mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om balancen i mellem praktisk og lækker

IMG_2189

Selvom jeg i virkeligheden gerne ville ligne en million-ala-Cana hele tiden, så er det faktum at jeg lige pt konstant er i selskab med mine to børn, altså en lille bitte udfordring. Ikke fordi jeg ikke tror man – eller nogen (andre) – kan se drøngodt ud med et par børn under armen, men fordi alting helst også gerne skal være lidt praktisk når man sådan er i selskab med nogen, som både vil bæres, løbe om kap og have at andre sørger for at skille sig af med deres udpillede bussemænd. Men derfor behøver det jo ikke være helt kedeligt, som jeg i dén grad forsøger at huske mig selv på, her i englenes by.

Derfor, da vi forleden var i Disney Land, var jeg iklædt hvad der for mig at se, er det perfekte semifestlige hverdagsoutfit til en travl mor. En knælang kjole med diskrete draperinger for at skjule efterfødselsdellen, en drøm af en kimonoinspireret bluse, flade guldsko og min elskede frynsetaske, som jeg altså høster daglige komplimenter for, selvom den er fyldt op med bleer, vådservietter og halvgnavede frugtstænger.

IMG_2190

Blusen er fra Baum und Pherdgarten og altså en småpebret sag, men som til gengæld lige nu at finde med 30 % besparelse, hvis man er vild med gul. Og hvis I kan vente til i morgen, søndag, så er der med koden 15TODAY 15% rabat på – så vidt jeg ved – alle varer. Find både denne og den (billigere) gule HER

(Og altså, hvis i påtænker at shoppe løs i morgen, så feel free til at klikke ind via ovenstående link – det er et affiliate link, som intet betyder for Jer, andet end at I smider et par kroner (helt gratis!) i min sparegris imens I shopper. God karma er hvad det er.)

Kjolen er en gammel sag fra Selected – lignende, fra samme brand kan findes HER – oven i købet til 40% besparelse lige nu.

Mine guldsko er fra Bianco og har gået hvad der efterhånden må være svarende til distancen mellem Los Angeles og Broager. desværre har jeg ikke kunnet finde dem online, men til gengæld har jeg fundet et par knaldlækre Ralph Lauren loafers, som ser ud som om de til enhver tid kan erstatte mine Biancos med bravour og flødeskum på toppen. Find dem HER 

Halskæden er mine lovetags fra Jane Kønig, som kan findes i mange varianter HER

Tasken er fra H&M – lignende kan findes HER

Alt tøjet her, er blandt mine absolutte favoritter, som kommer på i forskellige kombinationer og til mange forskellige lejligheder. Jeg elsker at kunne mixe dyrt og billigt og så elsker jeg, når jeg rent faktisk får mit tøj brugt, som jeg i den grad gør med dette.

– affiliate links – 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven