mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om gamle minder i nye klæder – og en masse legetøj!

IMG_2210

 

På min allerførste skoledag – et par år inden jeg spiste marmelademadder og kiggede i eksotiske tøjkataloger med min bedste veninde. 

Et indlæg udgivet i samarbejde med Ellos

 

“Jeg sidder sammen med min allerbedste veninde og spiser marmelademadder og drikker saftevand. Normalt kan jeg ikke lide marmelade, men min veninde kan – og så kan jeg også. Året er 1996 og vi kigger længselsfuldt i det modetøjs-bestillingsblad fra Ellos, min venindes mor lige har fået ind ad brevsprækken.”
Det var før nogen af os vidste at internettet fandtes. Det var dengang man bestilte pr postordre. Altså, når man var lidt foran.
Efterhånden som årene gik, glemte jeg alt om både Ellos og postordre. Faktisk troede jeg i en årerække, at Ellos slet ikke fandtes længere – eller i hvert fald at hvis det fandtes, måtte det være noget out-datet. Men så skal jeg da lige love for, at jeg tog fejl. Grueligt, endda!

Ellos er selvfølgelig fulgt med tiden og er blevet et kæmpestort, megasejt online-univers af modetøj, indretningsartikler og sågar også legetøj. Jeg er fuldstændigt pjattet med det. Allermest, er jeg pjattet med deres interiør, men det hænger meget muligt sammen med, at jeg for tiden har alle antenner ude, når det kommer til boligindretning, fordi vi jo – som I selvfølgelig ved – står overfor at flytte ind i vores lille andelslejlighed på Østerbro ganske, ganske snart.

Som de fleste af Jer ved, er jeg dog også ret pjattet med at købe tøj – til både mine drenge, min mand og i særdeleshed mig selv. Ligesom jeg altså også er svært begejstret for at shoppe lækkert interiør. Interiørshopping har jeg dog lovet Thomas at jeg ikke gør mere af, før vi er flyttet ind i vores nye lejlighed. Og tøjet, ja for nu, vil jeg spare pengene, indtil jeg har været et smut forbi Rodeo Drive.
I virkeligheden er det der har fyldt allermest i mine shoppetanker i disse dage, dog også noget ganske andet. Med Jens’ fødselsdag i går og Peters om bare seks dage, har jeg taget mine øjne i at flakke hen imod legetøjsbutikker, som bier der har fået øje på en nyåbnet cola.
Og præcis dét har Ellos – som med alt det andet – også fuldstændigt styr på. De har SÅ meget sejt legetøj og jeg vil derfor bare vise Jer et lille udsnit af mine favoritter, som jeg er sikker på ville gøre lykke hjemme hos os. Det meste, oven i købet hos begge børn. Altsammen selvfølgelig til virkelig gode priser, som er noget af det Ellos.dk er aller, allerbedst til.

IMG_2208

Legekøkken – til den nette sum af 379.- som altså er væsentligt billigere end den femfundredelas jeg ellers har set de fleste legekøkkener nemt koster. Find det HER.

Et blødt bowlingsæt til 219.- som jeg tænker fungerer fint lige fra baby til skolealder. Find det HER 

Den eneste grund til at jeg som barn elskede at gå til tandlægen, var det kasseapparat, som stod i venteværelset og indbød til leg. Mega retro og mega sejt, synes jeg. Og så koster det bare 279.- Find det HER

Et doktorsæt er et must-have hjemme hos os og jeg er vild med det her i Barbapapa-design til 299.- Find det HER

Jeg tænker, at det aldrig er for tidligt at starte, så derfor skal mine drenge selvfølgelig have en god værktøjskasse, så de kan øve deres håndværkerskills, som altså tæller plud i min bog. Denne værktøjskasse koster 229.- og kan findes HER 

Der er selvfølgelig masser af andre sager, som kunne gøre stor glæde herhjemme – cykler, spil, bolde og alt muligt andet, som jeg håber at I vil tjekke ud på Ellos.dk, hvis I er sådan nogle der går op i den slags 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven