mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg bestod optagelsesprøven!

HELL YEAH!! Mortilto aka Fru Cana Buttenschøn er sgu gået videre fra første optagelsesprøve på psykologiuddannelsen i O’ense. Min power-arm kan slet ikke komme ned og jeg er edderspændt i hele kroppen over det. Ét skridt nærmere min uddannelsesdrøm og hold nu op, hvor er jeg glad. Og stolt. Og pludseligt helt vildt nervøs for hvis jeg nu ikke kommer igennem nåleøjet, som trods alt lige er blevet en hel del større, men stadig svært at ramme. Nu kan jeg pludselig sætte mig ind i hvordan Asian Sensation-drengene havde det, dengang de sprang ellevilde ud af auditionlokalet til x-faktor, for efterhånden ret mange år siden. Jeg kan hundrede procent identificere mig med de overskurede teenagedrenge og min sejrsdans vil ingen ende tage, på trods af at min yngste lige har sovset mig til i den rødvin jeg havde håbet på at indtage, lige der på byens mest populære restaurant. Awkward in deed, men det er jeg heldigvis vant til. 

Arghmen altså, pis med rødvin på tøjet, jeg kan slet ikke få armene ned! 

   

Skriv din kommentar

Kommentarer (22)

  1. Det venter jeg med på – i Odense hvor jeg har 2.prioritet er der dog optagelsesprøver, som gør ventetiden lidt “sjovere” og kortere, hvis man ikke kvalificerer sig videre 🙂 Jeg håber dog allermest på positivt svar fra KU 30/7 🙂

 1. Stort tillykke! 🙂
  En af mine rigtige gode venner er også gået videre på samme uddannelse, og endda samme sted, som dig. 🙂 Det er super fedt for jer begge!

 2. Jeg har længe været rigtig glad for din blog og læst den flittigt. Du kommer med nogle dejlige indslag til en kedelig hverdag og skaber glæde for mig og nok også mange andre 🙂

  Men jeg må desværre sige stop nu. efter du har fået reklamer på din hjemmeside ødelægger det simpelthen din side. FischerPrice skriger børnelegetøj ud til alle med en farve der gør at man bare mister koncentrationen fra de gode og opmuntrende ting du skriver.

  Og reklamen i bunden! Telia! Når jeg scroller over begynder den at skrige og råbe fra en eller anden gyserfilm af en reklame hvor jeg ikke kan slå lyden fra igen.

  Det er virkelig virkelig ærgerligt… :pensive:

  1. Nu håber jeg at det er i orden, at jeg lige kommer med et lille tip til dig, så du ikke behøver at få ødelagt din oplevelse på grund af en masse reklamer 🙂
   Hvis du er bruger af enten Google Chrome eller Safari (og vist nok også Firefox) kan du få en udvidelse der hedder “AdBlock”. Den er gratis, den er sikker og så “sletter” den alle de reklamer, der nu skulle være rundt omkring på internettet. Den tager ikke mere end 30 sekunder at installere! 🙂

  2. Det er jeg da ked af at læse, Emilie. Jeg har ikke selv indflydelse på hvilke reklamer der er på bloggen, så det er desværre ude af mine hænder. KH Cana

 3. ih hvor er det bare mega sejt klaret!! Kæmpe stort tillykke!! Jeg er sikker på at da du er kommet ind det ene sted, så skal du også nok være kommet ind det andet også!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven