mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at shoppe med børn og 48 timers rabat til Jer

IMG_1421
Se lige mit nye fine tøj på det her billede, som er taget foran mit absolutte yndlingstræ, som desværre blev halveret under én af efterårets orkaner, sidste år.

Et indlæg udgivet i samarbejde med Jim P

Forleden var der sådan et butikkerne-holder-åbent-til-klokken-22-arrangement i min lokale shoppeby, Sønderborg. Et arrangement, som inden jeg fik børn, ville have betydet cafémad som sild i en tønde, oceaner af cocktails og en pokkers masse tilbudsshopping, som butikkerne i sådan en dags anledning altid byder på. Som småbørnsmor, not so much. Til gengæld, havde jeg bestilt glimrende take-away, og jeg så mit snit til at komme hjemmefra i lidt rigelig god tid, for så måske at kunne snige mig til et lille bitte udsalgskup i én af mine yndlingsbutikker, inden nogen andre havde lavet vores aftensmad klar til afhentning.

Faktisk, da jeg flyttede tilbage til Sønderjylland fra København for et par år siden, var jeg så ked af at jeg skulle undvære alle de små designerbutikker, som findes overalt i vores hovedstad. Kendte Sønderborg overhovedet Henrik Vibskov, Acne eller Baum und Pherdgarten? En kæmpestor fejlagtig antagelse, var det. For ja, Sønderborg har de lækreste butikker, med alle de fede brands og mange, mange flere til. Èn af dem – firstmoveren, vidstnok – er Jim P. En møghamrende lækker butik, fra ende til anden, med søde ekspedienter, som står klar til at vejlede og fortælle om nye kollektioner og upcoming trends. Ovenikøbet i lokaler, som er lyse, indbydende og rummelige. Noget, som jeg altså i min tid som Københavner, har oplevet være en mangelvare mange steder.

I Sønderborg findes det.

Derfor, med en erfaring som har lært mig at sene åbningstider, betyder stille eftermiddage i butikkerne, tog jeg drengene med i Jim P for at shoppe. Der er trods alt lige gået løn ind.

My freakin’ God, hvor var der mange skønne sager. Så mange, så jeg var nødt til at lade Peter kravle rundt på gulvet og kigge ind under gardinerne til prøverummene, imens min eftermiddagstrætte Jens blev placeret i en stol med en lego-app på min iphone, så jeg kunne tjekke det hele ud, uden utålmodige drenge.

Arghmen altså, havde jeg haft massevis af dollars på lommen, havde jeg købt den halve butik. I stedet nøjedes jeg med et par komplet uundværlige styles. En skøn, skøn t-shirt fra Libertine-Libertine og en silkblend kiminoinspireret bluse, fra Baum und Pherdgarten. De er SÅ dejlige – og bedst af alt, med en pasform som gør, at jeg ikke engang overvejede at prøve dem på, inden jeg købte dem. For selvfølgelig ville de passe perfekt. Og det gør de. Jeg kommer til at bo i dem begge – måske lige fraset når min Peterbaby spiser makrelmadder, som altså for alt i verden ikke skal komme i nærheden af min nye lækre silkebluse.

Bevares, jeg ved godt jeg praler, men der er en mening med galskaben, for ser I, jeg fik snakket med de søde butiksindehavere, som jeg jo altså har for vane at gøre, når jeg kommer i butikker med en god atmosfære – og hør nu lige her. De har en webshop! Jim-p.dk Som er ligeså fin og komplet overskuelig, som deres fysiske butik. Og så sender de med fri fragt, hvis man køber for bare 600.-

Og og og, så har jeg scoret jer en rabatkode på 10% til hele moletjavsen, sgu! Som i, at det gælder ALLE de spritnye varer. Også dem, som det på alle måder er umuligt at finde til nedsat pris nogen som helst andre steder. Det er altså noget mit sønderjyske handelshjerte kan forstå. Og det er fra mig til Jer. Det eneste det kræver af Jer, er I skriver ”mortilto” i gavekort-feltet ved check-out og bum, så får I rabat.

IMG_1420 IMG_1455

Baum und Pherdgarten-bluse HER // Libertine-libertine-top HER

Begge, som jeg forøvrigt havde på da jeg tidligere i dag svedte over alskens mystiske spørgsmål til optagelsesprøven på psykologi i Odense – og hvis jeg nu ikke bliver tilbudt at komme til næste trin i optagelsesprocessen, så var jeg i det mindste velklædt undervejs. Det tæller trods alt også for noget.

Hvis jeg havde haft bare lidt flere penge på shoppekontoen, havde jeg formentlig udsøgt mig et enkelt eller to af disse styles også:

IMG_1323

Libertine-Libertine-kjole HER // Henrik Vibskov-towelsweat HER // Baum und Pherdgarten-bluse HER // Adidas-sneaks HER // Kai Bosh-solbriller HER

Altså, shop løs i alle de lækre mærkevarer hos jim-p.dk med 10 % rabat de næste 48 timer, med rabatkoden “mortilto”

Ha’ en dejlig, dejlig lørdag aften.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven