mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om en sød sms og en varm anbefaling

For ikke så længe siden, skrev jeg om min tilbøjelighed til at have svært ved at modtage komplimenter. Siden det, har jeg i den grad øvet mig – og tænk sig, jeg synes faktisk det går ret godt. Jeg har forliget mig med, at et tak og et smil, i mange tilfælde er det allerbedste svar på et kompliment. Så tak for hjælpen, til alle Jer, som gav mig gode råd med på vejen.

Derfor, da jeg fik denne sms fra en sød jordemoder- og bloggerkollega, blev jeg edderbrodérme stolt. Og glad. Og jeg smilede på livet løs og skrev tak. Også selvom jeg i virkeligheden synes, at jeg nærmer mig at være “kvindeblogger” i højere grad, end “morblogger”.

IMG_0958

For ved I hvad, jeg tror sgu hun har ret. Jeg er blevet blogger. Sådan rigtigt. Det er bare først ved at gå op for mig nu, hvor mange, mange tusinde dagligt læser med. I er så pisse-fucking seje, er I. Jeg elsker, at I ofte lægger kommentarer, både her på bloggen og på facebook. I deler Jeres tanker med mig, såvel som jeg deler mine med Jer og det gør mig helt vildt glad. Det gør mig glad, når jeg også føler jeg får lov til at lære Jer en lille smule at kende, såvel som at I kender mig.

Som et lille ekstrasvar på den søde sms, som fik mine jyske kinder til at rødme, vil jeg sende Jer en velment anbefaling, om at tjekke afsenderens blog ud.

Lillemorblog.dk.

Tina, som skriver, er super skarp, velformuleret og ikke spor bange for at træde en hel hær af pædagogisk korrekte superkvinder over tæerne, med sin spydige sarkasme og hang til både shawarma og kolde tuborg. Hun er alle tiders og hendes blog er én af dem jeg tror jeg vil blive ved med at læse langt ud i fremtiden. Ikke så mange dikkedarer, men skøre, sjove og supersarkastiske betragtninger, over livet som Lillemor. Jeg er vild med det, ligesom jeg er vild med alle Jer. Tak fordi I læser med.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Så velfortjent en sms! For Tina har ret:) Du er altså pisse sej, Cana!
  Og egentlig meget sjovt lige at tænke på, hvordan man ser sig selv i forhold til sin blog…. Jeg er ikke blogger, jeg har en blog:)
  Må I få en fantastisk og solrig weekend:)

  1. Du er sgu så sød, Elisabeth. Tak! Jeg håber at I er kommet hjem fra Riget og på vej ovenpå igen *nogen venter på blogopdatering fra dig* 🙂

   1. Og bum, så tjekkede jeg min bloglovin og dér poppede du op. Tak for en dejlig, dog barsk, men altså dejlig opdatering! God bedring med den gamle 😉

 2. Men det er altså også bare SÅ vigtigt at huske at give komplimenter! (og selvfølgelig også at kunne modtage dem ;-)) Det er virkelig også noget jeg prøver at give videre til mine børn, nemlig at huske at sige til folk, når der er noget de er gode til. Og du er ihvertfald hammer dygtig!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven