mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om rene sko og en vinder

Et indlæg udgivet i samarbejde med Vanish

I mandags klagede jeg min nød over en tung, tung græsslåmaskine og efterfølgende grønne yndlingssneakers. Græsslåmaskinen er stadig tung. Til gengæld er mine sko ikke længere spor grønne. Optur!

Som lovet, testede jeg Vanish Gold Oxi Action og sør’me om det ikke var megaeffektivt mod de genstridige græspletter. De forsvandt som dug for solen og mine sko er næsten så gode som nye.

IMG_1800

 

Det passer mig noget så glimrende, fordi jeg nu kan slentre rundt i Los Angeles, uden – i hvert fald på skoene – at ligne én, som kommer fra Lars Tyndskids Mark. Tjuuulahop, hvor jeg glæder mig!

Det her Vanish Gold Oxi Action kan altså varmt anbefales. Jeg er i hvert fald selv svært begejstret for at være blevet introduceret til det og jeg spår, at det vil være fast inventar på vaskehylden de næste mange år.

Særligt taget i betragtning hvordan mine sneakers så ud, inden behandlingen

IMG_1560

En hel masse af Jer deltog i konkurrencen om at vinde et års forbrug af det lækre pletfjerningsprodukt og den heldige blev Trine, som skrev:

“Vores hyppigste pletter er helt klart mad og drikkevarer. Især rødvin, synes jeg til finder vej til tøjet – hvor det jo slet ikke hører hjemme”

I hear ya’ lady! Tillykke!

Tak til alle som har deltaget. Det er sgu en fornøjelse at afholde konkurrencer, når så mange er med som deltagere.

Vinderen får direkte besked på e-mail

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven