mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om træthed og en virkelig fin taske

IMG_1060

Klokken er 08:52, jeg render stadig rundt i min sove t-shirt og jeg er klar til at gå i seng. Og det på trods af at jeg har sovet en masse i nat. Okay, en masse er måske så meget sagt. Jeg har til gengæld sovet virkelig mange gange. Sådan, af noget der minder om tyve minutter af gangen. Nogen andre har nemlig også sovet sådan virkelig dårligt og haft brug for deres mor. Jeg ved godt at jeg med børn, som, de fleste nætter, sover ret godt, ikke kan tillade mig at klage, men for helvede hvor er jeg træt.

Dansende køer med dingleyver virkelig pludselig som et temmelig uoverskueligt projekt, selvom det de seneste år har været tradition for os, at tage til øko-dag, sammen med en million andre børnefamilier. I dag, maybe not so much.

Jeg drømmer i stedet om at gå på hovedet i seng, og overveje, hvilken af de tre tasker nedenfor jeg skal erhverve mig, som mine nye yndlingsforårs- og sommeraccessorie. Jeg tænker de alle er perfekte til lige at have lidt med til både børnene og mig selv, når vi skal på solbeskinnede ture – og så er de bare helt vildt pæne.

Næsten samme taske, men i tre prisklasser og formentlig tre kvaliteter.

 

månedensmusthavesmaj1

 

Pieces – 299.- Find den HER
månedensmusthavesmaj4

 

Black Lily – 1200.- Find den HERmånedensmusthavesmaj2Day Birger et Mikkelsen – 1799.- Find den HER

– affiliate links – 

Jeg ender sgu nok selv med at gå med den billigste version, fordi jeg forestiller mig, at jeg ikke bliver ved med at synes at frynserne er the shit – og så bliver jeg altså for nærig til at betale over tusind kroner for en taske, som muligvis alligevel bare får lov til at samle støv i skabet, efter en enkelt sæson, som yndlings.

Hvilken ville I vælge?

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Jeg har en taske der ligner den første til forveksling. Den er godt nok fra H&M og har da efterhånden også nogle år på bagen.
  Den bliver jævnligt hevet frem og taget i brug, når jeg føler mig lidt vild i det

 2. Jeg ville helt klart vælge den billige ud fra samme overvejelser som dig… Og så ville jeg nok efter nærmere eftertanke lade helt være, for jeg ville komme til at sidde fast ALLE steder med så mange frynser! :joy:

  1. Sidde fast?! Ha ha, det har jeg slet ikke fantasi til at se ske, men jeg skal gerne smide en anmeldelse engang, af at have taske med fryns 😀

 3. For det første, lækre tasker alle tre – jeg kan personligt bedst lide de to første fordi der er mere fryns, og fryns er godt!

  De overvejelser jeg ville gøre mig er
  – Hvor længe vil jeg kunne lide udseendet?
  (for hvis det alligevel kun er en sæson, så snup den billigste)

  – Får jeg for 900 kr. bedre kvalitet i den dyre?

  -Gør den mig for x antal kroner glad?
  (hvis man kan svare ja uden at tøve, så gør det)

  1. Goooode overvejelser! Jeg tror, selvom jeg er ret vild med Day Birger et Mikkelsen-tasken, at det ender med at blive den billige, fordi jeg forestiller mig, at den mest skal være sej en enkelt sæson 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven