mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om et spøgelsestog i Hamborg

IMG_0835

”… helt ærligt, det er sgu da en pisse god idé, hvis jeg fjerner makeuppen, kører hanekammen godt ned i ansigtet og med min mest maskuline gangart, stavrer ned igennem Herbertstraße i Hamborgs Red Light District (I ved, den der gade, som er “forbudt” for kvinder, som ikke er de prostituerede, der arbejder derinde) bare lige for at se om jeg kan slippe afsted med det”
Gudskelov, havde jeg min – noget mere fornuftige end mig – mand med i Hamborg i weekenden. Ideen blev ikke til noget. Slet ikke. Faktisk, kom vi ikke engang i nærheden af hverken Reberbahn eller Herbertstraße. Igen, gudskelov.

Til gengæld fik vi spist delepizza, drukket drinks og kørt i karruseller til den store guldmedalje. Uden børn.
Og spøgelsestog – hold nu kæft, hvor var det klamt! Denne her fyr, som jeg selvfølgelig godt vidste arbejdede der, men som alligevel formåede at “scare the shit out of me“, må seriøst have haft god griner over halvvoksen type, som skingert skrigende gemmer sig i sit halstørklæde. Typisk mig.

Se selv med her: (Husk lyd!)

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. hahaha. Hold kæft hvor er du sød! Jeg ville ha skidt i bukserne der hvor han stikker hovedet imellem jer

 2. hahaha. Hold kæft hvor er du sød! Jeg ville ha skidt i bukserne der hvor han stikker hovedet imellem jer

 3. Hej Cana,

  Dejligt at I har haft en skøn tur 🙂
  Min kæreste har lige inviteret mig på kæreste-weekend til Hamborg – yay! Så jeg ville lige spørge dig hvor man kan finde det fantastiske spøgelsestog, for hold op hvor ser det sjovt (og uhyggeligt) ud 🙂

  På forhånd tak og rigtig dejlig dag til dig 🙂

  1. Åh Hamborg er så skøn. Spøgelsestoget var i DOM som et et Tivoli, som er i Hamborg tre gange årligt, lige ved skønne, skønne Karolinenviertel og Marktstrasse 🙂 God kærestetur til Jer.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven