mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om badetid, som pludselig blev til mortid

Der er dømt fri leg og glade drenge i det store badekar - what's not to like :)
Der er dømt fri leg og glade drenge i det store badekar – what’s not to like 🙂

Et indlæg udgivet i samarbejde med BR-legetøj

For nyligt modtog mine drenge den fineste, sejeste pakke med posten. En kæmpe stor kasse fra BR, med et ordentligt arsenal af badelegetøj, som de – særligt Jens – havde kæmpe optur over at åbne.

Indtil for nyligt, har fællesbadningen herhjemme altid inkluderet en voksen i badekarret også, da Peter har været for lille til at jeg har turdet lade ham sidde selv, men nu kører det og drengene havde den vildeste fest, da de første gang kom i det store badekar sammen, med det nye, lækre, farvestrålende badelegetøj fra BR. Begge drengene var vilde med legetøjet. Peter forstår selvfølgelig ikke hvordan legetøjet er tiltænkt at blive brugt, men han plasker det rundt i vandet, griner og forsøger – ofte forgæves – at fange de flydende fisk fra vandoverfladen. Jens derimod, har fuldstændigt styr på hvordan legetøjet skal bruges og han fisker ivrigt med den lille fiskestang og styrer vandmøllen, som havde han aldrig bestilt andet i sit liv. Siden vi har fået badelegetøjet, har drengene glat væk brugt både halve og hele timer i badekarret, imens jeg altså har kunnet sidde stand-by ved siden af og lakere tånegle, lægge ansigtsmasker eller blogge lidt fra mobilen imens. Det er optur, siger jeg Jer, og altså noget helt, helt nyt her i mit barselsliv.

Det bedste af det hele er næsten, at jeg i starten af næste uge, har fået lov af BR til at udlodde en af Jer et sæt fuldstændigt magen til det jeg – eller altså, mine drenge – har modtaget, så stay tuned.

I kan se hele moletjavsen herunder:

br2 br3

 

br4

 

 

br1

 

 

Hvis nogen ikke kan vente på konkurrencen om de lækre sager, kan de købes lige HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven