mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om det innovative skønhedsprodukt

Swiss Clinic

Et indlæg sponsoreret af Swiss Clinic

Trods udtalt træthed i går, kom vi, som resten af familien hakkebøf, til økodag og så på de dansende køer. Egentlig var jeg parat til at droppe traditionen, men da en veninde foreslog kaffe og kage som efterfølgende kompensation, var jeg solgt til stanglakrids. Og det var knaldhyggeligt, var det.

I aftes, efter solen var gået ned og min trætte tournémand kysset godnat, kom jeg til at læse kommentarfelter diverse steder, i forbindelse med at jeg, for nogle uger siden (HER) smed trøjen for Jer og afslørede min nøgne sandhed. Udover på min egen side, hvor I allesammen altid er nogle stjerner, så skal jeg lære, at lade kommentarfelter i artikler om mig, stå ulæste hen.

Helt ærligt, hvordan kan du dog være så naiv og tro at sådan et produkt virker på din slappe hud?!” . Det var i hvert fald sådan jeg tolkede de kommentarer, som betvivlede Swiss Skin Renewal, som er det produkt jeg er i gang med at teste. Men hør nu lige her, jeg tror sgu rent faktisk det virker!

IMG_0696

Jeg har kun anvendt produktet i tre uger og det er svært for mig at afgøre hvor gode resultater jeg vil opnå. Huden er stadig slap, men jeg synes faktisk den er blevet pænere. Mine strækmærker er ikke længere så tydelige og jeg har altså ret stor tiltro til min fortsatte brug af Swiss Skin Renewal og jeg ruller derfor løs hver eneste aften.

Og sørme så – der er også andre der har stor tiltro til produktet. Swiss Skin Renewal har netop vundet den meget præstigefyldte pris Årets Innovation, ved Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2015.  Og for ligesom at give et billede af seriøsiteten i denne award, vil jeg bare lige nævne at nogle af dem, som har vundet priser i andre kategorier, altså inkluderer sværvægtere som Chanel, Estée Lauder, Sisley og Dior.

Hvis du har lyst, kan du finde alle vinderne af Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2015 lige HER.

Ha’ en dejlig, dejlig mandag.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven