mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Kom med mig en tur i Det Gyldne Tårn

IMG_1656

Bevares, ikke min allerbedste vinkel, med kameraet stukket direkte op i både dobbelthage og næsebor, men ikke desto mindre var det sjovt!

Jeg har, sammen med mine drenge, min niece og min søde, evigt tålmodige far, tilbragt det meste af dagen i Tivoli. Jeg elsker (!) forlystelsesparker, actionpacked karruseller og deslige. Og altså, siden jeg – for første gang nogensinde, som I kan se HER – havde mit iphone-kamera på selfiemode, med i forlystelserne, er jeg blevet kæmpe fan. Så meget fan, at jeg i dag lavede snigeren med telefonen i Det Gyldne Tårn. I ved, det der megahøje tårn, hvor man bliver kørt op i toppen og nærmest tabt ned igen. For fuld hammer og mere til. Da den søde forlystelsesoperatør – som han i dag hedder i mangel af bedre ord – kom rundt og tjekkede alle seler og strammede flæsket godt sammen bag den livsvigtige bøjle, gemte jeg min iphone imellem mine lår og fiskede den frem og klar til optag i sekundet efter han var smuttet, som var jeg en anden Egon Olsen med en cigar gemt bag læberne, lige i det øjeblik elevatordørene lukker i.

Min niece, som forøvrigt er ti år og tilsyneladende meget mere ansvarsbevidst end jeg, sad ved siden af og det er altså hende, som kontinuerligt beordrer mig at slukke telefonen. Jeg var så spændt i hver en celle i min krop, at jeg på ingen måder magtede at svare hende. Udsigten og mit hamrende hjerte var alt jeg kunne tage stilling til lige der. For helvede det var vildt. Se selv med her:

I’m a screamer! Ha ha!

Ha’ nu en forrygende fredag aften. Jeg er træt som bare pokker, så når mit obligatoriske fredags-sugar-high falder, er jeg formentlig at finde somewhere begravet i dyner midt i mellem mine to drenge. Mit yndlingssted, faktisk.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven