mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at gå all in på at være lækker

 

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg hjemme i Broager af og til kan føle mig en smule overdressed. For eksempel når jeg har læbestift på, når jeg lige svinger ind for det lokale supermarked efter en liter mælk. 

I LA, not so much. 

Vi har i dag været i den på ingen måder overvurderede Echo Park, hvor Jens fandt en megasej legeplads. Hvor der altså i blandt alle os every-day-mums også var to lækre damer, iført tårnhøje stiletter, megastramme jeans og bling som jeg ellers kun havde troet Lady Gaga kunne bære. Det var fanderneme sejt, synes jeg! Jeg elsker (!) at man tilsyneladende ikke kan være overdressed her i englenes by. Alt er tilladt, så længe man går all in på det. Jeg er vild med det og vil fra i morgen forsøge at droppe KarenKedelig-stilen. Måske. 
 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven