mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om en kæresteaften, med en veninde

Den lille Familien Buttenschøn blev i går genforenet med kys og kram og forældre, som spiste rødvinsmiddag sammen, efter børnene var puttet i seng. Jeg elsker det! Vi gør det for lidt, indrømmet. Spiser uden børnene og nyder hinandens uforstyrrede selskab hen over en flaske vin. Det er et kærligheds- og parforholdsboost, som kun kan matches af at gå ud. Opleve noget sammen. Og fisenfusme om ikke vi er så heldige, at vi skal det i aften. Eller altså, sådan lidt sammen – på afstand. I virkeligheden tager jeg også en veninde under armen, som jeg forestiller mig, at jeg skal være allernærmest det meste af aftenen, imens jeg skal blive mega afstandsforelsket i min mand, som står på scenen og fortæller røverhistorier og synger en sang i ny og næ.

tb

Jeps, jeg skal til koncert med selveste Thomas Buttenschøn himself. Det er første gang på denne tour at jeg skal ind og se ham, så jeg glæder mig temmelig meget, da han plejer at være virkelig, virkelig god – og ikke mindst sjov – live. Også selvom han fortæller mig, at han er en kende nervøs over at jeg skal sidde i salen og høre på alt det han står og bralder ud om mig oppe på scenen. Say whaaat?! Om mig? Holy shamoly, jeg er vidst nødt til at (forsøge at) sørge for, at have både pænt tøj, pænt hår og nogenlunde make-up, hvis jeg sådan skal sidde og høre på min mand fortælle om nogle af mine pinlige eskapader. I ved, når jeg ind i mellem bare er så überkikset, at det halve kunne være nok. Som når jeg – som du kan finde HER – iført nærmest ingen tøj, hilser på den fremmede hundelufter, eller når bilen ikke vil køre og jeg beslutter mig for egenhændigt at skubbe den, så ingen skal opdage hvor pinligt jeg synes det er, som du kan finde HER. Nå ja, eller når jeg febrilsk kravler rundt i min lillebitte bil, i håbet om at finde en dør som kan åbnes, så jeg kan komme ud og tisse, som du kan (og bør, hvis du mangler et morgengrin) finde HER. Tænk hvis det er den slags historier han fortæller om på scenen? Eller historier om hvor brokkesur en musikerkone jeg af og til, i mine mindre flatterende øjeblikke, kan være?

Oh joy! Det skal nok blive en fest oog jeg håber virkelig, at mine drenge arter sig i aften, så jeg lige kan få en halv time inden koncerten, til at sørge for, at jeg – no matter what – ser bare en lille smule anstændig ud, når jeg skal sidde der og grine af mig selv og min mand. Uanset hvad, er jeg sikker på at jeg nok skal gå endnu mere forelsket derfra, end jeg var, da jeg kom. Den effekt har han nemlig, ham Thomas B.

Og til alle Jer fra Sønderborg-omegnen; skynd Jer at gafle billetter – som kan købes HER eller i døren, hvis koncerten ikke skulle blive udsolgt – og kom med. Jeg tør næsten love, at I også går gladere derfra og uanset hvad, så gi’r jeg en krammer, hvis I kommer over og hilser på. Vi ses!

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. og jeg glæder mig til at se ham i Vordingborg imorgen. Det er vist femte gang jeg skal høre ham, og det er en skøn oplevelse hver gang. Da jeg hørte ham i Næstved sidste år, fortalte han historien om dit navn og udtalen, og kærligheden lyser ud af ham, både når han fortæller om dig og drengene. Du har en skøn mand. God fornøjelse i aften.

  2. Fnis! Det nummer med at skulle tisse som 7 NU lavede jeg på en klippebeklædt turist atraktion i Kroatien ha ha. Jeg gemte mig dog bag bilen men jeg tvivler på jeg narrede nogen som helst eftersom tisse floden lystigt sejlede lige ned til en gruppe turister på rundvisning. Jeg gemte mig lidt indtil vi skulle afsted igen he he

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven