mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om ting jeg ikke forstår

IMG_1827

Da jeg tidligere i dag postede dette billede på min instagram @canabuttenschon, af mine tæer på afveje i mine yndlingsjeans, slog det mig, at der er virkelig meget jeg ikke forstår. Altså, jeg forstår ikke hvordan det kan lade sig gøre at mine tæer altid smyger sig ud af det forkerte hul i mine ripped jeans. Uanset hvor meget ballerina jeg forsøger at pådutte mine strakte fødder.

 

Derudover forstår jeg ikke:

 

Hvorfor det ikke standard på alle pizzeriaer at slice alle to-go pizzaer. Jeg mener, er der virkelig nogen som foretrækker en uslicet pizza hjemme foran fjerneren?

 

Hvorfor der til nyfødtes sygesikringsbevis medfølger tydelig instruktion om, at kortet skal underskrives på bagsiden.

 

Hvordan nogen – altså jeg – med godt over tre års erfaring i at skifte andres ble mange gange i døgnet, kan glemme at bleerne skal indkøbes. Helst i god tid.

 

At min baby bliver et helt rigtigt år lige om lidt. Et år.

 

Hvorfor vi kvinder ikke kan blive lidt solidarisk enige om, at lavtaljede bukser ikke skal være smarte. Det er unfair, synes jeg. Medmindre vi kan blive enige om at muffin-formede kvinder i lavtaljede jeans er pænt. Som det altså ikke er.

 

Hvad snapchat går ud på. Jeg er fanget i en ældgammel kvindes sind, når det kommer til SnapChat. Jeg. Forstår. Det. Ikke.

 

Hvorfor der er så mange gule vingummier i matador mix – de ligger altid tilbage til sidst, sammen med de tarvelige lakridser.

IMG_1833

Skriv din kommentar

Kommentarer (29)

 1. Det er elers kun de grønne i min matadormix som bliver på tallerken 😉 ladkrid og gule vingummier <3

 2. Hej! Tak for god læsning 🙂 Jeg har faktisk fået svar på det med de uslicede to-go-pizzaer engang – det er fordi de holder bedre på varmen, når de ikke er slicede 🙂

  1. Smart! Jeg troede det var en kombi af dovenskab og ikke at ville ødelægge pizzaens visuelle udtryk 😀

 3. Dejligt, at der endelig er nogle kvinder – selv de slanke, som kan bære dem – der bekræfter, at lavtaljede jeans absolut ikke er tjekkede og da slet ikke til kvinder med det jeg tillader mig at kalde bløde hofter 🙂

 4. Ja den med de gule vingummi er altså så tarvelig. Elsker iøvrigt din finurlige tilgang til livet og hvad de byder på.

 5. Nej nej nej. Man må da slet ikke sammenligne bananerne med de andre gule vingummier. Bananerne er SÅ gode – det andet er også altid tilbage i min skål, sammen med de samme lakridser som i din 😉

   1. Der er intet jeg hellere vil end at dele med dig, når du er sådan! Må jeg også få de brune labre larver? Så må du godt få de orange – tøhø, de sucks.

 6. Kan du dreje selve buksebenet, mens du monterer buksebenet? Og så dreje det på plads, når benet er i. På den måde vil din fod glide langs stof uden huller i og dermed ikke sidde fast….

 7. Jeg skal nok komme og spise dine gule vingummier! Jeg forstår til gengæld ikke hvorfor nogle mennesker foretrækker grønne vingummier?!

  1. Det har jeg nu heller ikke gjort med mine, faktisk 🙂 De er hjemmegjorte ud af mine gamle, gamle yndlingsjeans 😉

 8. Her er det ALTID de labre larver….ingen gider dem! Vingummiburgere (to gummier og en flad lakrids) er der kamp om at lave og spise flest af!

 9. Jeg er enig i det meste, dog helt uenig i det med pizzaen. Hvis man bor mere end 5 min fra Pizzariaet, så er det bestemt at foretrække at selv skære den ud. Ellers løber saften ned og gør bunden blød og snasket.

  1. Årh, hvor klogt! Det har jeg aldrig tænkt over – jeg er bare blevet sur, når den ikke var skåret ud. Næste gang jeg får en pizza vil jeg sætte pris på pizzamandens betænksomhed, uanset om han har skåret den ud eller undladt det 🙂

 10. Jeg forstår ikke hvordan man nogensinde skal kunne få lavet popcorn ud af alle kernerne, der er altid nogle tilovers i bunden som ikke popper, eller også bliver nogle(mange) af popcornene mørke…. Jeg forstår ikke min søns iver efter at lære at gå, han slår sig jo hele tiden!! Tænk hvis man som voksen fik et dummeslag over nakken hvergang vi lavede en fejl!! …. Jeg forstår ikke mænds lokums humor…. Jeg forstår ikke at ipadens “autocorrector” er en hjælp…

 11. Jeg ved godt at min kommentar kommer lidt sent, men jeg blev helt chokeret over at der nogle, der ikke bryder sig om bananerne 🙂 For de er da noget af det bedste fra slikverdenen! Efter min mening er det en af de største slikskandaler at der ikke er lavet en pose kun med dem 🙂 Men, jeg er nu også pænt begejstret for de hvide, grønne og (mørke) røde vingummier! Her er det de orange, de andre gule vingummier og de fesne lakridser der er i “bad standing”. 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven