mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Verdens – synes jeg – dejligste video

Ind i mellem, skal der ikke så meget til, før lykken rammer helt dybt nede i maven, hvor tusindevis af blafrende sommerfugle slippes løs og giver verdens bedste fornemmelse igennem kroppen og hele vejen ud i hver og en lille bitte fingerspids.

De seneste dage har været fyldt til bristepunktet med øjeblikke som disse og det er sgu lige før jeg overvejer, om der er sådan en modsatrettet PMS going on, eller om det bare er forårsamorinerne og nogle – i min egen, ganske subjektive optik – ualmindeligt søde børn, der gør forskellen, men dejligt det er det!

Senest blev jeg fyldt op på kærlighedskontoen, da min baby fik grineflip sammen med sin store kusine, som lavede gak og løjer bag kameraet, som jeg fandt frem, just in time.

Ha’ en dejlig, dejlig weekend derude!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven