mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om billeder af tissemænd

peniser

OBS: Indlægget er ikke egnet for mindreårige!

I dag, har jeg været gift i 4½ år og 4 dage. Derfor er det, selvklart, mange år siden jeg har været single. Ikke desto mindre, er der dele af min singletilværelse, som stadigt står tydeligt i min hukommelse. Jagten på en ny beundrer. Jagten på en ny at beundre. Jeg elskede spillet. Jeg elskede at vågne op søndag morgen, række ud efter nattens kolde rester af dürum og tjekke om der var tikket nogle sms’er ind på telefonen. Enten fra veninder, som ville berette om deres forsvindingsnummer eller tømmermændsstatus, eller fra fyre, som jeg havde skrevet mit telefonnummer i hånden på.

Singleverdenen var dengang en sms-verden. I dag forstår jeg, at den i højere grad er en tinder, eller snapchat-verden. I wouldn’t know. Alligevel vil jeg vove at påstå at de samme fyre stadig findes derude i det brunstige singleland. Dem, som sender pik-billeder. Dem, som jeg, sammen med mine bedste veninder, har måbet over og grinet af. Dem, som sender et pik-billede med en forespørgsel noget ala: “Vil du se mere til den her slemmert? Den bliver endnu større, hvis du sender et billede af dig” Øh tak, men ellers tak! Jeg forstår simpelthen ikke logikken i, at nogle mænd vitterligt kan tro, at bare fordi de gerne vil se en kvinde nøgen, så formoder de også at kvinden gerne vil se dem, nøgen. Sorry guys, når I tager tøjet af, så er jeg altså ked af at sige det, men det er sjældent Jeres pik vores øjne falder hverken først, eller mest kærligt, på. Altså, medmindre I sender os pik-billeder, som dem damerne i videoen herunder har fået tilsendt. De er pisseskægt og jeg er faktisk ret overbevist om, at må have set en enkelt eller to af de dillere de analyserer.

Har I også (kun dårlige) pikbilledeerfaringer?

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Billeder har jeg (heldigvis) ikke modtaget, men jeg har netop i dag haft ret stor succes med at forestille mig en diller midt i panden – i nedadgående retning selvsagt på min chef. Egentlig bare for at kunne stå igennem et møde, hvor jeg på forhånd viste at hans vatpikhed ville være i fuld flor… Og hvor mega irriteret jeg (igen) ville være, – hvis ikke jeg fandt på noget at holde fokus på. Så jeg satte den på – dilleren, da mødet startede…
  Eneste ulempe; prøv lige at lægge dit ansigt i rette folder mens han taler og taler, – den diller der dinglede jo for vildt, skyggede for hans øjne, og var bare meget lidt køn, – lige der i panden…
  Fåk jeg glemte at tage den af ham… Blir en sjov dag imorgen 🙂

 2. Uha ja! En af mine venner skrev mit snapchat brugernavn på en hjemmeside der hedder “4chan”, som er fyldt med alle mulige mærkelige mennesker, med teksten at jeg var en liderlig pige. jeg vågnede op til 50+ dickpics en onsdag morgen og tænkte bare “whaaat?!”. Endte med at jeg måtte oprette en ny profil fordi det blev ved og ved og ved og ved!

 3. øj, jeg føler mig gamle når jeg læser det. Da jeg sidst var single for 15 år siden SMS’ede vi ikke engang – den gang var mobiltelefoner ikke hver mands eje, og der var ikke mange i min omgangskreds der havde en.

  1. Ha ha.. Til gengæld kan du med garanti huske diverse telefoniske sexlinier, som må have haft storhedstid i 90’erne 😀 same shit, tænker jeg 🙂

 4. Hej Cana!
  Som så tit – spændende og sjov læsning!
  Lige til et andet spørgsmål der meldte sig da jeg læste dette indlæg. Har du skrevet et indlæg om hvordan du mødte din mand? Det kunne jeg super godt tænke mig at læse 🙂
  Tak for god læsning!
  Knus Lise.

  1. Tak, Lise. Jeg har vidst skrevet en lillesmule om det hist og pist, men jeg vil gerne – some day – skrive lidt om det igen 🙂

 5. hahaha tak for grinet. Selvom det er over 9 år siden min kæreste og jeg mødte hinanden, så husker jeg desværre de nævnte billeder. Dengang fik man dem bare over MSN i stedet. Jeg lærer aldrig at sætte mig ind i disse mænds tankegang. Hvordan mon man undgår at ens sønner ender sådan 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven