mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om et lækkert stykke mandfolk og en tid der bare fløj

IMG_0670Pludselig var det dagen før dagen; og den tid jeg havde frygtet ville gå så langsomt, er, som det oftest er tilfældet, fløjet afsted. Min mand kommer hjem i morgen og manner, jeg glæder mig. Særligt efter han på sin instagram @buttenschon (og ja ja, opfindsomt nok hedder jeg jo @cbuttenschon – det må være nutidens måde at være som de par der 80’erne gik i ens campinghabit, ikke sandt?) tidligere i dag lagde det her smækre billede af sig selv op. For pokker, hvor jeg savner ham.

IMG_0733

Det er kommet i glimt og har i virkeligheden været helt okay, det der savn.

Det er virkelig mærkeligt, det der med tiden, når man, som jeg, er på barsel. Det er som om tidsregningen er en helt anden. Eller også er jeg bare langsom. I hvert fald, har jeg ikke lavet noget synderligt, udover et par venindedates, påskefrokoster og et babyshower og alligevel er tiden forsvundet som dug for solen. Solen som mine små drenge og jeg indtil i dag, har stornydt fra balkonen. Med tæpper og legetøj, har vi daset den i solen den ene eftermiddag efter den anden. Leget og spist is og suget solens d-vitaminer til os, som var de det pureste guld.

Tiden er gået op i blide kys i børnenakker og duploklodser ud over hele stuegulvet. Jeg elsker det og er så taknemmelig for, at mine børn har gjort mig så rig.

Hvis du har lyst til at læse mere om min børnerigdom, kan du finde et indlæg om det lige her HER .

Ha’ en dejlig, dejlig aften derude.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. du er så smuk:) ville du ikke nok lade dit hår gro:) undskyld min ærlighed men du ligner en lebbe med det nye hår eller rettere sagt en mand:( synes du skal gå tilbage til dit eget look nu har du prøvet det:)

  1. Jeg er så enig i at Cana er smuk! Og kun en smuk kvinde kan bære kort hår så flot! Det korte hår fremhæver hendes fine træk og lader virkelig hendes øjne og smil komme til sin ret

  2. Hmmm den åd min besked :-/

   Resten:
   Stine, Hvis man ikke har noget pænt at sige, bør man overvejer at holde sin mening for sig selv. Og hvad er sammenhængen lige mellem hårlængde og seksualitet? Måske der skal læses lidt op på fordomme og almen opdragelse? 😉 Håber du får et godt forår, Stine

   Cana, tak for at vi må læse med hos sig 🙂 man får altid et smil på læben over al den kærlighed i jeres lille familie <3
   så fint et indlæg, jeg håber du og dine mænd får en dejlig aften sammen 🙂

   Venlig hilsen Louise

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven