mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at gå på stranden med sin morkrop


Efter knap en uge “over there” har vi endelig været på stranden. I guder, en lækker strand! Vi tog – som man i øvrigt gør alle steder hen, herovre – bilen til Santa Monica Beach, som viste sig at være det perfekte udflugtsmål for en børnefamilie som os. Kilometervis af hvid sandstrand og et tivoli stikkende op midt i det hele. Intet mindre end fantastisk, var det.

Derfor, skulle min bikiniform selvfølgelig også luftes. Horror, tænkte jeg. Men ærligt, det var overhovedet ikke slemt. Slet ikke, faktisk. Særligt ikke efter jeg så de overskønne vandkantsbilleder min yndlingsfotograf tog af mig.

  
På trods af at min træning, siden jeg blev gravid med Peter, udelukkende har stået på hjemmeøvelser ala Dorthe og Christian Lehmann, så var jeg altså ovenud tilfreds med at se, at jeg alligevel ser sådan rimeligt veltrimmet ud. Og min temmeligt omdiskuterede fødedelle og dertil blæverhud er altså slet ikke så slem længere, som tidligere. Jeg har jo, som de fleste af Jer måske ved, brugt Swiss Skin Renewal, som jeg altså på varmeste (og ganske usponsorerede) måde, vil anbefale alle, som lider af “grim” eller arret hud – min hud er på ingen måder fast eller stram som den var præ børn, men den er blevet pænere end den var få bare et par måneder siden. At jeg så ovenikøbet har skruet den i en velstrategisk bikini, som kan findes HER, med god støtte (læs: løft) til barmen og lidt “fluff” i trussekanten til at fjerne fokus fra min morhudfold, er selvfølgelig med til at gøre mit nye strandjeg helt og aldeles acceptabelt.

Swiss skin Renewal kan købes HER – og som med mit link fra i går til boozt.com (hvor der i dag er 15% på hele butikken med koden 15TODAY), så gælder det, at det er et affiliate link, som altså intet andet betyder for Jer, end at I (ganske gratis!) smider lidt skejsere i min sparegris hvis I køber via linket.

Med det, vil jeg håbe at lidt af mit LA-solskin kan ramme Jer hjemme i Danmark, hvor jeg har ladet mig fortælle at regnen har været forbi.

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Fantastisk indlæg og røv lækre billeder! Jeg lagde faktisk først mærke til din energi, udstråling og kæmpe smil – dernæst din krop (som også er smuk by the way). Det lyder nok virkelig cheesy og alt for meget at skrive, men det er faktisk rigtig nok!
  Sejt skrevet! 😀

 2. Hold nu heeelt op – du er da så superlækker, hvordan har du OVERHOVEDET fået ideer om andet. Nyd dig selv og din smukke, veltrænede og funktionsdygtige krop 🙂 – og dine unger, mand og livet på “beachen, over there” 😀

 3. Wow wow wow hvor er du smuk! Kvinde stop med at være utilfreds med dig selv, men som du selv siger nyd disse billeder og elsk dig selv og hvil i dig selv. Du kan godt være det bekendt 😉 for du er smækker lækker ☺️☺️ Synes din mand helt sikker også

 4. Hej Cana 🙂

  Jeg pre-lancerer vores svenske modeprodukter til berømtheder og større bloggere.

  Da din stil passer vores brand, vil vi gerne tilbyde dig til at prøve et par.

  Send et svar tilbage, og jeg vil sende yderligere oplysninger.

  Hav en god dag !!

  Carl

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven