mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om barndomsminder og sommeris

IMG_1297
Glade, glade børn med hver deres nye yndlingsis skubbet op og klar til indtagelse.

Et indlæg udgivet i samarbejde med Sun Lolly

Da jeg var barn, var vandmeloner, is og femhundrede, noget af det aller-, allerbedste ved sommerferien. Jeg husker tydeligt en sommer, hvor jeg, som så mange gange før, lå på græsset med en veninde og gnaskede vandmelon, iskolde Sun Lollys og spillede femhundrede i timevis. Nogle gange med joker, andre gange uden. Jeg syntes altid det var sjovest med jokeren, fordi jeg på den måde vidst følte mig lidt mere som en high roller, som jeg lå der i badedragt og spiste lyserøde sodavandsis. Det var fandeme tider.

Derfor, når det er sommer, sørger jeg altid for at have en vandmelon på køl og de trekantede frys-selv-is i fryseren. Fordi det for mig, betyder sommer.

I år lancerer Sun Lolly en helt ny form for frys-selv-is, Sun Lolly Creamy. En mælke-frys-selv-is, i de klassiske smagsvarianter vanille, jordbær og chokolade. Og jeg har fået lov til at teste isene – okay, vidstnok var det mine børn der fik lov, men de kan jo ikke spise SÅ mange is, så nogen (mig!) må jo træde til i den gode sags tjeneste.

De smager SÅ godt! Meget sødt, men godt. Og min store dreng elsker dem. Mest dem med vanille, men også ret meget jordbær og dem med chokolade, som han selv siger. Jeg er absolut mest pjattet med chokoladevarianten. Men det er jeg nu altid, når det kommer til is. Jeg er typen som, når jeg bestiller en vaffelis med tre kugler, først vælger chokolade, dernæst en eller anden spændende, random kugle og så chokolade igen. Så jeg er helt sikker på, at jeg er vild med både første og sidste bid. Og ja ja, oftest lader jeg som om det ikke er intentionelt, fordi jeg synes det er lidt pinligt, men det ved I nu, at det er det. Hundrede procent overlagt.

Derfor passer det mig glimrende at min store dreng, som jeg primært må dele isene med, hellere vil spise de andre varianter.

Jeg er fuldstændigt pjattet med de her is – lige den smag jeg allerbedst kan lide, uden risikoen for at komme til at spise en liter af gangen, som det altså er tilfældet, når jeg af og til erhverver mig en bøtte chokoladeis. Ret smart og ret godt. Eneste lillebitte anke er, at man altså skal have en smule mere tålmodighed med Sun Lolly Creamy end med de traditionelle Sun Lollys, når det kommer til at skubbe dem op. De er stinkesvære at skubbe op det første minut efter de er kommet ud af fryseren, så både børn og voksne skal være lidt tålmodige. Til gengæld er de ventetiden værd.

Om et par dage, har jeg fået den ære, at udlodde en ordentlig, kæmpe, mega røvfuld Sun Lolly Creamy til en heldig læser, så hæng lige på, hvis I – ligesom jeg – er pjattede med mælkeis.

IMG_1298

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Herhjemme er SunLolly også en fast sommer-følgesvend (nåe ja – også vinter hvis der er rester fra om sommeren) glæder mig til at smage disse ! 🙂

 2. Dem må jeg da bare prøve, osse selvom jeg ikke har børn hjemme mere, for jeg er en sucher for is og jeg har samme smag som du – man kan aldrig få for meget chokoladeis. 😀 Du skulle prøve chokoladeispindende fra LIDL, chokolade med kans ude og lækker chokoladeis inden i. Mums. 😀

 3. Hele dette indlæg var som at læse om mig selv :grinning:
  Altid vandmelon på køl og sun lolly i fryseren – tjek 🙂
  Har et voldsomt stort forbrug af de to ting allerede nu…
  Og sun lolly som mælkeis – dem skal jeg så meget prøve.
  Og også helt klart med chokolade. Når jeg bestiller en gammeldags med 3 kugler er det chokolade i bunden, en anden form for chokolade i midten (eks. straciatella, after eight, skildpadde eller hvad de lige har) og til sidst chokolade. Altså var dette indlæg som at læse om mig selv 🙂
  God dag

 4. Kom isene et smut under vandhanen, så er de lettere at få ud. Den ideelle temperatur må I finde ved forsøge – hvis I har is nok tilbage?? 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven