mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om sugerør og sjaskvåde bukser

Sugerør. Da jeg var barn, elskede jeg dem, fordi jeg med dem, kunne puste bobler i min saftevand, helt op til kanten på glasset. Som teenager, elskede jeg dem, om muligt, endnu højere, fordi jeg følte mig voksen med sugerør og papirsparaplyer i mine brandbiler (som jeg forøvrigt slet ikke brød mig om), isbjørne og tequila sunrises. Nu, som voksen, er jeg mere ambivalent. Nogle gange hader jeg dem faktisk en lille smule. I dag er det gået op for mig hvorfor.

Jeg hader sugerør uden knæk, når de bliver serveret for mine børn. Særligt kombinationen: høje glas og sugerør uden knæk, er forfærdelig. Det er nemlig ensbetydende med en overhængende risiko for sjaskvåde bukser, som det i vinter – dog af en lidt anden årsag – skete på en røvtur på Emmerys eller senest, i dag på Halifax, bedst som jeg sad og solede mig i overskud, en artig dreng og sludder med den veninde jeg skrev om i dagens tidligere indlæg HER.
Vi havde knapt fået serveret vores drikkevarer, førend Jens på et splitsekund havde skødet fuldt af æblejuice og isterninger, som var skulpet ud over kanten på glasset, da han efter bedste evne forsøgte at få det lange sugerør i munden, ved – selvfølgelig – at vippe glasset. Arghmen altså, der så man lige mig, afklæde mit forfrosne barn midt inde på restauranten, for at dække ham til med min – i øvrigt helt nye – jakke. Helvede og patter.

Så sad jeg der med alle mine talenter og var så evigt utjekket.

Gudskelov kom de søde tjenere os til undsætning, med et tæppe og en radiator til bukserne, som derfor, i løbet af en burgers tid, blev knastørre og good to go. Ellers var turen med buslinie 1A  sgu nok blevet en smule akavet, her i maj måneds tilnærmelsesvise vinterforlængelse.

IMG_1681

 

Til gengæld har jeg i år været så tjekket, at huske Mors Dag. Altså min mors, Mors Dag, som selvfølgelig skal fejres. Hvis nogen derude ikke har fået købt blomster og chokolade endnu, er der råd forude. Hos Euroflorist kan man for ret billige penge, bestille en lækker Mors Dags-gave. Og de leverer altså samme dag, hvis nogen er i tidsnød – det kan jo glippe at have styr på datoerne på forhånd. Find dem HER.

– affiliate link – 

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Hehe kender jeg alt for godt…
  I dag var det dog lidt anderledes
  Vi, manden, datteren og jeg, skulle lige i Irma og handle, de ville ikke med ind, så de satte sig på nogle paller (af træ) mens jeg rendte ind og handlede.
  Da vi lidt efter stod nede i Nansensgade hos vores gode slagter, siger tøsen så “Moar jeg fik altså en splint i røven af at sidde på pallen” mig:”skal jeg lige kigge på det når vi er et sted hvor der ikke er andre?”
  Tøsen:”Ja tak”. Hvorefter hun hiver bukserne ned, midt inde hos slagteren…
  Nå ja tænker jeg, jeg lovede det jo, så mig hen og pille splint ud af den ene balle.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven