mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om misundelse og flytterod

Smukke kvinder som sidder i frisørstole, viser overdådige kjoler frem, har den perfekte aftenmake-up på og de tårnhøje stiletter stående klar til at svøbe sig om deres nypedicurerede fødder.  Kvinder, som skal til Elle Style Awards i aften. Hvor irriterende har man egentlig lov til at være?

Som I nok har gættet, så jeg ikke en af dem. Næh, jeg har i stedet brugt dagen på at pakke flyttekasser og slå græs, i et outfit, som ville have fået en vis Miss Fran Fine til at falde bagover af forargelse. Ingen make-up og altså alt andet end højt hår og stiletter. Jeg har stavret rundt i et byggemarked og gjort som om jeg hørte hjemme der, selvom jeg altså meget, meget hellere ville befinde mig til cocktails, højtløftede næser og usandsynligt meget smukt tøj, sammen med Danmarks modeelite. Som i meget hellere! Og okay, jeg synes selvfølgelig ikke at de mange smukke kvinder, som altså flyder over i mit instagram-feed, er irriterende. Jeg er bare godt og grundigt misundelig er jeg.

Til gengæld har jeg, midt i alt pakkeræset, opdaget at vi har alt, alt, alt for mange ting, som på ingen måder kommer til at kunne være i vores nye lejlighed. For eksempel har vi ikke bare én, men to 7-personers-sofaer. Og en gammel svensk gyngestol. Og verdens smukkeste sofabord. Som altså ikke kan være i den nye lejlighed og derfor skal sælges. Sammen med terrassevarmeren, alle havemøblerne og alle potterne på terrassen. Og virkelig meget andet.

I stedet håber jeg på at mit udsalg kommer til at give mig cash nok til at købe lidt nye lækkerier til vores nye hjem. For eksempel et mindre sofabord. Nå ja, og en ny sofa, som vi jo kommer til at mangle, når jeg engang sælger de to vi har nu.

boligmaj

Sofabord – HER // Smykkeskrin – HER// Plakat – HER // Tæppe – HER // Stol – HER // Sofa – HER

Det er noget forbandet noget med sådan en flytning, for det er på én og samme tid både besværligt og spændende. Jeg glæder mig til at skulle indrette vores hjem på ny. Til at lære vores nye naboer at kende. Til at få et nyt liv – og ikke mindst en god hverdag – op at stå. Igen. Til gengæld er det noget bøvl at skulle pakke alting ned. Og at sige farvel til søde de naboer vi har. Og min familie, som jeg kommer til at savne virkelig meget. Men altså, mest af alt glæder jeg mig vidst. Også selvom jeg ikke render rundt i fint tøj og har mindreværdskomplekser over modeltyperne til det der awardshow i aften. I stedet kigger jeg lidt ekstra på mine sovende børn og overvejer, om den skal stå på sofa og cola eller en lillebitte flyttekasse mere, imens jeg glæder mig til at jeg i morgen kan løfte sløret for hele TO konkurrencer her på bloggen. Stay tuned!

IMG_1561

– indeholder affiliate links – 

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hej Cana

    En lille side kommentar. Sover din søn i en slyngevugge? Jeg overvejer det nemlig kraftigt. Har en meget urolig datter på 7 mdr men troede snart hun ville være for stor.

    Mvh Helena

  2. Pakke??? Er I simpelthen ved at flytte ud – har I fået solgt (i givet fald HURRA og tillykke). Og hvor skal I bo, når I kommer til staden? Jeg giver gerne kaffe og kage på Østerbro.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven