mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tilståelser søges!

IMG_1315

Med afskallede negle og en sjasket tot hår der hænger ned i panden ovenpå en heftig dag i husservitricens tegn, trænger jeg til et billigt grin. Derfor kiggede jeg nogle af Jeres tilståelser igennem, som altså endnu ikke er blevet postet her på bloggen. Der fandt jeg denne, som jeg synes er fuldstændigt fantastisk!

Nogle gange, når min datter er sådan virkelig irriterende, overvejer jeg, om jeg kan proppe hende tilbage op i røven og bolle hende om.

Jeg er vildt med det!

Det er forøvrigt efterhånden længe siden jeg sidst har postet et indlæg, med en masse små, sjove, ærlige tilståelser, som ovenstående, fra Jer. Og faktisk, så savner jeg det. Derfor, tænker jeg at det er oplagt at bruge denne præhelligdagsaften på at samle en ny håndfuld tilståelser ind til et brag af et indlæg jeg kan poste i løbet af weekenden, hvis I er friske.

Derfor, hvis I sidder og brænder inde med nogle sjove, søde, forbudte, skøre, men mest af alt ærlige og anonyme tilståelser (som jeg jo godt ved at de fleste af jer gør, hø hø) om Jer selv, Jeres mænd, Jeres børn, what-so-ever, så send dem min vej i en privat besked på min facebookside, HER.

Jeg glææææder mig!

 

Ha’ en dejlig, dejlig aften. Mojn!

Inspiration til ovenstående kan findes i indlægget HER og HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Jeg har en hemmelig plads i min skuffe med hygiejne bind hvor jeg gemmer en Yankie bar, de dage hvor det bare har været hårdt og ungerne har hængt på væggene, er de blevet stukket i hånden på deres far med ordene “Jeg går i bad” også har jeg sat og spist min Yankie bar i ro og fred, for på badeværelset skal jeg ikke dele.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven