mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om pindesamlerbørn og en vinder af badelegetøj

Et indlæg udgivet i samarbejde med BR-legetøj

Lørdag morgen, gråvejr og et humør det er højere end himmelbjerget, fordi kaffen er varm, øjnene udhvilede og en savnet veninde er lige på trapperne. Det bliver en god dag. Endnu bedre, fordi jeg i dag kan løfte sløret for den heldige vinder af konkurrencen om det skønne badelegetøj fra BR. Det var enormt dejligt at læse, at alle de forskellige slags badelegetøj kunne gøre lykke hos mange af Jer – særligt fiskestangen blev nævnt mange, mange gange som et sikkert hit i børnebadet rundt omkring. Netop fiskestangen skrev Katja, som har vundet konkurrencen, også ville gøre lykke hos hendes knap 4-årige dreng, som samler på pinde, som han kalder for fiskestænger. Tillykke, Katja!

Endnu engang udtrak jeg vinderen ved lod, men jeg må sige, at det gør mig glad, at læse om andre, som også i den grad har (pinde)samlerbørn. Herhjemme er pinde, sten, fjer og blade dagligt med på tur, hvadenten det er på vej til børnehave, fest eller supermarkedet. Min Jens kan simpelthen ikke gå tomhændet rundt. Med sit samlergen, følger naturligvis at han roder en masse rundt i jorden og jeg er derfor ekstraglad for BRs badelegetøj, som gør de – af og til – ret hyppige bade meget, meget sjovere!

Tak fordi så mange af Jer var med på konkurrencen – og også en tak til alle Jer, som på trods af at I (endnu) ikke har børn, alligevel deltog, med tanke på at give præmien til nogle søde børn i Jeres netværk. Det er så mega god karma at deltage i konkurrencer for at vinde præmier til andre, så selvom I ikke vandt, så er er I altså nogle vindere i mine øjne alligevel. Ja, det er I faktisk allesammen!

(Vinderen får direkte besked i en e-mail)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven