mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om brunstige kvinder og damefrokost

Så sidder mutter Buttenschøn her, søndag morgen og får kaffen helt galt i halsen. Jeg tjekkede, som jeg så ofte gør, ind på min facebook og blev ramt af synet af et billede af et par tilslørede ansigter, som sad på kroppe, som var flettet halvsunkent sammen ind i hinanden, med mandens hånd, dybt begravet i kvindes skræv.

Et billede, som jeg oprindeligt havde delt her på bloggen, men som jeg – fordi flere af mine søde læsere gjorde mig opmærksomme på, at jeg gik over stregen ved at dele billede – har fjernet.

Jeg ved sgu næsten ikke om jeg skal grine eller græde over det billede. Her i min by. Shit, manner!

Damefrokosten til byfesten Sønderborg er en sagnsomspunden fest, hvor hundredevis af festglade damer drikker sig helt, helt ned. Damer, som transformeres til en flok brunstige havnearbejdere i takt med at promillen stiger til det ukendelige.

Okay, det er min fordom. Jeg har aldrig selv attenderet den berømte frokost, men har faktisk – på trods af at jeg aldrig har hørt nogen sige, at de ikke har haft en sjov oplevelse ved at deltage – ikke tænkt mig nogensinde at give det forsøget. Jeg synes – eller altså, tror – det er for voldsomt. Og det sågar på trods af at jeg i mine yngre dage, var bartender på den mest syndige natkluv jeg kan komme i tanker om; Den Glade Viking i Sunny Beach.

Billedet taler for sig selv og bekræfter mine fordomme til fulde. Det ser heftigt ud og jeg håber at alle de gode damer som har festet med, har haft en skraldgod aften.

God søndag til Jer alle – med eller helst uden tømmermænd.

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (17)

 1. Når jeg ser billedet, er det jeg er mest rystet over, at nogen kan finde på at dele det. Selv om personerne er slørede, så er byen ikke større end at der sikkert sidder flere der kan se hvem de er. Vi snakker så meget om at man skal passe på hinanden, være gode ved hinanden, lærer vores børn om hvad man gør mod andre og hvad man ikke gør. Det tangerer mod voksen mobning at offentliggøre sådan et billede. Ja, de gør det i et offentligt rum, ja, der er andre der kan se det lige når de gør det. Men hvad er det der driver vedkommende til at tage et billede af det og så også lige klaske det på Facebook for at få nogle likes. DET er sørgeligt!

  1. Jeg har set billedet på Facebook – usløret… synes det er temmelig upassende at lægge et sådan billede af lokale glade og kærlige turdelduer på nettet.

  2. Du har hundrede procent ret! Jeg tænkte med røven da jeg delte billedet og det er selvfølgelig slettet og har fået en undskyldning med sig i næste indlæg. Sorry for min tankeløshed.

 2. Godmorgen Cana,
  Billedet er taget fredag aften nede på pladsen, og altså ikke i går til damefrokosten. (Som i øvrigt var forrygende :-))

  God søndag

 3. Åhhhh damefrokost. Har deltaget én gang. Det var uovertruffen – specielt hvis man holder af at sidde på en banegård og betragte mennesker. Eller cirkus. Jeg holder af begge. Og så er damefrokosten altså anbefalelsesværdig. Du skulle næsten prøve inden I flytter. Det er sjovest når man ligesom hører til.

 4. Jeg bliver lige mødt til at sige, at billedet allerede var ude fredag på FB, så det er ikke fra damefrokosten☺️

 5. I bund og grund sker der jo ikke noget nyt på billedet. Når sprutten er gået ind og man danser meget tæt, har det vist ikke været odiøst at folk er blevet lidt smug-kærlige på dansegulvet – sådan har det været siden ruder konge var knægt.

  Det nye er jo smartphones og sociale medier nu eksponerer smug-kælerierne. Man skal ikke bekymre sig for de øvrige gæster der vakler rundt. Man skal bekymre sig for dem, der har sin smartphone fremme.

  Jeg må indrømme, at selvom parret på billedet givetvis er plankestive, så er der noget “uskyldigt” over billedet. Der er jo ikke tale om en forbrydelse, men to mennesker der godt kan lide hinanden og måske har lidt svært ved at vente til de er hjemme i private gemmakker.

  Men jeg vil også give “S” ret – af respekt for parret, burde man ikke dele sådanne ting på de sociale medier. Det er for tarveligt. Men handlingen på billedet forarger mig ikke 🙂

  1. Du har selvfølgelig helt ret! Billedet er slettet fra bloggen igen og jeg har i stedet smidt det kåde par en undskyldning. Tak for hjælpen 🙂

 6. Som Maria siger var dette billede på Facebook før der var damefrokost 😉 så det må folk ikke lade sig skræmme af, omend damefrokost godt kan være en vild omgang ;D

 7. Min lillesøster så det på pladsen i fredags og hun var lidt rystet over det. Hvilket jeg egentlig godt kan forstå.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven