mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Et åbent brev til min førstefødte

IMG_2213

Kære Jens, min store dreng,

Da vi mødtes for første gang, anede jeg ikke hvem du var. Jeg vidste ikke hvad du betød og jeg havde ingen idé om, hvilken indflydelse du ville få på mit liv. Du var to streger på en pind og jeg var forelsket fra fra første øjeblik. Og en lille smule bange.

De to streger blev til en voksende mave, blide spark og samvær med dig. Med dig som en fysisk del af mig.

Din fysiske væren i mig, blev til en komplet overtagelse af mit sind. Du fyldte alt, overvældede mig totalt og ændrede hele den verden jeg kendte. Af og til, til det værre, men mest af alt, til det bedre.

Du lærte mig, med din blotte tilstedeværelse, om ubetinget kærlighed. Om hvordan kun kærligheden mellem forældre og børn kan vokse fra uendeligt stor – til endnu større. Større end jeg i min vildeste fantasi havde troet var muligt.

Du er nu – i går – blevet fire år og min kærlighed til dig, vil ingen ende tage. Min taknemmelighed over at have fået dig kan ikke beskrives, fordi du har vist mig hvad ægte rigdom er.

Du er en dejlig dreng, Jens. Du har ben i næsen og en krop fuld af kærlighed. En kærlighed, som jeg håber du kan bringe med dig igennem resten af dit liv og dele med dine medmennesker. Tak fordi du er dig, Jens. Og tillykke med fødselsdagen.

Jeg elsker dig.

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Stort tillykke med din smukke dreng sikke et fint brev. Det er så tydeligt at de, at jeres drenge er proppet med kærlighed fra to fantastiske forældre. Jeg beundrer din måde at være mor på, selvom jeg selvfølgelig kun følger den sporadisk, så er jeg sikker på, at du er en fantastisk mor

 2. Smukt skrevet!
  Kærligheden til mine børn er det største jeg nogensinde har oplevet og jeg har endda oplevet ubetinget kærlighed lige fra fødslen fordi jeg er så heldig at være født som tvilling.
  Men jeg fandt først rigtigt ud af præcis hvor stort mit hjerte kan vokse sig efter jeg blev mor.
  Kæmpe stort tillykke med Jens
  Knus

 3. Åh for pokker, sådan noget kan man jo ikke læse uden at bryde sammen her som gravid i 9. måned. Hvor er det bare fint, snøft…

 4. Hjertelig tillykke med Jens. Godt skrevet, kærligheden til ens børn er bare noget helt specielt, men Jens er jo også en dejlig dreng Jeg skulle også hilse mange gange fra Felix og sige tillykke

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven