mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om en koncert og min mand der siger jeg er sur

IMG_0817

I går var jeg til koncert med min mand. Eller altså, jeg var med et par veninder inde og se min mand optræde. Det har betydet at jeg i dag har været sådan en lillebitte smule træt, som mit billede ovenfor vidst også vidner meget godt om. Tre fadøl og en sengetid et stykke efter midnat, er tilsyneladende noget som bringer tømmermænd med sig, når man er sådan én som mig. Til gengæld var i går, hundrede procent tømmermændene værd!

Jeg var, som jeg skrev om HER, på forhånd en smule nervøs for, hvordan aftenen mon skulle gå, fordi jeg ved, at Thomas har det med at fortælle virkelig, virkelig mange røverhistorier. I går var ingen undtagelse. Han var så hylehamrende morsom, at jeg flere gange undervejs, fik mavekramper af at grine så meget. Og højt. Jeg ved godt det lyder som om jeg praler, og okay, det gør jeg måske også, men jeg synes vitterligt, at min mand er megapissefuckingoverdrevet god til at optræde live. Han er nærværende og sjov. Og god til at interagere med publikum. Publikum som føler sig velkomne, omfavnede og imødekommet. Han gør det fisenfusme godt, gør han.

Jeg var nervøs for, om han mon ville hænge mig ud, som den sure kone, jeg i – sjældne, men dog alligevel formentlig for ofte – øjeblikke kan være. Det gjorde han. På den sødeste, mest ærlige og dejlige måde. For ja ja, jeg er nogle gange sur og det er befriende, at han kan joke med det.

Det var på alle måder en dejlig aften. Jeg fik et par fadøl, fik sludret med mine veninder, som jeg ser alt for lidt og som jeg savner helt vildt meget, i pausen og jeg gik derfra, som de fleste andre, tror jeg, i det mest strålende humør, med sjove billeder på nethinden og en vidunderlig oplevelse rigere.
Uagtet at han er min mand, så vil jeg anbefale alle at tage ind og opleve ham live – han spiller den næste halvanden måneds tid rundt om i landet og hvis han kommer, bare i nogenlunde nærhed af hvor I bor, så tag jeres veninde/ kæreste/ mor/ kat/ whatever, under armen og få et godt grin og en dejlig musikoplevelse. I kan finde hans tourplan lige HER.
Og hvis ikke I tror på mig, så se selv videoen herunder. Han er lige til at tisse i bukserne af grin over.

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Han er ikke min mand – så jeg vil gerne stemme i og anbefale alle at tage ind og se Thomas’ fantastiske koncert. Har oplevet ham flere gange, men denne tour er helt fabelagtig.
  Jeg græd som pisket af grin og blev også meget rørt af hans fortællinger. Har aldrig oplevet så nærværende en kunstner. Fantastisk! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 2. Hej Cana!

  Jeg var så heldig også at sidde i salen i går aftes i Sønderborg og jeg er fuldstændig enig med dig! En rigtig dejlig aften med manden min, skøn musik og gode grin. Fik heldigvis også en cd med hjem der er blevet spillet på repeat i bilen.

  Og ja, bor man i nærheden så bare kom afsted. Der er show for alle pengene 🙂

  Hilsen en glad og lidt træt koncertgænger

 3. Min kæreste og jeg skal ind og høre din mand i Aalborg her snart – vi blev solgt af røverhistorierne, han kom med til comedy aid – så vi krydsede fingre for at vi ville få lidt af dem og bestilte billetter – jeg glæder mig helt vildt!
  Hvis han mangler en god historie – kan han vel låne lidt fra en kvindes bekendelser 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven