mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om at flyve langt med små børn

Toogtyve timer, tre fly og en enkelt ny flybillet senere, er vi landet i Los Angeles. Klokken er her 07.54 – 16.54 i Danmark – og jeg er helt oppe at ringe over det fine, fine hus vi skal bo i den næste tid. Her er så hyggeligt. Og her er walk-in-closet. Arghmen altså, a girl must be happy!

Flyveturene gik – i særdeleshed for børnenes vedkommende – virkelig, virkelig godt. Ingen sure miner eller kriser over ikke at kunne bevæge sig eller lege som sædvanligt. Ikke engang de mange små forskellige pakker med flyvenligt legetøj kom i brug. Seriøst, a walk in the park. 

Godtnok har jeg for første gang i mit liv, været på en 10+timers flyvetur, uden så meget som at pakke mit head-set til min lille tv-skærm ud. Ingen tv til mig. Eller musik. Eller vin. Eller søvn. Til gengæld heller ingen ulykkelige børn, som altså var mit absolutte – og nærmest også eneste succeskriterie for flyveturen. MamaSchøn er fisenfusme stolt over sit yngel, når de i den grad formår at tilpasse sig nye situationer, som de har gjort det seneste halvandet døgn. 

Også selvom deres forældre i Kastrup Lufthavn, var ved at gå ud af deres gode skind, over en nyindkøbt flybillet som, fordi den var købt med et amerikansk kreditkort, ikke kunne bekræftes uden at en-eller-anden skrankepave kunne få lov til at få det fysiske kreditkort under luppen. Noget som, af gode grunde, altså ikke lod sig gøre og jeg var derfor et kussehår fra ikke at få lov til at komme med flyet.

Den tager vi lige en anden gang. Vi er kommet frem, og jeg kan med ro i sindet berette, at det altså ikke behøver være spor besværligt, at flyve langt med små børn under armen. 

  

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

 1. havde i et sæde eller lift til den mindste af drengene? Hvor gammel er det han er? Vi overvejer en lang flyvetur med en på 9 måneder, og glæder mig over jeres succes.

  1. Vi havde hverken det ene eller det andet. Peter sov 5 timer på skødet af mig – det fungerede fint 🙂

  2. Vi fik sådan en baby-bassinet til vores søn på dengang 8 mdr. sidst vi fløj langt (ca. 10 timer). Den var smart og god og baby faldt lynhurtigt i søvn i den, men hver gang de tændte “fasten seatbelt” skiltet, skulle den tages ned. Og det var sådan ca. hver gang personalet skulle rundt med mad, kaffe el. lign. Og så selvf. ved turbulens. Det endte med et værre show, hvor vi skulle forsøge at få lettere irritabel/lige faldet i søvn baby op af lift, over på skødet og spændt fast til mor/far uden han vågnede. Han vågnede. Hver gang. Så på hjemturen droppede vi det og han sov på os i stedet…

   1. Tak for svarene. Det med fasten seatbelt havde jeg ikke tænkt over. Det skal da helt klart med i overvejelserne.

 2. Jeg har altid undret mig over hvordan babyer reagerer på jetlag? Min søn på 9 mdr har en meget fast rytme og jeg tør slet ikke tænke på hvor rodet det hele ville blive…

  1. Her er det gået super fint! Børnene sov 4-5 timer på flyet, så de var trætte og klar til at gå i seng da vi endelig kom frem 🙂 Så ikke meget jetlag her og dagsrytmen kommer til at indfinde sig lynhurtigt igen tror jeg.

  2. Jeg fløj med min tre måneder gamle søn til Florida og retur… Ingen problemer med søvnen. Han sov ikke meget undervejs, men tog bare en ekstra lang nattesøvn og efterfølgende faldt han ind i sin rutine igen

 3. Vi hat altid rejst meget med børnene, som nu er 4- og 6 år gamle. Det har heller aldrig været et problem, for så længe man gør det på børnenes præmisser, skal det nok gå. Har senest rejst med dem til Thailand, Florida og Caribien.

 4. Er imponeret over alle mennesker, der flyver med deres børn som den naturligste ting i verden. Selv er jeg altid så bange … For at vi skal dø! I flystyrt, terror … Så bekymring over ungernes opførsel står meget langt nede på min liste. Jeg håber bare altid vi overlever turen, som i rigtig overlever

 5. Jeg elsker, at man kan se et selfie på Thomas’ telefon af ham og den yngste. Du er det bedste getaway fra lektierne. Tak for mange timers underholdning, når man selv gerne vil arbejde med små børn og gravide kvinder 🙂

 6. Så giver det pludselig mening at jeg 2 gange så din mand spæne af sted i lufthavnen i lørdags, da jeg var inde for at sende mine forældre af sted på ferie.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven