag, skrev jeg lidt mere om det, hvor jeg også løftede sløret for, at I den næste uge, kan få 100kroner i rabat med koden mortilto1 hos swissclinic.dk – og hvis I bruger linket HER, så scorer jeg et par procenter af Jeres køb. Naturligvis uden det skal koste Jer en krone. Så altså, det vil jeg selvfølgelig anbefale Jer at gøre 🙂 Det er det der hedder et affiliate link, som jeg af og til bruger på bloggen. Det betyder intet for prisen på de produkter I køber, men det betyder at jeg tjener mig en skilling imens. Ret tjekket, synes jeg.

Med det, håber jeg at i får en smadderdejlig fredag aften, hvadenten I skal være fulde af slik eller cocktails, eller min favorit – begge dele.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Kan godt forstå der med langt hår og det feminine. Syntes bare du er vild flot med det korte…..

  2. Nu er jeg stødt på de billeder af din mave ( som jeg øvrigt ville dø for både før og efter creme ) flere gange og nu er jeg nødt til at vide hvor dine bh’er / toppe er fra ? 🙂

  3. Jeg synes helt sikkert, at du ser pivfræk ud med kort hår! Det er helt unikt!
    Alt for mange kvinder har langt hår, også en del som burde have kort frækt hår, fordi deres hår ikke egner sig til at være langt! (Ligesom mig)
    Jeg har selv kort hår, og synes det er fantastisk når andre kvinder tilslutter sig denne eksklusive klub! Vi elsker at få nye medlemmer! Så jeg håber, at du bliver hængende lidt endnu!

    1. Hvor er du sød! Jeg bliver i hvert fald hængende i mindst et år endnu – det vokser jo svært langsomt, det skidt 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven