mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om græsgrønne yndlingssneakers og en vanish-konkurrence

Et indlæg udgivet i samarbejde med Vanish

Som husejer er der særligt én ting, som jeg formentlig aldrig bliver sådan rigtigt gode venner med og som jeg i den grad glæder mig til at slippe for – græsslåning. Inden jeg skal ud, tænker jeg altid at det er en god mulighed for at få renset hovedet og tænkt en masse gode tanker, men ærligt, jeg får ikke tænkt på andet end mine summende fingre og mine trætte arme. Vi har nemlig en håndskubber. Uden sådan en smart opsamlingsbakke. Som altså betyder, at man skal være varsom med, hvilket fodtøj man ifører sig, når græsset skal slås.

Det havde jeg bare lige glemt, da jeg forleden gav haven årets allerførste overhaling med det gule skubbekrævende lyn af en græsslåmaskine. Iført mine elskede New Balance sneakers. Hvor herre til hest, hvor så de ud da jeg var færdig!

Grønne og grimme og overstænkede med den friskeste forårsgræssaft man kan tænke sig. Græspletter, som jeg husker at min mor igennem min barndom har bandet langt væk, fordi de kan være så pokkers svære at få af tøjet.

Til mit held, har jeg for en rum tid siden modtaget en bøtte Vanish Gold Oxi Action, som altså står klar i skabet to the rescue, og jeg håber at det, på samme måde som det allerede tidligere har brillieret ved at fjerne både rødvins- og hindbærpletter fra henholdsvis mit og mine børns tøj, at det kan redde mine sneakers, som efter en grundig omgang skrub under hanen altså stadig ikke er blå, men græsgrønne.

IMG_1560

Nu vil jeg glæde mig til at teste om Vanish Gold Oxi Action er ligeså effektivt mod græspletter, som det for mig har vist sig at være mod bær- og rødvinspletter.

IMG_1737

Hvis nogen af jer derude, ligesom jeg, har tendens til at få plettet tøj i vasketøjskurven, så kan I altså lige nu vinde et helt års forbrug af Vanish Gold Oxi Action her hos mig. Altså et helt år med tøj der, i stedet for at ramme skraldespanden på grund af genstridige pletter, bliver rent med rent på. Det eneste I skal gøre er, at stikke ind forbi Vanish.dk og finde ud af hvilken af deres mange, mange plettyper, der er mest hyppig hjemme hos Jer. Skriv svaret i en kommentar her under indlægget og så finder jeg en tilfældig heldig vinder i løbet af ugen.

Pøj pøj til alle!

I mellemtiden, eller altså i dag, vil jeg gå i selvsving over den tale jeg i aften skal holde til LadyWalk i Sønderborg i aften, hvor jeg altså, på vegne af de tusindvis af tilmeldte kvinder, håber på, at regnen holder sig lidt på afstand, til fordel for en enkelt solstråle på de lange, velgørende gåture.

Skriv din kommentar

Kommentarer (38)

 1. Den absolut hyppigste herhjemme er græspletter på både bukser, bluser og/eller jakker! Min søn spiller en del fodbold, og det er åbenbart fysisk umuligt at spille i frikvartererne, uden at kaste sig kontinuerligt ned i græsset… Faktisk er det bedst, hvis man, udover at smøre dem ind i græs, også lige slår hul på bukserne ved knæene..
  Nåh ja, og så har min mand også umådeligt svært ved at drikke rødvin uden at spilde..

 2. Hyppigste type pletter i vores familie er uden tvivl fra mad og drikkevarer (særligt ærmer der bliver brugt til at tørre mund med) stærkt efterfulgt af pletter fra gode lege udenfor i mudder, græs og lign. Vi er en familie, der tæller to voksne, tre børn og en hund, så vi er storforbrugere af Vanish 🙂

 3. I min familie elsker vi chokolade, og på den ene eller anden måde formår jeg altid at tabe lidt på gulvtæppet i stuen, og drysse lidt på trøjen, eller være så uheldig at sætte mig på lidt smulder, og så er det jo først, når man har haft de bukser på en hel dag, at det går op for en, at man har rendt rundt med en lortefarve på bagen hele dagen…

 4. Indtil nu har de fleste pletter vist været Ketchup/tomat sauce eller andre madvarer. Med en datter på 2½ år og en kæreste som spilder har vi altid pletter.

  Tænker dog der denne sæson også kommer en del græspletter.

 5. Vores hyppigste pletter er helt klart mad og drikkevarer, især rødvin, synes jeg, tit finder vejen til tøjet – hvor det jo slet ikke hører hjemme 🙂

 6. Med to børn på 6 mdr og knap tre år( og en mor, der spilder 😉 ), er det klart mad og drikkevarer, der pletter mest her i huset

 7. Mad og drikkevarer og alt muligt mærkeligt min datter slæber hjem fra vuggestuen 🙂

 8. Med to dejlige drenge på 8mdr og 4 år og en mega klodset mor, er det klart mad og drikkevare der pletter mest her i huset

 9. Helt klart mad og drikkevare… I øjeblikket ofte når dette “kommer ud” igen og finder vej udenom min datters ble

 10. Helt klart mad og drikkevarer! Hvorfor er det at jeg ALTID har lyst tøj på, når je skal spilde kødsovs? 😉

 11. Jeg nikker alt for genkendende til det med græs. Her har ALLE min søns bukser græspletter på knæene i løbet af meget kort tid. Pyhhh…

 12. Ketchup,jord og mudder og tomatsauce er nok de værste pletter,når de spiser eller er udenfor. 🙂

 13. Jeg har to herlige fodboldbørn, så græs er helt klart den mest sete plet hos os. Hurra for Vanish 🙂 :grinning:

 14. Mudder, mudder og atter mudder.

  Selv i en tørkeperiode i højsommeren, formår min datter at smørre alt tøj ind i pladder.

 15. Ketchup eller makrel. Min datter sidder konstant og vifter med sin gaffel mens hun gumler så det rammer både hendes tøj og mit 🙁

 16. Græspletter er en ofte uindbudt gæst herhjemme, men med 3 aktive unger der elsker at være udenfor, så følger det vist bare med…

 17. Græspletter er en ofte uindbudt gæst herhjemme, men med 3 aktive unger der elsker at være udenfor, så følger det vist bare med…

 18. Hej. Her hos os er mudder/jord den store plet synder. Drengene spiller ivrigt fodbold og det værste at få af er mudder/jord pletter der sidder helt inde i tøjfiberne på fx et par jeans. Det er næsten umuligt at få af, det kræver at man bruger knofedt OG pletfjerner!! Mon Vanish Gold kan hjælpe her?

 19. I vores husholdning er de mest typiske genstridige pletter fra ketchup/tomatsovs. Jeg vil med glæde afprøve Vanish, for pt bliver de hvide bluser ikke helt sig selv igen, efter en gang spaghetti bolognaise.

 20. Hjemme hos os er det helt sikkert ketchup-pletter, der er de værste. Min kæreste er exceptionelt god til at spilde på sig selv, når han spiser, og han skal have ketchup på ALTING!! Derfor er der næsten altid ketchup-pletter på hans tøj 🙂

  1. Hmm hele min kommentar kom åbenbart ikke med. Men også div. Mos, især gulerod og sweet potato er svært at få af! Og er sikker på at græs bliver et problem henover sommeren, når vores datter kommer til at kravle/krybe rundt i haven. Så det kunne være super rart med en god pletfjerner!

 21. Det må være mad og drikkevare. Jeg er enormt god til at spilde når vi spiser aftensmad. & da ketchup bare smager godt, er det som regel det der bliver spildt.

 22. Her er der fedt pletter, fra stegning 🙁 . Men Vanish har engang redet mine helt nye hvide bukser. Vi var i byen og en gæst fik hældt meget rødvin ud over dem. Men de kom i blød og væk, som i HELT væk var rødvinen.

 23. Nr. 1 er pletter fra mad og drikke, Tomatsauce og frugtpletter er klart værst.

  Laver jeg f.eks. kødsauce, så får jeg med 98.9 % sikkerhed tomat-stænk på min bluse.
  Hvis jeg derimod tager forklæde på er der ingenting… Typisk…!!
  😀 :smirk:

 24. Jeg synes altid mine pletter kommer ud af det blå – ligepludselig er de fx bagpå min helt nye grå jakke, hvor en veninde gjorde mig opmærksom på det, her var min umildbare tanke hvor længe mon jeg har gået rundt med en kæmpe plet midt på ballen (krydser finger for at jeg får den af). Udover det er jeg også ret god til at spilde når jeg spiser og laver mad – ordet klodset betegner mig vidst meget godt.

 25. Her spiser min søn på 9 måneder alt selv. Alt er smurt ind i havregrød, leverpostej, tomat osv.. Jeg har måtte opgive at give ham hvidt tøj på da det er ødelagt efter det første måltid 🙁 øv!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven