mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En grinagtig hyldest til (smertens) mødre

IMG_1698

Verden flyder over med Mors Dag – eller altså, i hvert fald min verden. Det er alle vegne. I butiksruder, på busser, i radioen og i særdeleshed på de sociale medier. Jeg har selvfølgelig selv spædet lidt til, blandt andet ved at give et interview, som I kan finde HER, til online magasinet Magnificent Mama. Jeg er pjattet med denne form for hyldest til mødre, selv om jeg – som de fleste andre, formentlig – i virkeligheden mere er kærlighed-hele-tiden-typen, frem for vi-viser-det-primært-en-gang-om-året-typen.

Nuvel, mødrene skal hyldes og til det, har jeg fundet den perfekte video!

En video med fire herlige gutter, som altså skal prøve (en lille brøkdel af) hvad vi kvinder går igennem for at kunne kalde os mødre. De fire gutter skal prøve en ve-smerte-simulator. Det er set før, men ikke desto mindre er det hylende morsomt og jeg fandt mig selv hulkende af grin over den.

Giv Jer selv de otte minutter det tager at se den. Den er det hundrede procent værd!

Med den, vil jeg ønske alle mødre, såvel som ikke-mødre derude, en forrygende aften!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

    1. Ja, og det var dælme også sjovt! Denne synes jeg dog topper den, med de hylemorsomme kommentarer/interviews der er klippet ind 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven