mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om en ny tidsforståelse

 
I morgen er en stor dag. Min førstefødte fylder fire år og vi skal selvfølgelig fejre dagen på ægte amerikanervis, i Disney Land. 
Jeg kan slet, slet ikke forstå hvor tiden er blevet af. Fire år. 

Inden jeg fik børn, syntes fire år som en evighed. Nu, synes jeg de er fløjet afsted. 

Tiden før-børn, virker ikke som om den er så langt væk. Den er ikke så langt væk. I hvert fald ikke for mig. Tiden har fået en helt ny drejning efter jeg har fået børn og jeg begynder nu at kunne forstå, hvad min far mener, når han siger at det nærmest bare føles som om han lige har drejet rundt to gange og blinket med øjnene, siden jeg blev født. Sådan har jeg det også med mine børn. Hverdagene går af og til overordentligt langsomt, men det store billede er et flygtigt øjeblik, som suser afsted hurtigere end jeg nogensinde havde forestillet mig. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Ja tiden går sommetider alt for stærkt og ungerne alt for store. Jeg har 3 dejlige bærn hvor den mindste er 5 år og den ældste 17 år. Men tænkt den mindste skal starte i skole – og så er han jo pludselig ikke lille mere TILLYKKE med din store lille dregn, og kan I alle have en fantastisk dag ❤️

    1. Tak 🙂 Åh, jeg kan kun forestille mig hvordan det må være at have “store” børn – tiden flyver!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven