mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at flytte fra virkelig stort – til virkelig småt

Siden jeg og mine yndlingsmennesker i mandags endelig fik styr på flybilletter, hus und alles til vores rejse til Los Angeles, skal jeg da lige love for at jeg har fået travlt. For når man som vi, skal flytte nærmest i samme åndedrag som vi igen lander med flyveren i Danmark og når man samtidig som jeg, sådan blogger om sit (hverdags)liv, så duer det ikke at have et hus fyldt med ting stående hjemme i Broager. Ikke alene skal alt pakkes ned; det skal også flyttes ud af huset, så eventuelle ubudne gæster i huset under vores ferie, ikke skal få held med at kunne få nogle tyvekoster med sig. Det giver sved på panden og trætte ben. Til gengæld begynder det at ligne noget og huset nærmer sig at være rungende tomt, som et nutellaglas der har været åbent i mere end tre dage.

IMG_1928

Det der med at flytte fra 252 m2, carport, to skure og en kæmpemæssig have, til 84 m2 med kælderrum og fællesvaskeri betyder, at pakningen ovenikøbet bliver en lillesmule sværere, fordi det kræver en massiv sortering af alt lige fra møbler til legetøj og selvfølgelig tøj. Phew!

Heldigvis har vi haft en smaddergod aftager af alle vores milliarder småting som vi ikke får plads til. KærBo for Afrika. En velgørenhedsorganisation, som udspringer af min fantastiske arbejdsplads, Fonden KærBo – et socialpsykiatrisk bosted for voksne med sindslidelser. KærBo for Afrika holder næste søndag d.31.maj en støttefest, med musik, loppemarked, hoppeborg og hammerfed stemning, for endnu engang at samle penge ind til deres velgørenhedsprojekt i Ghana. Alle penge går fuldstændigt og aldeles ubeskåret til at hjælpe fattige mennesker, som bor på en lille ø i Voltafloden i Ghana. Et hjælpearbejde som udover at hjælpe de ghanesiske øboere også hjælper de sindslidende fra Fonden KærBo, som oplever et øget selvværd ved at kunne hjælpe mennesker som tydeligt har meget svære vilkår. Det er dobbelt op på hjælpearbejde og jeg synes simpelthen det er så pissesejt! Faktisk vil jeg gå så vidt som til at påstå, at det må være Danmarks absolut bedste velgørenhedsorganisation.

Derfor, hvis nogle af Jer, som er fra Sønderborg-området trænger til at få ryddet op, så tænk på KærBo for Afrika og giv dem de ting I ikke længere har brug for, så deres loppemarked kan blive kæmpemæssigt og så de kan skrabe en masse penge sammen! Hvis ikke I står og har nogle lopper I gerne vil donere i den gode sags tjeneste, så tag i det mindste Jeres familie og venner med under armen og duk op til festen D.31.maj og knald nogle penge af ved at købe mine – og mange andres – gamle lækre sager, spis nogle pølser, hør lidt musik og få hoppeglade og -trætte børn med hjem.
KærBo for Afrika kan kontaktes på tlf 73420707 – de er nemlig så serviceagtige, at de tilbyder at hente Jeres lopper, så I slipper for at skulle træne Jeres trailerkøreegenskaber.

kærboafrika1
Jeg håber at en hel masse af Jer vil støtte op om det her vidunderlige projekt. Det er god karma, som jeg i dén grad tror på.

Og hvis I vil være med til at sprede den gode karma endnu mere, er I selvfølgelig, som altid, meget velkomne til at dele indlægget.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Wow, jeg ved slet ikke om jeg ville kunne sortere så meget i mine ting hvis jeg skulle bo i 150 kvm mindre end jeg er vant til. Heldigvis har det kun gået den anden vej for mig fra 20 kvm hos mine forældre til 37 kvm 1-værelses alene til 42 kvm 1-værelses med min kæreste (trængt!) til 68 kvm 2-værelses..

    http://www.bottledindenmark.com

    1. Ha ha, det er sgu også en prøvelse – og også første gang i mit liv, jeg er rykket til mindre :O

  2. Åh, det er bare det vilde eventyr, der venter jer forude. Jeg tager så meget hatten af for at I følger mavefornemmelser og ikke bare bliver siddende i det store hus i Sønderjylland, fordi nu var I jo der, men følger drømmen – også selvom det blandt andet betyder betydeligt færre kvadratmeter. Heldigt nok at kærlighed ikke er så pladskrævende – ellers skulle I nok bruge et endnu større hus 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven